Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar bence
İnşallah canım yükselir. O kadın gibi bende bebişimin mutluluğunu yaşarım

Ya bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar bence
Yiaaaaaaa Biz de görecek miyiz acep bu 44ü Ne güzel bı rakammis Allahimmmm

Gercektenmi ayyy masallah.

Sana dördüz inşallahhh

Aman ne verirse rabbim kaldirabilecegim kadarini versin. Benim oglanla 1 gun gecir fikirlerin degisir. 5 yasinda hala kapi acik tuvaletimi yapiyorum.anneme en son gittigimizde babam isten gelince banyoya gireyim dedi.benim oglanda dede ben wc ye gideyim sen sonra gir dedi. Wc ye girdi hemen cikti vazgectim anne dedi.tv nin sesini kıstı babam banyoya girdi güm diye bir ses geldi neyse annem banyoya kostuki babam banyonun duvarina su fiskiyesiyle yapismis megerki benimki yere sampuan dökmüs.

Ayy masallah Allah bağışlasın size oğlunuzu valla o kadar hasretiz ki bütün yaramaz çocuklara bile bayılıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…