- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.761
testini yaptinmi canimHadi bakalim bende ovu testi yapicam gündüz. yarin sabahta gebelik testi denerim. Valla test almaktan biktim bu ay elimdekileri kullanayim diyorum.
Canım ben daha önce hiç aşılama yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla aşılamanın 16. günü kanda bakılması gerekiyor. Eğer öyle ise sen çok erken yapmışsın. dupaston kutu bitince 2 veya 3 gün içinde başlar adetinBugun aşılama 10. gün hala umut var mı sizce? dupaston vermişti onu bıraksam kaç günde adet olunuyor?
Canım neden aşılama gününü saymıyorsun ki o gün bize ilaç bişey vermediler testi etkileyecekBugun aşılama 10. gün hala umut var mı sizce? dupaston vermişti onu bıraksam kaç günde adet olunuyor?
Canım doktorlarda test günü içinde aşılama gününü saymıyorlar ki . Nasıl oldun iyi misin doktora gittin mi ?Canım neden aşılama gününü saymıyorsun ki o gün bize ilaç bişey vermediler testi etkileyecek
MArkalari ne canımm?kizlar ben 4tane ayni marka test aldim icini bilmem ama kaset kismi farkli sizdede oyle oldumu hic sirf ayni marka aldimki degisiklik olmasin diye ama dis plastik kalitesi ayni markada farkli cikti hangisini baz alayim boyle olunca
Bunu bu sabah mi yaptın canım? Kimi testler çok hassas oluyor bir de tekrar kan ver iki güne bir yukselirse gebelik vardır denirKızlar değerimin düşük olmasına rağmen idrar testinde çıkması garip değil mi?
Bu testi bugün mü yaptın canımKızlar değerimin düşük olmasına rağmen idrar testinde çıkması garip değil mi?
Doktor yarın ver dedi. Evet hala silikde olsa çıkıyor labqouick bu markasıBunu bu sabah mi yaptın canım? Kimi testler çok hassas oluyor bir de tekrar kan ver iki güne bir yukselirse gebelik vardır denir
Evet canım dünde bugün de aynı anlamadımBu testi bugün mü yaptın canım
azalma yada cogalma varmi yoksa aynimi cizgi canimKızlar değerimin düşük olmasına rağmen idrar testinde çıkması garip değil mi?
suan evde degilim canim ama ilk defa bu markayla test yaptimMArkalari ne canımm?
Doğru düzgün uyuyamadım. Başımın içi bulanık gibi. Bu kistler testler beni çok yordu. Her test yaptığımda keşke yapmasaydım diyorumCanım doktorlarda test günü içinde aşılama gününü saymıyorlar ki . Nasıl oldun iyi misin doktora gittin mi ?
Yarın tekrar kan verirsin o zaman netleşir canımEvet canım dünde bugün de aynı anlamadım
Aynı gibi canımazalma yada cogalma varmi yoksa aynimi cizgi canim
suan evde degilim canim ama ilk defa bu markayla test yaptim
Doktor da öyle söyledi Cuma ver dedi. Bugün bi de sağlık ocağına versem miYarın tekrar kan verirsin o zaman netleşir canım
Yok walla konustugum kizlar okudugum yerlerde hic hissetmeden hamis olanlar var icin rahat olsunRabbim sifa versin canim. Bende ne biliyim agri sanci olmayinca tutmuyor diye üzülüyorum
ayni labaratuar olsun canim sabret yarina ver zor ama yapabilecek yokDoktor da öyle söyledi Cuma ver dedi. Bugün bi de sağlık ocağına versem mi
Yarın tekrar hastane de vercem. Bugün çok sabırsız hissediyorum.ayni labaratuar olsun canim sabret yarina ver zor ama yapabilecek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?