- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
canım evet garip biraz.daha öncedende olmuş böyle bir durum.hiç ilişkisi olmadığı bilinen kısmı. 5 yıldır böyle ve biriyle çıkcak gibi oluyo ama sonra olmuyo ne varsa artık.kendi içinde derken canım??? canım bayramda ben izmirdeyim onun memleketi ve tatile ailesini görmeye gelcekmi onu bilmiyorum işte.bir sorun mu var die sorsam eminim cevap versede okula gidip geliyorum olacak. sence uğraşılır mı :/
biraz zaman tanı o zaman canım belki birşey olmuştur ve kafasında oturtmaya ihtiyacı vardır. gelen gelir canım artık:) bakalım ne olcaz ya artık...
bir güvensizliği vardır belki, sürmez sanıyordur, belki içinde kendiyle ilgili bir şeyleri yenmeye çalışıyordur, arada küçükte olsa sevgi, ilgi görmek isteyip ciddi bir hal almaya başladığında kendin de devamını getirecek gücü göremiyordur, ya da dışarıdan görünen haliyle ilgi görünce soğuyan kişilerdendir.. psikolojik durumlar yani..
önceden böyle böyleydin, sonradan değiştin, ilgisi olan kişiye vakit ayırabilir bir insan çünkü o da ister tarzında açıklayıcı bir konuşma yapabilirsiniz belki, biraz kıstırmaya çalışarak..
bana kalırsa dengesiz kişilerle çok uğraşmamak gerek, şahsi düşüncem.. ha var mıdır azmedip değiştiren kişiler olabilir, ve bence bu yoğun duygular varsa o zaman olabilir gibi... içinizden geçenle mantığınız bir arada olmalı ve o şekilde gözlemlemelisiniz :) çok iyi düşünmekte zarar veriyor ama direk kötü düşünmekte haksızlık yaratabiliyor bazen...
aynen bu saydıklarını düşünmek gerekli tatlım. güvensizlik bana mı yoksa tüm kızlara mı tatlım?? dışarıdan ilgi gördükçe soğuyanlara bişey yapılamıyor mu?? psikolojik ne olabilir peki canım??
bütün iletişimi tümden kestim ama aslında dediğin mesajı yazıp yollasam mı şimdii mesajını çok beğendimmm canım...
haklısın hemde çok canım...
bu saydıklarım hep psikolojik durumlar :) psikolojik ne olabilir başka bilemiyorum şuan.. valla ilgi görünce soğuyanlara ilgi göstermemek gerekiyor sanırım fazlaben şahsen uzak durmaktan yanayım.. uzun zamandır yoğun duygular yaşamadım, böyle bir durum da yaşamadım galiba, yaşayan ve sonuca ulaşan varsa o kişinin bilgileri daha önemli tabi :) değişebilecek biri mi bu da mühim, ve değecek biri mi? uzaklaşırdım galiba ben.. üzer diye düşünerek...
daha öncede benzer şey olmuş demiştiniz, tüm kızlaradır, genel bir güvensizlik yaşıyor olabilir, sorun buysa tabii..
gelecek mi, ya da haber verecek mi? duruma göre yazın derim.. gelirse yüz yüze sorun daha iyi.. yoksa yazarsınız isterseniz :) sonra bir karar verirsiniz.. sıkıntı neyse açıkça söyleyebilirsin tarzı şeyler de söyleyebilirsiniz.. çok boğucu olmadan, sonra baskı yaptın da diyebilir belli olmaz valla :))
tatlım bugün sms attım sonra müsait olunca konuştum onunla.aklımda şunlar vardı sordum adam akıllı; bizim bir arkadaş bana senin ilişkin onunla olmaz asla arama sorma bırak peşini demişti. bende onunla mesajlarımdan sonra bugün konuştuk.. bana şunları söyledi;
ben-- seni bazen anlayamıyorum. neden telefonlarıma dönmedin hiç?
o--- mesajlar atınca çok üstüme geldiğini düşünüyorum. akşam mesaj alıyorum sonra sabah farklı bir mesaj alıyorum o zaman tabi mesaj yazmam yani.
ben--- arkadaşların bunu söyledi seni aramamam gerektiğini filan unutmam gerektini
o--- bana sorman gerekenleri onlara danışırsan olcak bu. tabi sana farklı konuşcaklar. sen bana sormalısın herşeyi
ben--- ama sende cevap vermedin ve ben birşey sormadım. konuşmadığımız dönemlerde sadece nasıl diye merak etmiştim.
o--- şuan nerdesin kimde kalıyosun? bayramda napcaksın? nerde olcaksın??
ben-- tandııklarda kalıyorum. okul çeşmede oraya gidip geliyorum işte şuan filan.
o--- izmirde kalma o zaman zor olur. çeşmede kal.
ben--- yer filan hocalarım ayarlıyolar işte onlar bakıcaklar bana
o--- tamam o zaman. ben bayramda izmirde olcam ama bir düğünümüz var ilçede oraya gidcem
ben--- izmire geliceksin beni görmeden gitme sakın
o---- ilçede olcam zamanım olmayabilir.
ben--- ayarlamaya çalış beni görmeden gitmeni istemiyorum.
