Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eki Görüntüle 2559670
merhaba kızlar bu benim erken gebelik testim koca bir tek çizgi

Canim seninle ayni gun asilama olmustuk diye biliyorum. Daha 10.günümüz hemen umutsuzlanma .daha yeni yükseliyordur. Sonucta asilamada olsakda yumurtanin ogün catladigindan eminmiyiz mesela benim o gün catlamamisti 2.igneyi oldum.

Bu testte ilişkiden 5 gün sonra %99 dogru sonuc verir yazıyor o nedenle pek de umutlu değilim

Canim gecen ay benim erken gebelik testinde bariz 2.cizgi cikti ama negatifmis. Inanki normal gebelik testleri daha güvenilir

Yarın tekrar hastane de vercem. Bugün çok sabırsız hissediyorum.
haklisin canim ayni duygular bizdede var ama sabir etmekten baska care yok ne yazikki bende yarin sabahki yapacagim testte sabirsizim
Yok kuzum oglanin okuluyla ugrasiyoruz evde degilim. Sen yaptinmi
yaptim iste ayni testle olan marka farkli plastikle cikti dun tek cizgi simdi sadece ciplak gozle gorunur hayalet var ama guvenemiyorum iki testte ayni marka ama farkli plastige sahip hala etkisi olabilir dun aksamkine guvenemedin
Eki Görüntüle 2559670
merhaba kızlar bu benim erken gebelik testim koca bir tek çizgi
canim daha erken hem erken gebelik testine gerek yok normaldede cikar

Canim gecen ay benim erken gebelik testinde bariz 2.cizgi cikti ama negatifmis. Inanki normal gebelik testleri daha güvenilir
Gerçekten mi, umutlanayım mı tekrar diyorsun ama 5 gün ve %99 yazıyor; peki sence normal test yapsam yarın ve o da negatifse kesinleşir mi?

Yarım
Bugun aşılama 10.gün erken mi? Umutlarım tamamen bitmesin mi senin yorumlarını hep okudum bu arada gercekten net bi insansın

Canim seninle ayni gun asilama olmustuk diye biliyorum. Daha 10.günümüz hemen umutsuzlanma .daha yeni yükseliyordur. Sonucta asilamada olsakda yumurtanin ogün catladigindan eminmiyiz mesela benim o gün catlamamisti 2.igneyi oldum.
Evet aynı asılama ve iğnemiz. Tabi benim doktorum bakmadığı için ben de o gun çatlayıp çatlamadıgını bilmiyorum.

Insallah pozitiftir canim

Kuzular benimde ignenin 12.günü kar gibi beyaz bir test gölge bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…