Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kuzumya varsa testte çat diye cikiyor yoksa şaşı oluncaya kadar test yapsan nafile. Mayisa kadar tedaviyi burakicam. Spora yazilicam. Mayistada tüp bebek tedavisine baslicam
Gercekten cok uzuldum ya insallah rabbim sana supriz yaparda beklemedigin anda hamis olursun mesela gircegimiz ay

sayı düşük gibi geldi bana ama
Hız iyimi diyosun ilk aşılama olunca insan bilmiyo
Bence öyle. Hep diyorlar ya hızlı 1 sperm olsun yeter diye. Sayıdan kadar hız da önemli. Doktorum bana bazı hastalarından örnek vermişti, adamın 200 milyona yakın spermi varmış ama hızı düşükmüş. Sonuç alamamışlar mesela henüz.

hizda sayida cok onemli olmuyor cogu zaman benim esimde hic problem yok gayet iyi ama benim sayemde ise yaramiyor
Öyle düşünme canım. Sorun onda olsa sen ne düşünürdün onu üzmemek için elinden geleni yapardın demi. Şimdi kendini üzmemek için elinden geleni yap. Allah dilerse olur dilemezse en iyi yumurta en iyi sperm olsa ne olur. Rabbim ol dedikten sonra olur. Biz rabbimin takdir ettiği zamanı bekliyoruz o kadar. 18-19 aydır bekliyorum hher ay yumurtam oluyor ediyor ama bebek yok. Bir sene hep ben gittim doktora artık doktor sen gelme eşin gelmezse dedi hiç bi sorunun yok dedi. Eşimi zor ikna ettim. Gitmiyorsan artık ben de gitmiyorum dedim . Eşim ilk test verdi hız sayı gayet iyi . Doktor iki ay sonra bi daha alalım test deyince bi strese girdi sayı 6 milyon a düştü doktor sen ne yaptın niye strese girdin dedi. Stres yumurtayı da spermi de çok etkiliyor. Aşılama günü zor örnek verdi sonucunu almaya bile gitmedik. Eşime olacaksa rabbim ol der olur dedim

Rabbim Hz Meryem (as) babasız İsa peygamberi verdi . Hz Zekeriya (as) çok yaşlıydı eşi kısırdı. Rabbim ol dedi evladı oldu. rabbim inşallah bizlerede oldu sevincini yaşatsın inşallah hepimiz hamileyizdir. İnan çok zor biliyorum ben de çok strese girip üzülüyorum ama bunları düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Sabah a kadar midem bulandı hiç uyuyamadım. Beklemek çok zor Rabbim inşallah pozitif sonucu görmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallah

oyle dogru soyluyorsunda iste insan stres oluyor isteristemez hayirlisi olsun hakkimizda

sonuc nezaman cikacak canim

Ya şöyle düşünün; tavla oynuyorsunuz. Hilesiz bir zarda 6-6 gelme olasılığı her deneme için %16 civarında. Gebelikte de aynı. Her ay ihtimal maksimum o kadar. Tutturamamak çok da büyük bir olay değil. Evet her ay daha da sabırsızlanıyoruz ama moral bozmamak gerek.

Aynen çok haklısın canım zaman bizi hem olgunlaştırıyor hemde çoğu yaşananlara alışmayı öğretiyor. Elbette Allah büyük doğru söylüyorsun bekletiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim inşallah bizlerede bolca sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…