- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.821
Canım Allah büyük inşallah hayırlısı olsunKuzular benimde ignenin 12.günü kar gibi beyaz bir test gölge bile yok.
Eki Görüntüle 2559710
Pozitif olsun da bir gün daha bekleyelim. Rabbim sabır versin hepimize ve pozitif sonuçlarhaklisin canim ayni duygular bizdede var ama sabir etmekten baska care yok ne yazikki bende yarin sabahki yapacagim testte sabirsizim
yaptim iste ayni testle olan marka farkli plastikle cikti dun tek cizgi simdi sadece ciplak gozle gorunur hayalet var ama guvenemiyorum iki testte ayni marka ama farkli plastige sahip hala etkisi olabilir dun aksamkine guvenemedin
canim daha erken hem erken gebelik testine gerek yok normaldede cikar
amin canim ins.Pozitif olsun da bir gün daha bekleyelim. Rabbim sabır versin hepimize ve pozitif sonuçlar
Ben de 20sinde yaptırdım ve BAT 4 Aralık. Durumlarımız çok benzer :) Benim de herhangi bir belirtim yok, yumurtlama dönemlerimi de hiç hissetmem ben zaten, çaresiz öyle bekliyorumkızlar merhaba 20.sinde aşılama yaptırdım başından beri hiç belirtim ağrım sızım yoktu her ay yumurtlamadan sonra deli gibi acıyan sızlayan göğüslerim bile acmıyor du ama bugün bacaklarım sızlıyo normalde regl öncesinde böyle ağrırdı bu kadar erken olabilirmiyim 4 aralık regl tariim
Cnm bnm de 20 de oldu bnmde sizlio ayni adet oncesi gibi yanliz jel kullaniosan o yapiomus doktor ole demistikızlar merhaba 20.sinde aşılama yaptırdım başından beri hiç belirtim ağrım sızım yoktu her ay yumurtlamadan sonra deli gibi acıyan sızlayan göğüslerim bile acmıyor du ama bugün bacaklarım sızlıyo normalde regl öncesinde böyle ağrırdı bu kadar erken olabilirmiyim 4 aralık regl tariim
Senin dediğin durumların aynısı ilk aşılamada benimde öyle oldu belimi yakan ve kıpırdatmayan bir sancı 10 dkka. kasıklarda baskı sancı ama sonuç sifır ilk aşılamaysa vücûd alışamamıştır tepki vermiştir dendi hep bana ikincisinde 0 sancı anlamadım bile bundada aynı rahatsız edici sancılarım yok çok az yani olabilir normal benim göğüsler acıyınca anlıyorum adet olacağımı seninde mi öyle oluyordu yani herzaman adet öncesi hassasiyet oluyormuyduBndemi sorun var ya bnm sol sagimda yumurtam vardi ve catlatildi halen sol kasigim cok agrio belim fln goguslerim sizlio sisti jel kullaniom ondan die biliorum ama kimsede bi etki yok agri sizi bnde 20de oldum asilama ama uzanirken bile belim agrio yanio kasigim karin altim agrio bugun vajinaya dogru baski sanci fln girdi enfeksynmu artti noluo anlamadimki
Yok cnm sadece progestan hap içiyorum birtane akşamları başka hiç bişey kullanmuyoumCnm bnm de 20 de oldu bnmde sizlio ayni adet oncesi gibi yanliz jel kullaniosan o yapiomus doktor ole demisti
Bende bugün aşılama yaptırdım sabah tekrar gonalf iğnesi vurucam ve yarın gece çatlatma iğnemi yaptırcamSelam kızlar,
11 Kasım da otrivelle çatlatıcı iğnemi vurdum. 13 Kasımda aşılamam yapıldı güzel haberleri beklemekteyim. Bugün regl günüm normalde dünden beri olacakmışım gibi his var karnımda hafif sancı umarım olmam..
