Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pozitif olsun da bir gün daha bekleyelim. Rabbim sabır versin hepimize ve pozitif sonuçlar

kızlar merhaba 20.sinde aşılama yaptırdım başından beri hiç belirtim ağrım sızım yoktu her ay yumurtlamadan sonra deli gibi acıyan sızlayan göğüslerim bile acmıyor du ama bugün bacaklarım sızlıyo normalde regl öncesinde böyle ağrırdı bu kadar erken olabilirmiyim 4 aralık regl tariim

Ben de 20sinde yaptırdım ve BAT 4 Aralık. Durumlarımız çok benzer :) Benim de herhangi bir belirtim yok, yumurtlama dönemlerimi de hiç hissetmem ben zaten, çaresiz öyle bekliyorum Umarım sendeki o ağrı regl ağrısı olmaz ve müjdeli haber verirsin.

Cnm bnm de 20 de oldu bnmde sizlio ayni adet oncesi gibi yanliz jel kullaniosan o yapiomus doktor ole demisti

Bndemi sorun var ya bnm sol sagimda yumurtam vardi ve catlatildi halen sol kasigim cok agrio belim fln goguslerim sizlio sisti jel kullaniom ondan die biliorum ama kimsede bi etki yok agri sizi bnde 20de oldum asilama ama uzanirken bile belim agrio yanio kasigim karin altim agrio bugun vajinaya dogru baski sanci fln girdi enfeksynmu artti noluo anlamadimki

Senin dediğin durumların aynısı ilk aşılamada benimde öyle oldu belimi yakan ve kıpırdatmayan bir sancı 10 dkka. kasıklarda baskı sancı ama sonuç sifır ilk aşılamaysa vücûd alışamamıştır tepki vermiştir dendi hep bana ikincisinde 0 sancı anlamadım bile bundada aynı rahatsız edici sancılarım yok çok az yani olabilir normal benim göğüsler acıyınca anlıyorum adet olacağımı seninde mi öyle oluyordu yani herzaman adet öncesi hassasiyet oluyormuydu

Bende bugün aşılama yaptırdım sabah tekrar gonalf iğnesi vurucam ve yarın gece çatlatma iğnemi yaptırcam Dualarınızı bekliyorum

Kuzum 2.asilamam ilkinden daha agir gecio bide enfeksyon cikti nalet oda zarar verio jelden goguslerim agrio bnm normalde adet oncesi oluodu ama bn jeli kullandigim gunden baslio aci

Canim bende prigestran hap kullaniyorum benimde bacaklarim sizim sizim sizladi

Yalnız değilsin canım bende öyleyim aşılama dan sonra ki 3-4 gün yürürken otururken çok acı çektim hala hızlı hareket edeyim sağ kasığımda değişik bir baskı gibi acı var ara ara ince bir regl ağrısı gögüs hassasiyeti fena durumda zaten dokunamıyorum ve kocaman olmuş hissediyorum

Merhabalar bende aynı durumdayım. 22 kasımda 2. aşılamam oldu. Hiç bir belirti yok çok az bel ağrısı ve hassasiyet. Bende adet zamanı ve yumurtlama zamanı belirti hissetmiyorum.
Fakat ilk aşılamada çok fazla belirti vardı. Belki ilk aşılamada yumurta kist olduğu için ağrı çektim

Bende bugün aşılama yaptırdım sabah tekrar gonalf iğnesi vurucam ve yarın gece çatlatma iğnemi yaptırcam Dualarınızı bekliyorum
ilk defa duydum asilama sonrasi gonal f ignesi vurup catlatma ignesi kullanan neden acaba aciklama yaptimi dr
kist agri yapar canim

Biz hemen olsun istedigimiz icin direkt asilamayla başlamıştik. İlk defa klomen kullandim vs. Beni yaniltan bence hormonlarimdaki değişikliklerdi. Siz de mi ilaclari ilk kez aşılama icin kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…