o--- tamam o zaman ayarlicam görcem seni
ben işte ondan sonra senin yazdıklarını filan sordum ona istemiyorsan aramayabilirim seni.hani senden ütopik şeyler istemiyorum. seninde benimde okulum var bunu biliyorum ve anlıyorum ona göre davraniyim istiyorum ama sen böyle olunca bişey anlamıyorum çünkü bunu bana söyle hoşlanmıyosan filan. yok öle bişey hem bunlar telde konuşulcak şeyler deil. ama böle düşünme dedi. bu hafta 5 sınavım var işte onlara çalışıyorum. cuma günü bitcek işte ondan sonra konuşuruz. tamam o zaman haberleşiriz. bunları konuştukkk yorum istiyorummm arkadaşlarrrrrr
hımm.. çok konuşmayı sevmeyen kişilerde var. benim bir arkadaşımın öyle bir ilişkisi var, gün içinde klasik şeyler yaparız zaten farklı bir şey olursa haber veririz falan derdi. özlersek söyleriz öyle görüşürüz falan der.. bunlar dışında pek konuşmazlardı dediğine göre. yani tabi kıza göre daha ilgili olsa keşke, ama seviyor ve böyle alışmışlardı en son. güven falan yerinde sanırım.. 1 yıl olmuştur ilişkileri, şimdi nasıl bilmiyorum. ben kendime bakıyorum kaldırabileceğimi sanmıyorum, çok zor geliyor...
yani bu kişi de öyle biri olabilir.
ama şahsen düşündüğüm değer verilen biri varsa gönderdiği mesajlara cevap verilir veya müsait vaktinde döner şimdi konuşalım bunları ya da konuyu toparlayacak herhangi bir şey.. bir de bazı insanlar aşkı sevgiyi heyecansız da yaşayabiliyorlar, bir erkek arkadaşım ben öyle heyecanlanmam derdi uzun süreli ilişkisi vardı
yüz yüze geldiğinizde o zaman bir de :) açıklığa kavuşur inşallah...
O oturtana kadar ben vazgeçtim canım kendisinden burdan ona mutluluklar dilerim
canım şimdi hani bizim için hala umut var mı bunu anlamadım tam olarak?? benim ablamda öyleydi aylarca görüşmezlerdi bazen aynı şehirde oldukları halde... hani ısrarla sordum istmiomusun söyle bana. hayır canım nerden çıkarıyosun bunu dedii. bende ilk böyle durumları yaşıyorum. hatta mesaj sevmediğini öğrendiğimde bana söyleyebilirdin dedim... canım demeni özledim diye söyleyince içi hoş oldu yaaa hissettim güldü..
benim çok hoşuma gitmedi daha düşünceli, açıklayıcı, net olabilirdi ama olmaz diye de bir şey yok tabi..
ama sıkıntılı olabilir :) sonuç olarak sizin hayatınız birebir siz yaşıyorsunuz olmaz derim olabilecek bir şeydir ya da olur derim üzülürsünüz.. bir şekilde benzer ilişki yaşayanları görünce net konuşamıyorum, iyice düşünün, bir daha konuşun, dikkat edin öyle karar verin :)
hani çelişkili biri evet ama şunuda dio bu hafta 5 sınavım var. benim anladığım kadariyle önce okulunu bitirip sonra ilişki istiyo o açıdan biraz düşüncesiz tabiki :) tatlım tabiki ben görüşcem o zaman daha net anlarım haklısın hemde.ama işte bende umutlanmak istiyorum ne bilim :)
evet öyle anlaşılıyor, okulunu ön planda tutuyor gibi.. ama konuşmak baştan söylemek bahsetmek bu kadar zor olmamalı bence.. bir anda değişim oldu sonuçta.. sıkıntılı geliyor bana.. ama haksızlık yapmak istemiyorum pek, tabi yine de tanımıyoruz tam olarak... hayırlısı olsun, olacaksa da olmayacaksa da tez zamanda göstersin Allah :))
amin tatlımm her zaman için Rabbim hayırlısını göstersin... evet okul birincisi çünkü. canım o asosyal belki bundan söyleyemiyordur bilmiyoruz tabi. bir yüzyüze gellimm artık o zaman... peki tatlım beni sorması nerde kalıyosun filan demeleri arkadaşça söylemler miydi??
bana ilk başta kendi de geleceği için izmire durumu analiz etmek için sormuş olabilir gibi geldi ama ilgili davranmış gibi.. değişik biri gibi :) dikkatli olmak gerek.. ayarlasın da bakalım :) hayırlısı olsun hakkınızda...
banada ilgili davranmış gibi geldi ve hani nerde kalıyosun demesi çok hoşuma gitti. hani önemsiz olmadığımı anladım. önemsiz olsaydım aman salla nerde kalırsa kalır derdi benim için. ve kalıcağım yer için hemen kendi seçiyor burda kal filan diye.çok hoşuma gitti böyle davranması biraz erkek olduğunu hissettim ne yalan söyliim:) garip biri evet belkide hiç ilişkisi olmamış olabilir mi?? çünkü smslerle üzerine gitttiğimde bana dönmüyorsun demiştim. bana söylediği ise evet yazmıyordum diye söyledi. bende eğer üzerine geldiğini düşünüyorsan bana söylemelisin bunu demiştim. söylememi istiyor musun cidden diye eklemişti. bende evet sessiz kalmandan çok daha iyi demiştim. hani bunlarıda bilmiyor bence ilişki yaşamamış gibime geliyor..
zor ihtimal ama nadir rastlanan birine denk geldiyseniz olabilirasla olmaz diye bir şey yok.. ama biraz inanması güç.
bir sey olduysa da sen bilemezsin canim, duzgun konusma anlatma gibi bir ozelligi yok. bence hiiic ugrasmayin...
kisa ve net bir sey yazsaniz olur belki.. gereksiz bence uzun bir seyler yazmak bu dedigi laftan sonra pek kaale aliyo gibi gelmedi bana, garip biri kendi gibisini arasin bulsun.. bulamiyo demek ki ondan boyle. sen bilirsin deyip sesinizi cikarmayin bir daha derim ben.. cok yakinliginiz sohbetiniz de olmamisti sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?