Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bu jel konusunu bnde sordum asilama yapilirken bn cok zorlanirken ve aci cekerken yanimdaki kadin gayet guluodu doktorla konustum bunyeye bagli yan etkiymis ve asilama konusunda aci cekmemde catimi bisey darmis sıkıomusum kndimi fln jelin yan etkilerini hala yasiorum ve hic guzl bisey degil klomende de ayni sekilde cnm cok yanio terleme kasik agrisi gogus agrisi oluo belirtisiz olmak daha ii cok fazla arastirdim belirti olup hamile olmayanda oluo olanda belirtisizde hamilelikler oluo bilginize

Ay ne biliyim kuzum inanki agrim sancim olsa daha mutlu olacak gibiyim

canım teşekkür ederim öncelikle yazdıklarım için bizim problem sperm hareketi az normal yolla olur ama zaman alır dedi yaş gereği 38 olduğum için artık beklemek yersiz diye düşündü doktor aslında o direkt tüp bebek dedi ama ben aşılama istedim içşmdem öyle geldi :) bakalım bekliyoruz progestn başlattı

Ay ne biliyim kuzum inanki agrim sancim olsa daha mutlu olacak gibiyim
Öle deme cidden bn her ilaci igneyi cok fazla yasiorum hic guzl degil su an karnim öle agrioki adet olcam yani asilamadan snra yemin ederim 2 3 gun aglicak gibi sancilarim oluo dik oturamiom fln ii degil bnde sana imreniom keske agrim sizim olmasa bu kadar korkmam asilamadan.

Rabbim sifa versin canim. Bende ne biliyim agri sanci olmayinca tutmuyor diye üzülüyorum

Kuzum ignenin 10.gününde cikmaz 11 de belki 12 13de cikmasi daha ihtimalli. Ben senin yerinde olsam 11 12 13 de denerim. Valla pazar gunu nobetci eczane ararsin.
ben etkisi gecip gecmedigini merak ettim canim oyuzden denedim hic silik cikmadi onu bilmek istedim enazindan dedigin gibi 11 12 .gun cizgi gorursem etkisinin gittigini bilirim diye yaptim

ben etkisi gecip gecmedigini merak ettim canim oyuzden denedim hic silik cikmadi onu bilmek istedim enazindan dedigin gibi 11 12 .gun cizgi gorursem etkisinin gittigini bilirim diye yaptim

Hadi bakalim bende ovu testi yapicam gündüz. yarin sabahta gebelik testi denerim. Valla test almaktan biktim bu ay elimdekileri kullanayim diyorum.

Canım yıkanmış haldeki spermi ne kadardı o daha önemli aslında doktor doğru söylemiş gerçekten aşılama bi zaman kaybı illaki vesile olup tutanlarda çok ama tüp bebeğin oranı daha yüksek iyi bir merkezde olursa bazı özeller bir daha gelsin para versin diye kalitesiz işlem uyguluyorlarmış işini seven ve iyi yol izleyen doktor gerek

Ben de 43 yaşındayım canım. inan ki kısmette yoksa tüple de olmuyor. Ben bahçeci dahil sayısız kere denedim tüp bebeği. Ama olmadı. Artık donasyona git dedi doktorlar. Ama ben tedaviyi bırakmak yerine aşılama ile devam edicem inşallah. iki hafta önce son negatifimi aldım tüp tedavisinde. bugün soğan kürüne başladım rahim temizlensin de aralıkta aşılama yaptırayım diye. Allah büyüktür belki bu şekilde vesile olur bilemiyorum

Umudu kesmek yok canım. Bu olmazsa bir sonraki o da olmazsa daha sonraki. Denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…