- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.781
Sabret canım bugün sakince bekle düşünmemeye çalış cuma sabah erkenden gidersinDoktor da öyle söyledi Cuma ver dedi. Bugün bi de sağlık ocağına versem mi
testini yaptinmi canim
Koyulaşma var mi canımm testteEvet canım dünde bugün de aynı anlamadım
Bi netleşse rahatlıycamSabret canım bugün sakince bekle düşünmemeye çalış cuma sabah erkenden gidersin
Farklı merkezlerde verildiğinde sonuç yanlış ve farklı çıkıyorDoktor da öyle söyledi Cuma ver dedi. Bugün bi de sağlık ocağına versem mi
Aynı gibi canım zaten öteki testide öğleden sonra yaptım. Bu kadar erken artmaz sanırım azalsa belli olurdu sanırımKoyulaşma var mi canımm testte
Ne demek istediğini anlamadımCanım neden aşılama gününü saymıyorsun ki o gün bize ilaç bişey vermediler testi etkileyecek
Bekle sen kuzum stres yapmadan . Hayırlısı .Aynı gibi canım zaten öteki testide öğleden sonra yaptım. Bu kadar erken artmaz sanırım azalsa belli olurdu sanırım
Aynı gibi canım zaten öteki testide öğleden sonra yaptım. Bu kadar erken artmaz sanırım azalsa belli olurdu sanırım
Canım normal test yapsana erken de çıkmayıp normal gebelik testinde çıkanlar oluyor. İnşallah bebeğin seninledir
Yok canım Pazartesi kendi doktorum a olcam randevu aldımCanim kistler icin muayene oldunmu
Ama yarın tekrar kan vercem gebelik varsa zaten takip ediyorlarmış bazen kendi küçülüyormuş. Gebelik yoksa ya ilk doğum kontrolü ya da benim ki çok büyük olduğu için laparoskopiyle alıyorlarmış.Canim kistler icin muayene oldunmu
Ama yarın tekrar kan vercem gebelik varsa zaten takip ediyorlarmış bazen kendi küçülüyormuş. Gebelik yoksa ya ilk doğum kontrolü ya da benim ki çok büyük olduğu için laparoskopiyle alıyorlarmış.
İnşallah canımInsallah vardir canim. Illaki bir tedavisi vardir. Pko nedeniyle büyuyen kistler genelde kendisi yok oluyorlar
Polen kullandım ben ama pek faydası olmamış anlaşılanKızlar bn negatiften sonra ara vermek istiyorum demiştim. Şimdi bitkisel birkaç şey kullanmak istiyorum. Testere dişli aslan pençesi, arı sütü bal polen karışımı, hayıt suyu ve çakşır kökü suyu. Kullandınız mi,ya da bilgisi olan var mı?
Bu testte ilişkiden 5 gün sonra %99 dogru sonuc verir yazıyor o nedenle pek de umutlu değilimCanım normal test yapsana erken de çıkmayıp normal gebelik testinde çıkanlar oluyor. İnşallah bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?