- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
Sana zaman ayırmaması ve üstelik işim var dersanem var gibi kaçamak cevaplar vermesi aklıma 2 şeyi getiriyor.
1. si başka biri var...
2. si senden etkilenmedi...
Bu ihtimallere vereceğin cvp lar mutlaka vardır ama karşındak insan şüpheli hareketlerde bulunuyor.
Canim, ilgini ve duygularini ona acikca belirtmissin, o da yanasmamis. Daha fazla ugrasmanin ne anlami var? Zorla guzellik olmaz.
Erkeklerin ustune gitmeyeceksin hic. Sen seni bas taci edecek birini hak ediyorsun. Seni yan cebinde tasiyacak birini degil..
anzercim çok oldu, çok özledim sizleri.nasılsın?? neler yapıyorsun canım ?? aynen durum bu ben üsteledikçe soğudu ve kaçtı. ya biran içimde ne diye tutim dedim hep onlar söylicek değiller ya dedim ve sanırım hata yaptım :/ o açmazdı asosyaldi canım buda sebep oldu bana :) şuan bişi yapmıyorum hem asosyal olduğu için farketme konusunda şüpheliyim :)) aynen biliyomusun eskisi aradı kaçdefa görüşelim dedi bana. yatay yaptım izmir'e orası benim ikinci memleketim filanlar dedi. nerde kalıcaksın yurt dedim güvenli orası senin içinde iyi olur dedi. hayatıma yeniden girmeye çalışıyo anladm ama ben istemiyorum. sende durumlar noldu tatlım?Canım adam en başta senden hoşlanmış ama sen üstüne gittikçede soğumuş ve kaçmış.. Keşke bu kadar aceleci davranmasaydın.. Mesela sen değil, önce o duygularını açsaydı.. Bundan sonra arama sorma bence.. Yokluğunu farkedip sana dönüş yaparsa ne ala yapmazsa da kendi bilir.. Daha kötülerini de atlattık beraber buda geçicektir..
Arkadaşlar tekrar merhaba uzun bir süredir kötü giden derslerimi toparlamam adına giremiyordum. artık derslerim çok iyi ve yeterince zaman ayırabileceğim. Arkadaşlar,arkadaşımın ortamndan biri ile görüştük ve flört etmeye başladık herşey çokk iyi gidiyordu ve her fırsatta benim yanımda olduğunu hissettiriyordu bana ülkeden çıktığım zaman ve geldiğim zaman onu bulurdum yanımda. tatil dönemi oldu memleketlerimize döndük ve ben onu eskisinden daha çok sormaya hatta artık mesajlarda canımlar diyorduk birbirimize. sonra nasıl hissettysem kendi duygularımı açtım ve konuştumuzda bunu okul zamanı yüzyüze konuşmamız gerektiğini bu tür şeylerin telefonda konuşulmaması gerektiğini söyledi. benimle mutlu musun diye sorduğumda evet yanıtını verdi ve ekledi seni öpücem dedi. sonra ben bikaç defa sorunca uzaklaşmaya başladı sebebini sorduğumda üstüme geldiğini hissettim dedi. okullar açıldı ben yatay geçiş stemiştim onun memleketine kabul aldım şimdi ise görüşemiyoruz onunla. ev arkadaşı ile görüştük telefnda ama ona bişey tabiki anlatamıyorum ve söyleyemiyorum. gelcem görüşelim istiyorum dedim görüşemeyiz dersanem ve okulum var diyerek kaçamak cevaplar verdi bana. şimdi kendi okulma gidiyorum. uğraşmak istiyorum kızlar geri çekilmek istemiyorum ama bir yanım aptal olma diyor. çok çaresizim sıkıntı yapıyorum kendime yediğim yemekten lezzet almıyorumsizce kızlar ne yapmalıyım çok canım acıyor.
canım bence bak yatay geçişlede yanına geçmişsin ya baskı sorumluluk hissetmiş ve kaçmış. benim eskiside böyle yaptı erkek milleti hoş daha dönme falan yokta:)) örnek olsun diye dedim.bekle bence karşılaşma vs durumunuz oluyo mu bilmiyorum ama dünya küçük elbet karşılaşırsınız.arama sen onu üstüne gitme erkeklerin bi tarafı kalkıyo öyle olunca iyice kaçıyolar.o arar
insan sevdiği, değer verdiği birine zaman ayırır, çünkü o da ister.
bir de kendilerine bağlanıldığını, sevildiklerini gördüler mi çekiliyorlar gibi, gördüğüm kadarıyla da çok çabuk şımarıyor bu erkekler.. illa zorlayacaksın bazılarını..
bence de sadece susun, aramayın...
