Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bakmadı canım Perşembe gittim 15 mm ikisi de dedi. Perşembe Cuma 50 şer doz karnımdan iğne yaptım ctesi gecesi çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum Pazartesi aşılama yapıldı. Ultrason hiç bakmadı
En azından 18-19 mm olana kadar takip edip o şekilde iğne vurdurmalı anlamadım senin doktorunu tamam 2 güne bir büyümesini bekliyorlar ama ya büyümüyorsa takip etmeliydi her ihtimal e karşı

Evet canım ben de bilmeyince ne derse yaptım
Kuzum bu şekilde öğreniyoruz zaten ben de sordum hep iki yumurtan var dedi sonra digerinden bahsetmedi ona ne oldu dedim bir tane yeter dedi bana ama açıklamalılar anlatmalılar bilmeden kendimizi onlara emanet ediyoruz

Ben de egilince kasigimda yumru hissediyorum sanki dedim kist mi acaba
Ay bilmiyorum ki siz böyle hissedince kesin benimkiler hepsi kiste dönüşecek bir de çatlatma iğnesine rağmen kist oluyorsa ..Of kızlar yyaaa benim de fazlaca yumurta oluşmuştu aşılama iptal oldu da kesin bunlar da kiste dönüşecek moralim bozuldu şimdi yaa bir de kasigimi dokunamiyorum ben de ağrı var

Dur kuzum sen de hemen kendini telaşe verme hepimizde ayni olacak diye bir şey yok ki

Kızlar sağda 7,5-solda 8,5 cm kist oluşmuş bu gebelik yok mu demek? Kan çıkmadı
Bukadar buyuk yumurta biranda kiste donusmez bildigim kadariyla 1ayda nasil olur sasirdim acikcasi
İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktum şimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı
senin gebelik testin resmini atarmisin canim eve gectiysen merak ettim
bende ayni senin gibi sanci cekiyorum canim tek degilsin benden7aydir solda 3cmlik kist var ne buyuyor ne kuculup yok oluyor senin naasil olur anlam veremedim yarin sabah ilk isin dr git telefonla gorusmedinmi oeki drunla
İnşallah kızlar çabuk geçer. İdrar sonucum çıkmış idrarımda eritrosit ve lökosit yükselmiş. Yani içerde bi kanama var sanırım
Yukselince kanamami oluyor demek kimden duydun cnm

İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktum şimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı

Canim yarin acilen doktora gözük canim.cunkü baya büyümüsler muhtemelen agrilarinin nedeni bu kistler. Bir arkadas vardi
Onunda bu sekil kiste dönüşmüştü dogum kontrol hapi kullandi 2 ay eridi gitti. Gebelik olduysada farkli bir tedavisi vardir illaki.

Uzulme canimmm lutfen vardir bo caresi elbette doktorun bi cozum yolu uretir muhakkak

İnşallah kızlar çabuk geçer. İdrar sonucum çıkmış idrarımda eritrosit ve lökosit yükselmiş. Yani içerde bi kanama var sanırım
Yarin sabah muhakkak doktora git canim . İlaçla eriyor onlar kendini üzme olur mu moralini bozma lütfen

Valla canım nasıl bu kadar büyüdü anlamadım yumurta kiste bile dönse en fazla 3-3,5cm olur bunlar ne bilmiyorum. Eritrosit idrarda kan olduğunda yükseliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…