- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.701
İnşallah canım yükselir. O kadın gibi bende bebişimin mutluluğunu yaşarımYa bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar bence
YiaaaaaaaYa bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar bence
rabbimden umit kesilmez canim ins. yukselirTmm canım inşallah yükselir
Yaşayacaksın allahin izni ile strese girmeİnşallah canım yükselir. O kadın gibi bende bebişimin mutluluğunu yaşarım
Tmm canım çok sağolun ya iyi ki hepiniz varsınızTestle de takip et sen canim ilaçta kullanma kesinleşmeden sakin dikkat et kendine de
Goruruz elbette❤YiaaaaaaaBiz de görecek miyiz acep bu 44ü Ne güzel bı rakammis Allahimmmm
Aminnnnn inşallah hamileyimdirrabbimden umit kesilmez canim ins. yukselir
Ya bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar bence
Aminnnn inşallah canımYaşayacaksın allahin izni ile strese girme
Gercekten beninlr yazisti ozelden ordan soyledi cok sasirmistimGercektenmi ayyy masallah.
YiaaaaaaaBiz de görecek miyiz acep bu 44ü Ne güzel bı rakammis Allahimmmm
Gercekten beninlr yazisti ozelden ordan soyledi cok sasirmistim
Dordüz istedigine eminmisin
Sana dördüz inşallahhhBir anda gözümün önüne oğlum gibi 4 tane düsündüm. Allah isteyene versin bana 1 tane daha yeter
Bence sonucu bekleyelimKuzum bende tık yok.milletin progestron kullaninca gögüs hassasiyeti oluyormus bu nedenlede gebelik belirtisiyle karisiyormus bende o bile yok.
Sana dördüz inşallahhh
Bence sonucu bekleyelimUmut hep olmalı
Ayy masallah Allah bağışlasın size oğlunuzu valla o kadar hasretiz ki bütün yaramaz çocuklara bile bayılıyorum şu anAman ne verirse rabbim kaldirabilecegim kadarini versin. Benim oglanla 1 gun gecir fikirlerin degisir. 5 yasinda hala kapi acik tuvaletimi yapiyorum.anneme en son gittigimizde babam isten gelince banyoya gireyim dedi.benim oglanda dede ben wc ye gideyim sen sonra gir dedi. Wc ye girdi hemen cikti vazgectim anne dedi.tv nin sesini kıstı babam banyoya girdi güm diye bir ses geldi neyse annem banyoya kostuki babam banyonun duvarina su fiskiyesiyle yapismis megerki benimki yere sampuan dökmüs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?