- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.681
İnşallah canımUzulme canimmm lutfen vardir bo caresi elbette doktorun bi cozum yolu uretir muhakkak
İnşallah canımYarin sabah muhakkak doktora git canim . İlaçla eriyor onlar kendini üzme olur mu moralini bozma lütfen
Senden kan istemediler sanırım kuzum . Allah yardımcın olsun inşallah güzel seyler duyarsın icin rahatlarValla canım nasıl bu kadar büyüdü anlamadım yumurta kiste bile dönse en fazla 3-3,5cm olur bunlar ne bilmiyorum. Eritrosit idrarda kan olduğunda yükseliyor sadece
İnşallah canım bugün kanda verdim ama daha çıkmadı e nabızdan bakıyorum inşallah başka kötü sürpriz olmazSenden kan istemediler sanırım kuzum . Allah yardımcın olsun inşallah güzel seyler duyarsın icin rahatlar
Geç verdin ya canım ya anca çıkar ya sabah a , inşallahİnşallah canım bugün kanda verdim ama daha çıkmadı e nabızdan bakıyorum inşallah başka kötü sürpriz olmazhala da ağrı çekiyorum.
İnşallah canım bugün kanda verdim ama daha çıkmadı e nabızdan bakıyorum inşallah başka kötü sürpriz olmazhala da ağrı çekiyorum.
Kızlar bhcg 4,6 çıkmış
Tam sınırda yükselebilir de ama 9. Gündü sanırım senin . Umut var benceKızlar bhcg 4,6 çıkmış
Çatlama iğnesinin 11.günüTam sınırda yükselebilir de ama 9. Gündü sanırım senin . Umut var bence
Amin inşallah canım ya çok dua edelim inşallah da yükselsinSınırda işte gününe var daha o güne kadar yükselecek bence hadi inşallah
Sınırda insallah yükselirKızlar bhcg 4,6 çıkmış
Dualarım seninleAmin inşallah canım ya çok dua edelim inşallah da yükselsin
Kızlar bhcg 4,6 çıkmış
İnşallah canım şuan çok kötüyüm . Sevinmekle sevinmemek arası bişeydeyimSınırda insallah yükselir
İnşallah yükselir canım. Rabbim hayırlarla anne olmayı nasip etsin inşallahDualarım seninle ❤ Kız yeterrrr moralini yüksek tut azıcık vallahi beni benden aldın
Tmm canım inşallah yükselirAha 4.6 sinirda bir deger benim valla 0.100 oluyor negatif olunca. 0.200 olsa sasiririm yani. Bence yükselebilir bur deger. Yarin doktor 5 in altinda desede yinede testi tekrarlatmadan ilac vs.kullanma
Ya bisey diyim mi gecen 4 uz olan bi kadindan bahsetmistim . O da catlatma ignesi kullanmis ve 11.gununde kan testinde sadece 4 cıkmış degeri iki gun sonra 44 olmus .simdi 4uzlere hamile umut vaaaar benceİnşallah canım şuan çok kötüyüm . Sevinmekle sevinmemek arası bişeydeyim
Testle de takip et sen canim ilaçta kullanma kesinleşmeden sakin dikkat et kendine deÇatlama iğnesinin 11.günüinşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?