Kuzum 2.asilamam ilkinden daha agir gecio bide enfeksyon cikti nalet oda zarar verio jelden goguslerim agrio bnm normalde adet oncesi oluodu ama bn jeli kullandigim gunden baslio aciSenin dediğin durumların aynısı ilk aşılamada benimde öyle oldu belimi yakan ve kıpırdatmayan bir sancı 10 dkka. kasıklarda baskı sancı ama sonuç sifır ilk aşılamaysa vücûd alışamamıştır tepki vermiştir dendi hep bana ikincisinde 0 sancı anlamadım bile bundada aynı rahatsız edici sancılarım yok çok az yani olabilir normal benim göğüsler acıyınca anlıyorum adet olacağımı seninde mi öyle oluyordu yani herzaman adet öncesi hassasiyet oluyormuydu
Yan etkilerini okusana belki yan etkisidirYok cnm sadece progestan hap içiyorum birtane akşamları başka hiç bişey kullanmuyoum
Enfeksiyon olduğunu bilere aşılama nasıl yaptı bu doktorKuzum 2.asilamam ilkinden daha agir gecio bide enfeksyon cikti nalet oda zarar verio jelden goguslerim agrio bnm normalde adet oncesi oluodu ama bn jeli kullandigim gunden baslio aci
kızlar merhaba 20.sinde aşılama yaptırdım başından beri hiç belirtim ağrım sızım yoktu her ay yumurtlamadan sonra deli gibi acıyan sızlayan göğüslerim bile acmıyor du ama bugün bacaklarım sızlıyo normalde regl öncesinde böyle ağrırdı bu kadar erken olabilirmiyim 4 aralık regl tariim
Yalnız değilsin canım bende öyleyim aşılama dan sonra ki 3-4 gün yürürken otururken çok acı çektim hala hızlı hareket edeyim sağ kasığımda değişik bir baskı gibi acı var ara ara ince bir regl ağrısı gögüs hassasiyeti fena durumda zaten dokunamıyorum ve kocaman olmuş hissediyorumBndemi sorun var ya bnm sol sagimda yumurtam vardi ve catlatildi halen sol kasigim cok agrio belim fln goguslerim sizlio sisti jel kullaniom ondan die biliorum ama kimsede bi etki yok agri sizi bnde 20de oldum asilama ama uzanirken bile belim agrio yanio kasigim karin altim agrio bugun vajinaya dogru baski sanci fln girdi enfeksynmu artti noluo anlamadimki
Merhabalar bende aynı durumdayım. 22 kasımda 2. aşılamam oldu. Hiç bir belirti yok çok az bel ağrısı ve hassasiyet. Bende adet zamanı ve yumurtlama zamanı belirti hissetmiyorum.Ben de 20sinde yaptırdım ve BAT 4 Aralık. Durumlarımız çok benzer :) Benim de herhangi bir belirtim yok, yumurtlama dönemlerimi de hiç hissetmem ben zaten, çaresiz öyle bekliyorumUmarım sendeki o ağrı regl ağrısı olmaz ve müjdeli haber verirsin.
ilk defa duydum asilama sonrasi gonal f ignesi vurup catlatma ignesi kullanan neden acaba aciklama yaptimi drBende bugün aşılama yaptırdım sabah tekrar gonalf iğnesi vurucam ve yarın gece çatlatma iğnemi yaptırcamDualarınızı bekliyorum
kist agri yapar canimMerhabalar bende aynı durumdayım. 22 kasımda 2. aşılamam oldu. Hiç bir belirti yok çok az bel ağrısı ve hassasiyet. Bende adet zamanı ve yumurtlama zamanı belirti hissetmiyorum.
Fakat ilk aşılamada çok fazla belirti vardı. Belki ilk aşılamada yumurta kist olduğu için ağrı çektim
Biz hemen olsun istedigimiz icin direkt asilamayla başlamıştik. İlk defa klomen kullandim vs. Beni yaniltan bence hormonlarimdaki değişikliklerdi. Siz de mi ilaclari ilk kez aşılama icin kullandınız?Merhabalar bende aynı durumdayım. 22 kasımda 2. aşılamam oldu. Hiç bir belirti yok çok az bel ağrısı ve hassasiyet. Bende adet zamanı ve yumurtlama zamanı belirti hissetmiyorum.
Fakat ilk aşılamada çok fazla belirti vardı. Belki ilk aşılamada yumurta kist olduğu için ağrı çektim
ilk defa duydum asilama sonrasi gonal f ignesi vurup catlatma ignesi kullanan neden acaba aciklama yaptimi dr
Eşimin işi nedeniyle yarından itibaren 15 gün olmayacak mecburen aşılamayı çatlatmaDan önce yaptı iğneyi neden verdiği konusunda bi fikrim yok doktorumun çalışma tarzı biraz farklı ama çok başarılı bir doktorİnşallah yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak zorunda kalmam ve bu aşılama tutar dualarınızı bekliyorum
Yaptilar iste bide o gun gordu enfeksyonu tutarsa hber verin tutmazsa enfeksyona mutlaka tedawi ol bebegi engeller dio utanmadan asilama yapildi o yatakda 15 20 dk boyunca agladim cok sansliyim dimiEnfeksiyon olduğunu bilere aşılama nasıl yaptı bu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?