Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay ayniyiz walla sinir oluorum son gunlerde hareketim arttiginda özellikle daha beter agrim oluo uzaninca biraz azalio umarim tutarda rahatlariz ya

Kızlar benim de ağrım haalaaa var. Sünnetliler gibi yavaş yavaş yürümem gerekiyor bazen düşünün :/ ama bazen de ağrı azalıyor anlamadım gitti, 3 gün oldu çatlatma iğnesi olalı, umarım iyi bir şeydir bu ağrı

Benimde öyleydi canım bir iki güne azalır ama benim tamemen yok olmadı

Kızlar aşılama olduktan ne kadar süre sonra ağrılarınız başladı
Çatlatma iğnesi olduğum gün kasıklarda hassasiyet ve şişkinlik oldu. O gün oldu ve geçti. Aşılama sonrası hiç kanamam olmadı. Aşılama olduğum gün progesteron u hap olarak günde bir kez kullanmaya başladım. Bu haftan 2-3 gün sonra hafif bel ağrısı başladı. Belki üşüttüğüm için veya psikolojik. Çünkü doğru düzgün belirtim yok. İlk aşılamamda baya kasıklarım ağrımıştı

Yaptilar iste bide o gun gordu enfeksyonu tutarsa hber verin tutmazsa enfeksyona mutlaka tedawi ol bebegi engeller dio utanmadan asilama yapildi o yatakda 15 20 dk boyunca agladim cok sansliyim dimi
Oy kuzum kıyamam keşke yapmasalarmış normalde akıntın oluyormuydu kokulu akıntı enfeksiyon belirtisi

Benimde 4. Günüm sonrasında hiç ağrım olmamıştı ama bu gün karnım ve hafiften bacaklarım ağrıyor gb inşallah psikolojik değildir

Kiz hic bisey yoktu sadece vajinal zonklamam oluodu arada o kadar akintim vardi bide nasip iste napalim
Sıkma canını ya zaman çok hızlı ilerliyor herşey geçecek Ağustostuya topiğin adı geçmiyordu günler hepsi geçti sabır çok önemli birazda bizde olsa sabır keşke

Sıkma canını ya zaman çok hızlı ilerliyor herşey geçecek Ağustostuya topiğin adı geçmiyordu günler hepsi geçti sabır çok önemli birazda bizde olsa sabır keşke
Gecmezmi aslinda zor gelio bi bakmissin akmis gitmis nasil gectigini bile anlamiosun sinav bunlar gecicek ve cok gulucez bu gunlere biliorum cunku her korkumda zmn agir gecti ve korkum bittiginde bi anda akip gecmis oldugunu gordum ve cok guldum ne kadar komik seylere korkmusum dedim oysa o an o korku kocamandi bu gunler gibi ve o gunler gibi gecicez sinavi hep birlikde insan neleri atlatmioki sagligimiz iyi olsun yeterki ha bide rabbim tasiyamayacagimiz dert vermezmis bi melek icin gozyasi dokuoruz dusunsene aslinda ne cok sewio bizleriki surekli dua istio sukur istio bide bole dusun

Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah canım. Çok korkma benim bi akrabam hemde çok yakın akrabam çok yoğun enfeksiyonla hamile kaldı 9 ay boyunca da enfeksiyonu tekrarladı. Doğuma gittiğimizde bile çok kötü enfeksiyonu vardı ne bebeğe ne kendine hiç bişey olmadı sonra ilaç kullandı geçti

Canım benim ağrım iki hafta boyunca hiç geçmedi . Afedersin WC ye bile zor gidip geldim. Meğersem iki kist oluşmuş . Hemde kocaman 7,5-8,5 santim bi de. Ve hala ağrım var . O yüzden yalnız değilsin sanırım bu grupta en çok ağrıyı en uzun süredir ben çekiyorum. İnşallah hiç birinizde bu kadar sürekli ve çok ağrı çekmezsiniz

Yok ya takmiom ki bn agrisi oluo sadece bide kiziorum 6 kere muayaneye gidip asilamada fark etmelerine yoksa sorun yk bisekilde duzelir hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…