Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi bak en korktugum kist ve dis gebelik umarim ikisinide yasamam ya ve seninkide cabucak duzelir

18inde oldu canım aynı gün olduk
Ben 20sinde oldum, benim daha var. Ama bence senin de hala daha var. Doktorlar 14 gunden once yapmayin diyolar test. Sıkma canını, adetinin gecikmesini bekle. Tutmadiysa da dünyanın sonu değil Aralik ayında devam☺

Ignenin 13.günü. olsa cikardi. Daha önceki asilamada 12.günde cikmisti.
Ya ben biraz önce sana yazcam diye M Minikbirmucizemeselesi 'ne yazmisim Burda hep söylüyorlar geç döllenme durumlari olabiliyormus. Biraz daha bekle olmazsa önümüzdeki ay devam. Bilmiyorum ne kadardır devam ediyorum çalışmalarınız ama şansımız her ay maalesef maksimum %20 civarinda

3 yildir yapmadigim kalmadi. Malesef doktorum bu ay bile asilama taraftari degildi. Asilama olunca gec döllenme olma ihtimali yok gibi. Nasipten otesi olmuyor. Rabbim hayirlisini versin. Hepimize

3 yildir yapmadigim kalmadi. Malesef doktorum bu ay bile asilama taraftari degildi. Asilama olunca gec döllenme olma ihtimali yok gibi. Nasipten otesi olmuyor. Rabbim hayirlisini versin. Hepimize
Amin, hayirlisi nasilsa oyle olsun. Ben sizin gibi boyle uzun sureler çabalayan insanların takdiri hakkettigini dusunuyorum. Ben 3 yıllık evliyim 33 yasindayim, daha 4-5 ay falan oldu ciddi ciddi denemeye baslayali. Şimdiden demoralize oldum. 3-5 ay devam edip kendi haline birakirim gibi geliyor

Kizlar simdi test yaptim benim negatif testte gölge bile yok.
bende yaptim 11.gunum benimde negatif bu ay kimseden guzel haber duymadik devamli yazanlarin icinden
Yok kuzumya varsa testte çat diye cikiyor yoksa şaşı oluncaya kadar test yapsan nafile. Mayisa kadar tedaviyi burakicam. Spora yazilicam. Mayistada tüp bebek tedavisine baslicam
suan bende şaşı olmus durumdayim gidip gelip teste bakiyorum bu ayda olmadi

Bende 36 yasindayim canim. 2.icin ugrasiyoruz bir kardesi olsun kardeş sevgisi cok güzel bir duygu.ama nasip

Kızlar aşılama günü olan test sonucunu şimdi alabildim pek anlamıyorım sizce nasılmış aramızda anlayan var mı

Eklentiler

• 54ECE9D9-A993-4041-8FA0-F7C372351AF0.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 51
Canım senin aşılama yaptırman çok iyi olmuş hızlı hareketli hiç yok. Muhtemelen ondan gebe kalamadın. Şimdi yanına bıraktıkları için şans çok artmıştır
Anlamadım aslında hiç mi yok yada devlet haatanesinde yaptırıyorum yazmamış olabilirler mi kan sonucu verdim hastanedeyim sonucları beklıyorum ama pekte iyi seyler hissetmiyorum

Kızlar aşılama günü olan test sonucunu şimdi alabildim pek anlamıyorım sizce nasılmış aramızda anlayan var mı
8,5 milyon da iyi bence 5 milyonun altı tüp bebek diye geçiyor 11 milyona kadar aşılama sonrası normal eğer harekette morfolojide bi sıkıntı yoksa. Bunu bi yazı da böyle okumuştum. Ama 1 milyon spermi olan bi adamın eşi de doğal yolla hamile kaldı Nasip inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…