önce oda birşeyler hissetmiş sonra düşününce arkadaşlıgınızın daha ön planda kalmasını istemiş ve arkadas olarak sevgıdını anlamış olabılırmı.Gerçi dediğin şeyler ilgi duyma belirtisi
aynen canım duygularımı öğrendi ister cevap veririm ister vermem modunda ya şımardı epey. ararsa zorlamayı nasıl yapcam peki?? bugün müsait deilim planım vardı keşke önceden haber versemiydin desemm yada telefonu açmasam mı?? çabam şuan için yok bişey yapmıyorum susuyorum.aramıyorum...
soğuk mu davranıyordu ? öyleyse sizde biraz öyle yapın.. konuşurken eskiden yaptığınız üstüne düşmeleri azaltın, biraz kendinizi çekin..
aslında bir başkası olma ihtimali de yok değil ama bakalım, hemen şuç atmayalım
bize diyorlar ama bazen onları anlamakta zor gerçekten :)
canım soğuk davranıyordu.ev arkadaşı ile konuşmam etken olabiilir mi diye düşünüyorum aslında.onun doğum günü hedyesi için konuşmuştum oysaki...yooo artık aramıyorum sormuyorum tatlım izmir'e gelince görüşürüz dedi biişi yazamam zaten bu durumda:)
5 yıldır hiç kızla çıkmamış üniversitede. arkadaşım hatta hiç uğraşma demişti bana.garip bir yapısı var. asosyal hayatı okul ev. çok şey anlatmaz asla kendiyle ilgili diye eklemişti. belkide bunlar çekti beni. kız olmadını iyi bbiliyorum. doğum günü hediyesi için ev arkadaşı ile görüşürken... konser biletim için biraz daha bekleseydin demişti bana. karışık anlattıysam kusura bakma hatta anlamadıklarını sorabilirsin canım. umarım şimdi durum daha netleşmiştir yada anlatabilimişimdir.:)
anzercim çok oldu, çok özledim sizleri.nasılsın?? neler yapıyorsun canım ?? aynen durum bu ben üsteledikçe soğudu ve kaçtı. ya biran içimde ne diye tutim dedim hep onlar söylicek değiller ya dedim ve sanırım hata yaptım :/ o açmazdı asosyaldi canım buda sebep oldu bana :) şuan bişi yapmıyorum hem asosyal olduğu için farketme konusunda şüpheliyim :)) aynen biliyomusun eskisi aradı kaçdefa görüşelim dedi bana. yatay yaptım izmir'e orası benim ikinci memleketim filanlar dedi. nerde kalıcaksın yurt dedim güvenli orası senin içinde iyi olur dedi. hayatıma yeniden girmeye çalışıyo anladm ama ben istemiyorum. sende durumlar noldu tatlım?
İyiyim canım benim sağolasın.. Bende pek bi değişiklik yok ya birisi olur gibi oldu ama sonra geri çekildi birden..
Yani hem kendisi gelip benle samimi oldu hemde kendisi uzaklaştı bişey anlamadım
olabilir o da..
kimseyle çıkmamış ve size ilgi duymuş bir erkek zor gerçekten ama bu kadar garip olmasaydı :) belki daha önce de olmuştur hoşlanıp geri çekildiği. unutamadığı biri olabilir mi 5 yıl öncesinden? ya da kendi içinde bir şeyler yaşıyor da olabilir, düşünceler vs..
neyse gelsin o zaman nolacak bakalım :) değişme olmazsa uygun dille sorarsınız, bir sorun mu var diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?