- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
konu niye bu kadar saptirildi ki?
'kadinlar calismasin' dememis kimse..
ha bi de calisan kadin gucludur sudur budur denmis, calismakla ilgisi yok onun, soyle ki, calisstigi halde kendi maasinin kurusunu dokunamayan, ne yazik ki dayak yiyen, kaynanasindan bile kotu muamele gorenler var.. bir de calismayip, kimsenin laf edemedigi kadinlar var.. bu sanstir, nasiptir, etrafindaki insanlarin insanligidir, ama kesinlikle salt calismakla ilgili degildir..
hani koca parasi yiyen kadinlar deniliyor ya hep
ama ya kadin parasi yiyen kocalara ne demeli ?
devir degisti iyice ..
hatta kayinvalideler ve damat adaylari bile calisan maasi kabarik kadin gelin istiyor
sanki gelin almayip damat verir gibi tavirlar sergileniyor
tembel ve caliskan olmayan erkekler cogaldi sanki
esini ise yollar kendisi yan gelip osman aga yatar evde
is aramaz utanmaz erkekliginden hic ..
bazilari da ben hanimimi calistirmam der ilk baslarda kadin zorlar is bulur calisir
sonra isden cikmak istese evde kiyamet koparir koca .. gözünü para boyamis
esi hangi sartlarda calisirsa calissin umrunda degil yeterki eve iki maas girsin
cevremde bunu cok gözlemledim maalesef..
sizin cevrenizde varmi böyle erkekler ? kocaniz keyfine calismasa ne yapardiniz?
fikirlerinizi merak ediyorum
Konu ev işine geldiği için yazmak istedim.Erkekleri büyüten yetiştiren kadınlar bilinçlendiğinde,oğullarını yardım sever,ev işi bilen şekilde büyüttükleri zaman sorun çözülecektir.Utanarak yazıyorum ama sevgilimi ailesi öyle bir büyütmüş ki benden çok yardım ediyor annesine onun yanında sanki ben hiç ev işi yapmamışım anneme şu yaşıma kadar yardım etmemişim .Her halde annesine teşekkürlerimden biri de bu konuda olacaktır erkeğe ev işi yaptırabildiği ve yapması gerektiğini öğrettiği için.Suç oğullarını paşa gibi büyüten her daim peşinde koşan annelerde.Kadın çalışıp üzerine yük biniyoorsa yine kadınların dayatmasından dolayı.
burada açtığım konularda "eşim perde asar" dediğimde dahi yat kalk dua et kimse bunu yapmaz, kadın işini kendisi yapmalı diyenler oldu. E sizler kadına süper anne gözüyle bakar ve erkek çocuklarınızı da bu şekilde yetiştirirseniz elbette yük binecek.
hani koca parasi yiyen kadinlar deniliyor ya hep
ama ya kadin parasi yiyen kocalara ne demeli ?
devir degisti iyice ..
hatta kayinvalideler ve damat adaylari bile calisan maasi kabarik kadin gelin istiyor
sanki gelin almayip damat verir gibi tavirlar sergileniyor
tembel ve caliskan olmayan erkekler cogaldi sanki
esini ise yollar kendisi yan gelip osman aga yatar evde
is aramaz utanmaz erkekliginden hic ..
bazilari da ben hanimimi calistirmam der ilk baslarda kadin zorlar is bulur calisir
sonra isden cikmak istese evde kiyamet koparir koca .. gözünü para boyamis
esi hangi sartlarda calisirsa calissin umrunda degil yeterki eve iki maas girsin
cevremde bunu cok gözlemledim maalesef..
sizin cevrenizde varmi böyle erkekler ? kocaniz keyfine calismasa ne yapardiniz?
fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?