Karısı tehdit ediyor

Hadi fake konu açıp ego kasmaya çalışıyorsun falan, ergenliğine versek.
Pilotun eşinin seni kıskanmasına kadar hayal kurmuşsun bu nasıl bir zihniyet? İlerde böyle olaylarda 3.kişi olman çok olası. Tedavi ol.

Karisı tehdit ediyor başlık. sanki önemsediğin birinden bahsediyorsun. Ama içerik çelişiyor.

Aslında bu daha tehlikeli. Evli adamların bile aşık olacağı kadın olma hayali var. Herkes bana aşık olsun herkes benim olsun...

Astoria nin da dedigi gibi bence de ilgi ve yardima ihtiyaci olan bir insan olabilir. Mune ya da Kazen konu sahibesine ozel mesaj atip durumuyla ilgilenmeniz , yol gostermeniz mumkun olabilir mi?

Astoria nin da dedigi gibi bence de ilgi ve yardima ihtiyaci olan bir insan olabilir. Mune ya da Kazen konu sahibesine ozel mesaj atip durumuyla ilgilenmeniz , yol gostermeniz mumkun olabilir mi?

Çok iyi niyetlisin hayatım ama maddi imkanı olmayabilir belki terapi alacak kadar. Ya da buradakilerin demesiyle psikolojik destek almayacaktır zaten belki ters bile tepebilir. Benim açıkçası destek alacağından pek umudum yok, insanlar linç etmesin diye yazıyorum bu kadar.

Ve hatta eminim bu üyeliği (üyelikleri) kapandıktan sonra farklı farklı üyelikler alıp konu açmaya da devam edecek.

valla kankacim biz yine de sansimizi deneyelim, bir insana yardim etmek adina derim. Umarim faydasi olur.

Yanlış üslup!! Öncelikle biriyle konuşurken ki yaşın 19 yada 17 yada 18 olduğunu varsayarak burdaki bir çok kişinin enden büyük olduğunu sanıyorum onlara canım diye hitap etmen hata bu bir... Ayrıca bi önceki konumda 2 yıllık sevgilimden bir ay önce ayrıldım demişsin. Ondan önceki konuda 3 yıllık sevgilim var demişsin. Bu konuda eğitimi alıp bitirip uçup gitmişsin. Konu fake yada değil diye tartışmıyorum önce üslubunu düzeltmelisin.

konunun gerçek olduğunu varsayak da konuya şu yorumu yapıyorum. Pilot abin karısının huyunu bile bile senin yanına neden oturmuş ? Hadi oturmuş neden o ortamda telefonu açmış? Hadi açmış ordaki tek hostes kabin memuru vs artık her neyse bugüne kadr tek bayan senmişsin gibi neden seni işten attırmaya kalkışacağını söyledi? Yani uçaklarda hostesler kabin memurları olur hepimiz bu kadarcık KÜLTÜRE sahibiz şükürler olsun. Sorularımızı yanıtlarsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki. İyi günler

Ve hatta eminim bu üyeliği (üyelikleri) kapandıktan sonra farklı farklı üyelikler alıp konu açmaya da devam edecek.

Konuyla ilgili yorumları okuyunca ben zaten arkadaşın profilini bir ziyaret ettim. Kazen Bey şöyle bir yazı paylaşmış 5 ayrı profili bu hesabınızda birleştiriyoruz ayrı ayrı hesaplardan konu açmayın demiş. Arkadaşın yanıtı da bir telefonda ayrı hesap açınca belli mi oluyor? Kazen bey ne kadar kötü değil mi demiş. Tüh gider ayak yakalandık desene diyor. Hayır benim konularım fake yakalandım bak diye bağırıyor o profil

Bi yüzünü yıka ayıl, kendine gel sonra da az ötede oyna =)

Doğum günü aralık 7 şubatta 18 yaşında 6 aylık ilişkiden evlilik teklifi alacak şimdi 19 yaşında kabin memuru 10 gün önce açılan konu da 2 senelik ilişkisi bitmiş bi profili incelemelisiniz. Ayrıca 6 aylık ilişiki konusundan 1 hfta sonrada 3 senelik olan ilişki konusu açılmış. Beynim akıyor

Çok saçma konun baya kafa patlatmışsın uydurmak için ama başaramamşsın. Kadında kocası ilk defa gidiyor otellerde kalıyor ya çalışma arkadaşlarıyla bir seni kıskandı seni işten çıkaracak. Kadın başka sandalyede oturan insanı kıskanacak kadar paranoyak olsa o adam zaten senin yanında kalkıp konuşurdu karısıyla adam kaç yaşında kaçımcı uçuşu bu kimbilir bir seni mi kafaya takacak ya da o kadın öyle konuşmaya başlayınca neden hemen kalkmadı yanından da hala yanında oturmaya devam etti atacaksanız biraz iyi atın ya.19 yaşında kabin memuru hiç güleceğim yoktu.

Hangi havayoluymus bu her gittiği yerde kaliniyormus. Hemen başvurayım. Yatı yani kalma durumu gidilen yerin uçuş sıklığına ya da uçuş ekibinin mesai saatine göre hesaplanır. Çok eskiden uçuşlar daha az olduğu için kalma durumları daha fazla ve daha uzun oluyormuş. Acaba bu kızımız 1960lar da falan yaşıyor olabilir mi? Yoksa zaman içinde yolculuk mu yapabiliyor?

Hosteslik için en az lise mezunu diye ilanlara yazarlar ama artık herkes üniversite mezunu olduğu için işe alimda üniversite mezunları tercih ediliyor.

Hicri takvime göre kaçıncı yıldayız ? 1960 olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…