- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.801
İnşallah canımYükselirse değerim çok mutlu olurum
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallahBen bir daha aşılama yaptırmayacağım arkadaşlar normal yoldan 1 yıl daha sabredip sonrası tüp e geçiş yapıcam.
Bu testte ilişkiden 5 gün sonra %99 dogru sonuc verir yazıyor o nedenle pek de umutlu değilim
haklisin canim ayni duygular bizdede var ama sabir etmekten baska care yok ne yazikki bende yarin sabahki yapacagim testte sabirsizimYarın tekrar hastane de vercem. Bugün çok sabırsız hissediyorum.
yaptim iste ayni testle olan marka farkli plastikle cikti dun tek cizgi simdi sadece ciplak gozle gorunur hayalet var ama guvenemiyorum iki testte ayni marka ama farkli plastige sahip hala etkisi olabilir dun aksamkine guvenemedinYok kuzum oglanin okuluyla ugrasiyoruz evde degilim. Sen yaptinmi
canim daha erken hem erken gebelik testine gerek yok normaldede cikar
Gerçekten mi, umutlanayım mı tekrar diyorsun ama 5 gün ve %99 yazıyor; peki sence normal test yapsam yarın ve o da negatifse kesinleşir mi?Canim gecen ay benim erken gebelik testinde bariz 2.cizgi cikti ama negatifmis. Inanki normal gebelik testleri daha güvenilir
Bugun aşılama 10.gün erken mi? Umutlarım tamamen bitmesin mi senin yorumlarını hep okudum bu arada gercekten net bi insansınhaklisin canim ayni duygular bizdede var ama sabir etmekten baska care yok ne yazikki bende yarin sabahki yapacagim testte sabirsizim
yaptim iste ayni testle olan marka farkli plastikle cikti dun tek cizgi simdi sadece ciplak gozle gorunur hayalet var ama guvenemiyorum iki testte ayni marka ama farkli plastige sahip hala etkisi olabilir dun aksamkine guvenemedin
Evet aynı asılama ve iğnemiz. Tabi benim doktorum bakmadığı için ben de o gun çatlayıp çatlamadıgını bilmiyorum.Canim seninle ayni gun asilama olmustuk diye biliyorum. Daha 10.günümüz hemen umutsuzlanma .daha yeni yükseliyordur. Sonucta asilamada olsakda yumurtanin ogün catladigindan eminmiyiz mesela benim o gün catlamamisti 2.igneyi oldum.
haklisin canim ayni duygular bizdede var ama sabir etmekten baska care yok ne yazikki bende yarin sabahki yapacagim testte sabirsizim
yaptim iste ayni testle olan marka farkli plastikle cikti dun tek cizgi simdi sadece ciplak gozle gorunur hayalet var ama guvenemiyorum iki testte ayni marka ama farkli plastige sahip hala etkisi olabilir dun aksamkine guvenemedin
Evet aynı asılama ve iğnemiz. Tabi benim doktorum bakmadığı için ben de o gun çatlayıp çatlamadıgını bilmiyorum.
Gerçekten mi, umutlanayım mı tekrar diyorsun ama 5 gün ve %99 yazıyor; peki sence normal test yapsam yarın ve o da negatifse kesinleşir mi?
Evet ac karnına içtiAç karnına mı içti kutunun içinde aç karnına yazıyor
ins. canimInsallah pozitiftir canim
Bu hangi marka canım?Kuzular benimde ignenin 12.günü kar gibi beyaz bir test gölge bile yok.
Eki Görüntüle 2559710
Bu hangi marka canım?
Allah büyük canım ya inşallah vardırBu testte ilişkiden 5 gün sonra %99 dogru sonuc verir yazıyor o nedenle pek de umutlu değilim
Duramıyorum da durmaya çalışıyorum. Saatlerdir kankimle konuşuyorum telefon da rahatladım kafam dağıldı birazIyi durabiliyorsun canim ben olsam aksama yine kan verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?