- 18 Kasım 2019
- 226
- 217
- 23
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.661
Hiç bakmamış ki ultrasondan doktor. Aslında aşılamadan önce ultrason kontrolü şart bakmalari gerekiyor benceKıyamam sana ya peki o doktor görmedi mi bunu yanlış anlama ama iki haftadır agrin vardı da nasıl fark etmedi
En azından 18-19 mm olana kadar takip edip o şekilde iğne vurdurmalı anlamadım senin doktorunu tamam 2 güne bir büyümesini bekliyorlar ama ya büyümüyorsa takip etmeliydi her ihtimal e karşıBakmadı canım Perşembe gittim 15 mm ikisi de dedi. Perşembe Cuma 50 şer doz karnımdan iğne yaptım ctesi gecesi çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum Pazartesi aşılama yapıldı. Ultrason hiç bakmadı
İnşallah kendiliğinden geçer canım. İnşallah pozitif olur. Ama sanmıyorum. Bu doktor bana neden ultrason bakmadı onu da bilmiyorumÜzme tatlı canını bu tür kistler doğum kontrol haplariyla geçiyor belki de hamilesin kendiliğinden kaybolur korkma canım
Asilamadan önce bana da bakmadı aşılama yaparlarken de bakmıyorlar . İki gün önce bakmıştı en sonHiç bakmamış ki ultrasondan doktor. Aslında aşılamadan önce ultrason kontrolü şart bakmalari gerekiyor bence
Evet canım ben de bilmeyince ne derse yaptımEn azından 18-19 mm olana kadar takip edip o şekilde iğne vurdurmalı anlamadım senin doktorunu tamam 2 güne bir büyümesini bekliyorlar ama ya büyümüyorsa takip etmeliydi her ihtimal e karşı
Kuzum bu şekilde öğreniyoruz zaten ben de sordum hep iki yumurtan var dedi sonra digerinden bahsetmedi ona ne oldu dedim bir tane yeter dedi bana ama açıklamalılar anlatmalılar bilmeden kendimizi onlara emanet ediyoruzEvet canım ben de bilmeyince ne derse yaptım
Ay bilmiyorum ki siz böyle hissedince kesin benimkiler hepsi kiste dönüşecek bir de çatlatma iğnesine rağmen kist oluyorsa ..Of kızlar yyaaa benim de fazlaca yumurta oluşmuştu aşılama iptal oldu da kesin bunlar da kiste dönüşecek moralim bozuldu şimdi yaa bir de kasigimi dokunamiyorum ben de ağrı varBen de egilince kasigimda yumru hissediyorum sanki dedim kist mi acaba
Dur kuzum sen de hemen kendini telaşe verme hepimizde ayni olacak diye bir şey yok kiAy bilmiyorum ki siz böyle hissedince kesin benimkiler hepsi kiste dönüşecek bir de çatlatma iğnesine rağmen kist oluyorsa ..Of kızlar yyaaa benim de fazlaca yumurta oluşmuştu aşılama iptal oldu da kesin bunlar da kiste dönüşecek moralim bozuldu şimdi yaa bir de kasigimi dokunamiyorum ben de ağrı var
Çok geçmiş olsun, sıkma canını hiç, ilaçla 1-2 ayda halledersinizÇok büyük ama bunlar
Ay ne zormuş kadın olmak yaaa her şeyi biz çekiyoruz annemi artık o kadar iyi anlıyorum kiDur kuzum sen de hemen kendini telaşe verme hepimizde ayni olacak diye bir şey yok ki
Sakın sakın ihmal etmiyorsun yarın hemen doktora git canım kistin mi kanıyormus ya kanamalı kistler var yaİnşallah kızlar çabuk geçer. İdrar sonucum çıkmış idrarımda eritrosit ve lökosit yükselmiş. Yani içerde bi kanama var sanırım
Bukadar buyuk yumurta biranda kiste donusmez bildigim kadariyla 1ayda nasil olur sasirdim acikcasiKızlar sağda 7,5-solda 8,5 cm kist oluşmuş bu gebelik yok mu demek? Kan çıkmadı
senin gebelik testin resmini atarmisin canim eve gectiysen merak ettimİnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktumşimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı
bende ayni senin gibi sanci cekiyorum canim tek degilsin benden7aydir solda 3cmlik kist var ne buyuyor ne kuculup yok oluyor senin naasil olur anlam veremedim yarin sabah ilk isin dr git telefonla gorusmedinmi oeki drunlaİnşallah bundan 8-9 sene önce 6 cm kist olmuştu doktor 6,5 olursa ameliyat demişti bunlar daha büyükler.başım ağrıyor. İki haftadır deli gibi ağrı çekiyorum hepsi bunlardanmış. Ben de diyorum niye kimsenin bu kadar ağrısı olmadı diye . Aşılama anını hiç hissetmedim sonrası benim için tam bi felaketti. Doktor ultrasonu karnıma dokundururken bile o kadar çok ağrı çektim ki . Sol kasığıma el değemiyorum ağrıdan
Yukselince kanamami oluyor demek kimden duydun cnmİnşallah kızlar çabuk geçer. İdrar sonucum çıkmış idrarımda eritrosit ve lökosit yükselmiş. Yani içerde bi kanama var sanırım
İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktumşimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı
Uzulme canimmm lutfen vardir bo caresi elbette doktorun bi cozum yolu uretir muhakkakİnşallah bundan 8-9 sene önce 6 cm kist olmuştu doktor 6,5 olursa ameliyat demişti bunlar daha büyükler.başım ağrıyor. İki haftadır deli gibi ağrı çekiyorum hepsi bunlardanmış. Ben de diyorum niye kimsenin bu kadar ağrısı olmadı diye . Aşılama anını hiç hissetmedim sonrası benim için tam bi felaketti. Doktor ultrasonu karnıma dokundururken bile o kadar çok ağrı çektim ki . Sol kasığıma el değemiyorum ağrıdan
Allah,allahhhİnşallah kızlar çabuk geçer. İdrar sonucum çıkmış idrarımda eritrosit ve lökosit yükselmiş. Yani içerde bi kanama var sanırım
Yarin sabah muhakkak doktora git canim . İlaçla eriyor onlar kendini üzme olur mu moralini bozma lütfenİnşallah kızlar çabuk geçer. İdrar sonucum çıkmış idrarımda eritrosit ve lökosit yükselmiş. Yani içerde bi kanama var sanırım
Valla canım nasıl bu kadar büyüdü anlamadım yumurta kiste bile dönse en fazla 3-3,5cm olur bunlar ne bilmiyorum. Eritrosit idrarda kan olduğunda yükseliyor sadeceBukadar buyuk yumurta biranda kiste donusmez bildigim kadariyla 1ayda nasil olur sasirdim acikcasi
senin gebelik testin resmini atarmisin canim eve gectiysen merak ettim
bende ayni senin gibi sanci cekiyorum canim tek degilsin benden7aydir solda 3cmlik kist var ne buyuyor ne kuculup yok oluyor senin naasil olur anlam veremedim yarin sabah ilk isin dr git telefonla gorusmedinmi oeki drunla
Yukselince kanamami oluyor demek kimden duydun cnm
İnşallah canımCanim yarin acilen doktora gözük canim.cunkü baya büyümüsler muhtemelen agrilarinin nedeni bu kistler. Bir arkadas vardi
Onunda bu sekil kiste dönüşmüştü dogum kontrol hapi kullandi 2 ay eridi gitti. Gebelik olduysada farkli bir tedavisi vardir illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?