Karısı tehdit ediyor

konunun senunle hiçbir ilgilsi yok,tamamen adamla eşi arasındaki güvensizlikten kaynaklanıyor.
genelleme yapmak istemem tabi ki ama pilot diyince ister istemez çapkın erkek algısı oluştugu için sanırım bu tür durumlar.

Konuyla alakasiz ama
Cok yakin bayan arkadasim da buna benzer bi durum yasadi ve adam benden kucuk dedigi kiz adami etkilemis bi sekilde simdi kadinin evliligi bitiyor mahkemelikler
Bu durumlar olabiliyor
Kadin suphelenmek de hakli
Ama.
Ama Sen kendinden eminsen sana lafim asla yok.

Bu gibi durumlarda adam bazen etkilene biliyor yani Çünkü sonuçta erkek erkek ne yapacağını kestiremez aynı şekilde bayan da öyle ama asla sana bir kötü lafım yok Sen iyi düşünüyorsan iyidir ama her zaman herkes iyi düşünemeye bilir

Karısı sizi nasıl gördü?

Ben kucağımda ki çocuğu göstermek için telefonu oynatıp duruyorum da, yan sandalyeyi göstermek için uğramış olmalı adam.

Agziniza elinize saglik. Bazi insanlar yasamak istedikleri hayati boyle yansitarak yasarlarmis. Kafada bitiyor hersey iste :))

bende yanında oturuyordum ama sandalyeler ayrı sonuçta.
Bu kısma çok güldüm :)
Boşver canım sen o kadını. Kocasına güvenmemesi senin problemin değil. Bu tip olaylar seni yıldırmasın, mesleğinde başarılar :)

Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak
Oturarak mı kazanıcam kültürü peki sence Gerçi doğru sen oturdugun yerden kabin memuru oldun ben neden kültürlü olamayayım değil mi?

Eski konuların da ortada keşke 3 dil bilen ayağı yere basan bi kız olsaydın ama değilsin ne yazık ki.Hayalinse cidden çalış kabin memuru ol ama insanların zamanını boşa çalma.Sana zamanında yine yaşadım dediğin sey icin sayfalarca yazı yazdık konuştuk.Dilerim o da doğru değildir.Aklını başına topla bi an önce hayat böyle geçmez

blok ac kendıne uydur orda bısıler ya sızofren demezler arkandan en azından
Sinirimi bozuyorsunuz,valla bak!

Ayrıca "istanbul da kabin memuruyum "denmez. Hangi havayolunda görev aliyorsan onu kullanırsın.
Külturlusun ama yine de örnek vereyim idrak açısından. .

Orn: THY kabin memuru, atlasglobal kabin memuru.. gibi anlatabildim mi ?
Kültürünü asagiladiysak affola

Ayrıca konu sahıbının aynı telefondan bes ayrı hesabı varmıs bı ara. Artık her konuda bu kulturluyu arar gözlerım

Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak
Kulturlu olmaya mi baksin :) pardon ama sen nereden biliyorsun o laf ettigin insanin kultur seviyesini? Hostesler cok mu kulturlu oluyor mus?

Kabin memuru olmak için 18 yaş ve en az lise mezunu olmak şartlarının yazıyor olması, herhangi bir firmanın 19 yaşında, lise mezununu işe alması pek rastlanan hatta görülmüş şey değildir. Lise mezunu olup, 3 dil bilme azminize girmiyorum bile ve heeeerşeyi geçtim; hosteslerin yatılı görevleri belli saatin üzerindeki uçuşlarda olur. O uzun uçuşlar da belli bir tecrübe, belli saat uçuşun üzerindeki hosteslere verilir. Daha eğitimini tamamlamamış kabin memuru yatılı görev uçuşu? Hmm peki. Nasıl bir işsizlik bu, oturup hayatınızda hiç olmayan şeyler için orta yollu bir internet araması yapıp, üzerine hikaye yazacak ne kadar boş vaktiniz var? O vakitleri kültürlenmeye ve gerçekten hayaliniz ise gerçekten dil öğrenip kabin memuru olmaya ayırsanız, hayatınız daha bir düzgün olur.

Insan kabin memuru olma hayallerinde ucabilir, eyvallah da....Konuya evli kadin kocasini benden kiskandi gibi bir durum katmak gercekten ruh hastaligi, ego tatmini. Ben cok guzelim baska kadinlar beni gorup kavga ediyor vs ego tatmini gercekten zavallica. Ne desem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…