Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bu notum belki asilamaya baslayacak arkadaslarin isine yarar. Bizler zaten normal bir üreme mekanizmasina sahip olsak tedavisiz hamile kaliriz. Eger bize yumurta gelistirici ilac kullandiriliyorsa her asamasinin takip edilmesi lazim. Kimse yumurtalarinin catladigindan emin olmadan asilama yaptirmasin. Göle maya calmaktan farki kalmiyor. Asilamayi devlettemi yaptiriyorsunuz ordaki doktor biz bakmadanmi asilama yapiyoruz dedi israr edin. Eger yinede bakmiyorlarda en azindan 1 kereligine ozel bir hastanede asilama oncesi kontrol olun. Bizim yasadiklarimizi doktorlar anlayamaz.biz gün saymisiz umut etmisiz üzülmusüz onlar bunu ancak kendileri ayni durumu yasarsa anlarlar. Onlara gore biz bir mekanizmayiz onlar ellerindeki kitaba göre tedavi uyguluyorlar. yeri geliyor ailenin icindeki insanlar bile bu durumumuzu anlamiyorlar.

Valla canım nasıl bu kadar büyüdü anlamadım yumurta kiste bile dönse en fazla 3-3,5cm olur bunlar ne bilmiyorum. Eritrosit idrarda kan olduğunda yükseliyor sadece
Senden kan istemediler sanırım kuzum . Allah yardımcın olsun inşallah güzel seyler duyarsın icin rahatlar

Senden kan istemediler sanırım kuzum . Allah yardımcın olsun inşallah güzel seyler duyarsın icin rahatlar
İnşallah canım bugün kanda verdim ama daha çıkmadı e nabızdan bakıyorum inşallah başka kötü sürpriz olmaz hala da ağrı çekiyorum.

İnşallah canım bugün kanda verdim ama daha çıkmadı e nabızdan bakıyorum inşallah başka kötü sürpriz olmaz hala da ağrı çekiyorum.

Kotü düsünme canim.benimde vuvudum cok kist üretiyor regliyle atiyorum.

Kızlar bhcg 4,6 çıkmış

Aha 4.6 sinirda bir deger benim valla 0.100 oluyor negatif olunca. 0.200 olsa sasiririm yani. Bence yükselebilir bur deger. Yarin doktor 5 in altinda desede yinede testi tekrarlatmadan ilac vs.kullanma

İnşallah canım şuan çok kötüyüm . Sevinmekle sevinmemek arası bişeydeyim
Ya bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…