Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle canım. Beklemek sabır ne kadar zor. Dün gece çok düşündüm. O kadar zaman bekliyoruz. Rabbim sabrı ve sakin kalmayı öğretiyor bize bebeğimiz olduğunda sabır ve sakin kalmaya çok ihtiyacımız olacak. Gece uyanacak yaramazlık yapcak. Bizim icin o kadar kıymetli olacak ki sakin daavranabilcez

Sen ne yaptin canim muayene oldunmu

Burayı da takip edebilirsiniz kızlar

Kızlar 5. Günüm çok sabırsızım eşimi bunalıyorum tuttumu acaba diye durmadan tekrarlıyorum merakla saborsızlıkla beklşyorum zaman geçmiyor hiç aklımı bozdum elimde telefon sürekli aşılamayla ilgi bşy ler bakıyorum okuyorum. Bir an önce hayırlısıyla güzel haberleri alalım inşallah rabbim bizlerde nasip etsin inşallah

Bende oyleydim ilk asilamamda su an ki asilamamda cok daha umursamaz oldum :)) hatta su an kacinci gunundeyim onu bile bilmiyorum takip etmiyotum sadece 5. Gunde lh testi yapmistim iki cizgi de kop koyuydu hatta t c den birazdaha koyu cikmistisief o iki cizgiyi gormek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…