Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8.5 milyonda cok az ama eşim bu 5. Testi hepsi birbirinden farklı en son 158 milyondu nasıl bu kadar düşmüş olabilir

Kuzum benim esimin hizli haraketlisi %52 yavas %28 sperm sayisi 55milyondu ama tutmadi. Olumsuz düsünme 1 sperm yetiyor

Benimde öyleydi canım bir iki güne azalır ama benim tamemen yok olmadı
Canım bir şey soracağım yatakta uzanınca sağ yumurtalığımın üzerine elimi koyduğumda elime geliyor sanki hiç böyle bir şey yaşadım mı? Benim sağda 2 tane 20 ml olmuştu ondan mı acaba diyorum yoksa çatlamadı mı acaba.. hiç anlamadım ya

Ya sanırım bende de kist oluştu elime geliyor yumurtalık yani şişlik var orada, ben de wc ye zor gidiyorum ve bu gece bir uyandım dönemiyorum sağa sola kalktım lavaboya gittim ama yok yani o baskı geçmiyor

Canım seni korkutmak istemem ama benim soldaki 8,5 ben de onu hissediyorum çok ağrı yapıyor. İnşallah sende ki sadece şişliktir

Doktora gitmemin şu an İçin bir anlamı YYok sanırım değil mi? Adet olursam giderim tedavi verir şimdi ne yapacak sanki..
Ben Çarşamba gittim canım bhcg sınırda olunca bugün götürsem sonuçları tekrar kan vercem. Pazartesi ye de kendi doktoruma randevu aldım. Bazen bu kistler bebeğe progesteron salgılamak için de oluşabiliyormuş. Şuan benim ki hangisi bilmiyorum. Doktor bi tedavi bişey derse sana yazarım olmadı sen de Pazartesi gidersin

Çok iyi olur canım ben de ona göre hareket ederim , hadi inşallah hayırlı haberler bekliyoruz senden

Ay cnm bende bişey sorucam eşimin spermleri 1milyon ikiyüzbindi çok mu az ya

bugin idrar testi yaptinmi canim enazindan koyulasmaya baksaydin

Benim eşim kullandı toz halinde zaten yarım bardak suya koyduk sabah akşam içti ama portakal suyu ile de içilebiliyormus
Fiyatı Pahalı oldugu için gğnde bir kere içiyor eşim benım aç karnına 3 ay kullansa cok Pahalı tutuyor olmazsa aşılamaya başlayacağım özelde ne kadar olur bilmiyorum

Aşılama yaptrcam bende doktor hormon testi yaptr getr dedi şehir dışında oldgu için başka testlere gerek varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…