- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
Kültürlü hanım yakalanacağını hesap edememiş mi
Fazla kultur yan etkı yapmısKültürlü hanım yakalanacağını hesap edememiş mi
Kulturlu olmaya mi baksin :) pardon ama sen nereden biliyorsun o laf ettigin insanin kultur seviyesini? Hostesler cok mu kulturlu oluyor mus?
Kabin memuru olmak eğitim kültür seviye ister'Benim gibi kulturlu" derken.
Hahayy.
Neremle gulucegimi sastim.
Hanfendi siz iyimisiniz?
Belki yaşı küçük değildir nerden biliyoruz ki ilişkilerini anlatıp durdu yaşı o kadar küçükse ilişkilere de mi özeniyordu mesela? Dalga geçmeye gelmiş biri bence fake diyenler çıkınca bir kere yazmış kaçmış fark ettiyseniz belki kabul ederdi yaşım küçük özeniyorum bla bla bla o kaçmayı tercih ettiyse iyi düşünemiyorum açıkçası kendince millete de kültürsüz diyor...Çok büyütmüş kabin memurluğunu gözünde ondan, belki filmlerden falan takip ettiği kadarıyla biliyordur, özeniyordur. Kimseyi kandırıp meşgul etmeye hakkı yok ama ben cidden çok üzüldüm haline, fazla üstüne gitmeyin bence.
Insan kabin memuru olma hayallerinde ucabilir, eyvallah da....Konuya evli kadin kocasini benden kiskandi gibi bir durum katmak gercekten ruh hastaligi, ego tatmini. Ben cok guzelim baska kadinlar beni gorup kavga ediyor vs ego tatmini gercekten zavallica. Ne desem bilemedim.
Belki yaşı küçük değildir nerden biliyoruz ki ilişkilerini anlatıp durdu yaşı o kadar küçükse ilişkilere de mi özeniyordu mesela? Dalga geçmeye gelmiş biri bence fake diyenler çıkınca bir kere yazmış kaçmış fark ettiyseniz belki kabul ederdi yaşım küçük özeniyorum bla bla bla o kaçmayı tercih ettiyse iyi düşünemiyorum açıkçası kendince millete de kültürsüz diyor...
Zaten sağlıklı biri değil belli. Ama bir şey de bilen biri değil belli. Üç dil bilmesine ayrı şaşırmıştım dediğim gibi kendini zeki göstermeye çalışıyordu belki de bu hayatta hiçbir şey olamayan bir ilişki dahi yaşayamayan ama yaşı büyük birisidir. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası yani diyelim hala liseli ve hostesliği araştırıyor ona göre yazmaz mıydı bir ay geçmeden işe başladı ama eğitimleri var bunu unuttu. Burdaki insanların zekasını küçümseyip özendiği hayatı anlatanlara gıcığım ya çoğu konu açan kişi de öyle(üstüne alınan olmasın şimdi kimlere dediğimi anlamışsınızdır unarım hanımlar.) :)Hiç ilişki yaşayamamış olabilir, yaşının ergenlik çağında olduğunu yaptığı yorumlara göre tahmin ettim büyük biri de olabilir tabi. Ben zevkine yaptığını düşünmüyorum sadece, ciddi psikolojik problemleri olabileceğini düşünüyorum. Anonimliğin arkasına sığınarak farklı farklı telefonlardan farklı kişiler oluşturduğunu zannederek her birine ayrı hikaye uydurması çok sağlıklı bir kişilik izlenimi yaratmıyor bende.
Ben eski konularina baktim zaten ruh sagligi pek iyi gorunmuyor defalarca ayrilip baristigi iliskiler biri 3 yillik biri 1 yillik birbiri ardina acilmis konular... Ertesi gun hapi kullanimina dair bircok konu acmis. Acik lise sinavlarini kacirmis. Bence yasi kucuk ve cok yanlis sularda yuzuyor.Hiç ilişki yaşayamamış olabilir, yaşının ergenlik çağında olduğunu yaptığı yorumlara göre tahmin ettim büyük biri de olabilir tabi. Ben zevkine yaptığını düşünmüyorum sadece, ciddi psikolojik problemleri olabileceğini düşünüyorum. Anonimliğin arkasına sığınarak farklı farklı telefonlardan farklı kişiler oluşturduğunu zannederek her birine ayrı hikaye uydurması çok sağlıklı bir kişilik izlenimi yaratmıyor bende.
Zaten sağlıklı biri değil belli. Ama bir şey de bilen biri değil belli. Üç dil bilmesine ayrı şaşırmıştım dediğim gibi kendini zeki göstermeye çalışıyordu belki de bu hayatta hiçbir şey olamayan bir ilişki dahi yaşayamayan ama yaşı büyük birisidir. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası yani diyelim hala liseli ve hostesliği araştırıyor ona göre yazmaz mıydı bir ay geçmeden işe başladı ama eğitimleri var bunu unuttu. Burdaki insanların zekasını küçümseyip özendiği hayatı anlatanlara gıcığım ya çoğu konu açan kişi de öyle(üstüne alınan olmasın şimdi kimlere dediğimi anlamışsınızdır unarım hanımlar.) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?