- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.861
Böyle düşünmene çok sevindim canımYok ya takmiom ki bn agrisi oluo sadece bide kiziorum 6 kere muayaneye gidip asilamada fark etmelerine yoksa sorun yk bisekilde duzelir hersey
Hadi bak en korktugum kist ve dis gebelik umarim ikisinide yasamam ya ve seninkide cabucak duzelirCanım benim ağrım iki hafta boyunca hiç geçmedi . Afedersin WC ye bile zor gidip geldim. Meğersem iki kist oluşmuş . Hemde kocaman 7,5-8,5 santim bi de. Ve hala ağrım var . O yüzden yalnız değilsin sanırım bu grupta en çok ağrıyı en uzun süredir ben çekiyorum. İnşallah hiç birinizde bu kadar sürekli ve çok ağrı çekmezsiniz
Hayırlısı olsun canım inşallah yeni ayda kalırsınKizlar simdi test yaptim benim negatif testte gölge bile yok.
Uzuldum kuzun ya belki erkendir belki gec dollenmedir insallahKizlar simdi test yaptim benim negatif testte gölge bile yok.
İnşallah canım. Bugün tekrar kan vercem. Pazartesi kendi doktoruma gitçemHadi bak en korktugum kist ve dis gebelik umarim ikisinide yasamam ya ve seninkide cabucak duzelir
18inde oldu canım aynı gün oldukGünaydın. Kaçıncı günün bugün?
Ben 20sinde oldum, benim daha var. Ama bence senin de hala daha var. Doktorlar 14 gunden once yapmayin diyolar test. Sıkma canını, adetinin gecikmesini bekle. Tutmadiysa da dünyanın sonu değil Aralik ayında devam☺18inde oldu canım aynı gün olduk
Günaydın. Kaçıncı günün bugün?
Uzuldum kuzun ya belki erkendir belki gec dollenmedir insallah
Ya ben biraz önce sana yazcam diye M Minikbirmucizemeselesi 'ne yazmisimIgnenin 13.günü. olsa cikardi. Daha önceki asilamada 12.günde cikmisti.
Ya ben biraz önce sana yazcam diye M Minikbirmucizemeselesi 'ne yazmisimBurda hep söylüyorlar geç döllenme durumlari olabiliyormus. Biraz daha bekle olmazsa önümüzdeki ay devam. Bilmiyorum ne kadardır devam ediyorum çalışmalarınız ama şansımız her ay maalesef maksimum %20 civarinda
Amin, hayirlisi nasilsa oyle olsun. Ben sizin gibi boyle uzun sureler çabalayan insanların takdiri hakkettigini dusunuyorum. Ben 3 yıllık evliyim 33 yasindayim, daha 4-5 ay falan oldu ciddi ciddi denemeye baslayali. Şimdiden demoralize oldum. 3-5 ay devam edip kendi haline birakirim gibi geliyor3 yildir yapmadigim kalmadi. Malesef doktorum bu ay bile asilama taraftari degildi. Asilama olunca gec döllenme olma ihtimali yok gibi. Nasipten otesi olmuyor. Rabbim hayirlisini versin. Hepimize
bende yaptim 11.gunum benimde negatif bu ay kimseden guzel haber duymadik devamli yazanlarin icindenKizlar simdi test yaptim benim negatif testte gölge bile yok.
suan bende şaşı olmus durumdayim gidip gelip teste bakiyorum bu ayda olmadiYok kuzumya varsa testte çat diye cikiyor yoksa şaşı oluncaya kadar test yapsan nafile. Mayisa kadar tedaviyi burakicam. Spora yazilicam. Mayistada tüp bebek tedavisine baslicam
Amin, hayirlisi nasilsa oyle olsun. Ben sizin gibi boyle uzun sureler çabalayan insanların takdiri hakkettigini dusunuyorum. Ben 3 yıllık evliyim 33 yasindayim, daha 4-5 ay falan oldu ciddi ciddi denemeye baslayali. Şimdiden demoralize oldum. 3-5 ay devam edip kendi haline birakirim gibi geliyor
Canım senin aşılama yaptırman çok iyi olmuş hızlı hareketli hiç yok. Muhtemelen ondan gebe kalamadın. Şimdi yanına bıraktıkları için şans çok artmıştırKızlar aşılama günü olan test sonucunu şimdi alabildim pek anlamıyorım sizce nasılmış aramızda anlayan var mı
Anlamadım aslında hiç mi yok yada devlet haatanesinde yaptırıyorum yazmamış olabilirler mi kan sonucu verdim hastanedeyim sonucları beklıyorum ama pekte iyi seyler hissetmiyorumCanım senin aşılama yaptırman çok iyi olmuş hızlı hareketli hiç yok. Muhtemelen ondan gebe kalamadın. Şimdi yanına bıraktıkları için şans çok artmıştır
8,5 milyon da iyi bence 5 milyonun altı tüp bebek diye geçiyor 11 milyona kadar aşılama sonrası normal eğer harekette morfolojide bi sıkıntı yoksa. Bunu bi yazı da böyle okumuştum. Ama 1 milyon spermi olan bi adamın eşi de doğal yolla hamile kaldıKızlar aşılama günü olan test sonucunu şimdi alabildim pek anlamıyorım sizce nasılmış aramızda anlayan var mı
Olsun yavaş hareketli var. Aşılama yolu kısalttığı için şansı yüksek varmasınınAnlamadım aslında hiç mi yok yada devlet haatanesinde yaptırıyorum yazmamış olabilirler mi kan sonucu verdim hastanedeyim sonucları beklıyorum ama pekte iyi seyler hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?