Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu ama sen yinede yaramaz olanlara fazla bayılma
Aynen böyle çok seviyorum yaramazliklarini bile onların da anneleri senin gibi canım hemen bir iki şey söylüyorlar tabi ben hemen o bayıldığım dünyadan ayilip hiç birşey yokmuş gibi yerimde oturuyorum Valla ne bilim her türlüsü şu an guzel geliyor ilerde nolur bilemiyorum. Amin inşallah hepimiz tadariz bu muhteşem duyguyu

Vallahi bayılıyorum anneleri ayiltiyor

Bak o dogru mesela arada ben odadan dışari cikicam kapiyi ortalayamiyorum gecerken resmen kapiya giriyorum. Mesela gecen hafta ketıla suyu koydum sonra elejtrige takacagima.cakmakla aygazi yakip ketili ustune koymusum.

Benimde ama ben test yapmayı düşünmüyorum arada reglimin geciktiği oluyor o yüzden gözüm yemez
Benim ilk asilamamda ben erken davranmıştım 11. Gunde kan verdim 2.70 cikti yükselir diye dusununce asilamamin 13. Gununde regl oldum normal adet tarihime 4 gun varken . O yuzden bende son gunu beklemeyi dusunuyorum dilim yandi bi kere :) gerci gelse her turlu gelirde

kizlar bugun igneden sonraki 9.gunum dayanamadim az once test yaptim 2.cizgi golgebile yok yarindan itibaren sabahlari tekrarlayacagim bakalim 2.cizgi olusacakmi

Hadi hayirlisi. Benimde elinde 2 3tane gebelik testi kaldi ama ovulasyon testlerim var yarin asilamanin 10.günü yarin ovulasyon yaparim.cuma cumarteside gebelik testi denerim.

Hadi hayirlisi. Benimde elinde 2 3tane gebelik testi kaldi ama ovulasyon testlerim var yarin asilamanin 10.günü yarin ovulasyon yaparim.cuma cumarteside gebelik testi denerim.
benimde 3tane var 10 11 12 .gunu yapacagim ins. zaten akibet belli olur
Ayy insallah ya hepbirlikde guzl hberlere boguluruz insalllahhhhhh
hosgeldiniz

benimde 3tane var 10 11 12 .gunu yapacagim ins. zaten akibet belli olur

hosgeldiniz

Kuzum ignenin 10.gününde cikmaz 11 de belki 12 13de cikmasi daha ihtimalli. Ben senin yerinde olsam 11 12 13 de denerim. Valla pazar gunu nobetci eczane ararsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…