- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.721
Ayy masallah Allah bağışlasın size oğlunuzu valla o kadar hasretiz ki bütün yaramaz çocuklara bile bayılıyorum şu an
Vallahi bayılıyorum anneleri ayiltiyorCanim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu ama sen yinede yaramaz olanlara fazla bayılma
Aynen böyle çok seviyorum yaramazliklarini bile onların da anneleri senin gibi canım hemen bir iki şey söylüyorlar tabi ben hemen o bayıldığım dünyadan ayilip hiç birşey yokmuş gibi yerimde oturuyorumCanim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu ama sen yinede yaramaz olanlara fazla bayılma
İnşallahhh kuzucummmO zaman ilk guzel haber cuma günü senden gelsin. Insallahhh
Vallahi bayılıyorum anneleri ayiltiyor
Benim 4 aralıkSadece 1 kişi pozitif. Çok üzgünüm, peki şimdi test gununu bekleyen kimler kaldı? Umarım tüm negatifler aralıkta pozitife döner; sonucunu henüz öğrenmeyenler de test gününde pozitifi öğrenir, ne diyelim, herşeyin hayırlısı kızlarBenim 30 Kasım.
Benimde ama ben test yapmayı düşünmüyorum arada reglimin geciktiği oluyor o yüzden gözüm yemezBenimde haftaya çarşamba kismet olursa
Benim ilk asilamamda ben erken davranmıştım 11. Gunde kan verdim 2.70 cikti yükselir diye dusununce asilamamin 13. Gununde regl oldum normal adet tarihime 4 gun varken . O yuzden bende son gunu beklemeyi dusunuyorum dilim yandi bi kere :) gerci gelse her turlu gelirdeBenimde ama ben test yapmayı düşünmüyorum arada reglimin geciktiği oluyor o yüzden gözüm yemez
kizlar bugun igneden sonraki 9.gunum dayanamadim az once test yaptim 2.cizgi golgebile yok yarindan itibaren sabahlari tekrarlayacagim bakalim 2.cizgi olusacakmi
Aaa tanidiklarda varmis bnde geldim 20 de asilamm oldu 2.asilama bkliorum
Ayy insallah ya hepbirlikde guzl hberlere boguluruz insalllahhhhhhHosgeldin kuzum. Hayirli sonuclarini gormek nasip olsun
Ayy insallah ya hepbirlikde guzl hberlere boguluruz insalllahhhhhh
benimde 3tane var 10 11 12 .gunu yapacagim ins. zaten akibet belli olurHadi hayirlisi. Benimde elinde 2 3tane gebelik testi kaldi ama ovulasyon testlerim var yarin asilamanin 10.günü yarin ovulasyon yaparim.cuma cumarteside gebelik testi denerim.
hosgeldinizAyy insallah ya hepbirlikde guzl hberlere boguluruz insalllahhhhhh
Bn bu sefer test yapmicam 12 gunde yap dedi 16.gunu adet oldum gecen ay bu ay 17 gune kadar beklemeyi dusunuorum bu sefer cok umursamiom umudum yok zorla umut ariomInsallah canim.test günün ne zaman
Hb canmbenimde 3tane var 10 11 12 .gunu yapacagim ins. zaten akibet belli olur
hosgeldiniz
benimde 3tane var 10 11 12 .gunu yapacagim ins. zaten akibet belli olur
hosgeldiniz
Bn bu sefer test yapmicam 12 gunde yap dedi 16.gunu adet oldum gecen ay bu ay 17 gune kadar beklemeyi dusunuorum bu sefer cok umursamiom umudum yok zorla umut ariom
InsallahhhhInsallah olur canimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?