- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.881
8.5 milyonda cok az ama eşim bu 5. Testi hepsi birbirinden farklı en son 158 milyondu nasıl bu kadar düşmüş olabilir
Canım bir şey soracağım yatakta uzanınca sağ yumurtalığımın üzerine elimi koyduğumda elime geliyor sanki hiç böyle bir şey yaşadım mı? Benim sağda 2 tane 20 ml olmuştu ondan mı acaba diyorum yoksa çatlamadı mı acaba.. hiç anlamadım yaBenimde öyleydi canım bir iki güne azalır ama benim tamemen yok olmadı
Ya sanırım bende de kist oluştu elime geliyor yumurtalık yani şişlik var orada, ben de wc ye zor gidiyorum ve bu gece bir uyandım dönemiyorum sağa sola kalktım lavaboya gittim ama yok yani o baskı geçmiyorCanım benim ağrım iki hafta boyunca hiç geçmedi . Afedersin WC ye bile zor gidip geldim. Meğersem iki kist oluşmuş . Hemde kocaman 7,5-8,5 santim bi de. Ve hala ağrım var . O yüzden yalnız değilsin sanırım bu grupta en çok ağrıyı en uzun süredir ben çekiyorum. İnşallah hiç birinizde bu kadar sürekli ve çok ağrı çekmezsiniz
Yok gayet iyi canım az değil8.5 milyonda cok az ama eşim bu 5. Testi hepsi birbirinden farklı en son 158 milyondu nasıl bu kadar düşmüş olabilir
Canım seni korkutmak istemem ama benim soldaki 8,5 ben de onu hissediyorum çok ağrı yapıyor. İnşallah sende ki sadece şişliktirCanım bir şey soracağım yatakta uzanınca sağ yumurtalığımın üzerine elimi koyduğumda elime geliyor sanki hiç böyle bir şey yaşadım mı? Benim sağda 2 tane 20 ml olmuştu ondan mı acaba diyorum yoksa çatlamadı mı acaba.. hiç anlamadım ya
çok teşekkür ederim bugün 3.gün bakalım bekliyoruz hayırlı bir sonuçTedavin hayirli olsun canim.
Doktora gitmemin şu an İçin bir anlamı YYok sanırım değil mi? Adet olursam giderim tedavi verir şimdi ne yapacak sanki..Canım seni korkutmak istemem ama benim soldaki 8,5 ben de onu hissediyorum çok ağrı yapıyor. İnşallah sende ki sadece şişliktir
Yakın zamanda yaptırmışız hayırlı olaun canımçok teşekkür ederim bugün 3.gün bakalım bekliyoruz hayırlı bir sonuç
Ben Çarşamba gittim canım bhcg sınırda olunca bugün götürsem sonuçları tekrar kan vercem. Pazartesi ye de kendi doktoruma randevu aldım. Bazen bu kistler bebeğe progesteron salgılamak için de oluşabiliyormuş. Şuan benim ki hangisi bilmiyorum. Doktor bi tedavi bişey derse sana yazarım olmadı sen de Pazartesi gidersinDoktora gitmemin şu an İçin bir anlamı YYok sanırım değil mi? Adet olursam giderim tedavi verir şimdi ne yapacak sanki..
Çok iyi olur canım ben de ona göre hareket ederim , hadi inşallah hayırlı haberler bekliyoruz sendenBen Çarşamba gittim canım bhcg sınırda olunca bugün götürsem sonuçları tekrar kan vercem. Pazartesi ye de kendi doktoruma randevu aldım. Bazen bu kistler bebeğe progesteron salgılamak için de oluşabiliyormuş. Şuan benim ki hangisi bilmiyorum. Doktor bi tedavi bişey derse sana yazarım olmadı sen de Pazartesi gidersin
Aminn inşallah canımÇok iyi olur canım ben de ona göre hareket ederim , hadi inşallah hayırlı haberler bekliyoruz senden ☺
Ay cnm bende bişey sorucam eşimin spermleri 1milyon ikiyüzbindi çok mu az ya8,5 milyon da iyi bence 5 milyonun altı tüp bebek diye geçiyor 11 milyona kadar aşılama sonrası normal eğer harekette morfolojide bi sıkıntı yoksa. Bunu bi yazı da böyle okumuştum. Ama 1 milyon spermi olan bi adamın eşi de doğal yolla hamile kaldıNasip inşallah tutmuştur
Aşılama mı oldunuz sizde. ? Az ama hareketliliği morfolojisi iyiyse bize bir tane sperm yeterAy cnm bende bişey sorucam eşimin spermleri 1milyon ikiyüzbindi çok mu az ya
bugin idrar testi yaptinmi canim enazindan koyulasmaya baksaydinBen Çarşamba gittim canım bhcg sınırda olunca bugün götürsem sonuçları tekrar kan vercem. Pazartesi ye de kendi doktoruma randevu aldım. Bazen bu kistler bebeğe progesteron salgılamak için de oluşabiliyormuş. Şuan benim ki hangisi bilmiyorum. Doktor bi tedavi bişey derse sana yazarım olmadı sen de Pazartesi gidersin
Fiyatı Pahalı oldugu için gğnde bir kere içiyor eşim benım aç karnına 3 ay kullansa cok Pahalı tutuyor olmazsa aşılamaya başlayacağım özelde ne kadar olur bilmiyorumBenim eşim kullandı toz halinde zaten yarım bardak suya koyduk sabah akşam içti ama portakal suyu ile de içilebiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?