- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.921
Amin hepimiz en kısa zamanda pozitif görürüz inşallahİnşallah bu ay hamile kalırsın canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aynen öyle canım. Beklemek sabır ne kadar zor. Dün gece çok düşündüm. O kadar zaman bekliyoruz. Rabbim sabrı ve sakin kalmayı öğretiyor bize bebeğimiz olduğunda sabır ve sakin kalmaya çok ihtiyacımız olacak. Gece uyanacak yaramazlık yapcak. Bizim icin o kadar kıymetli olacak ki sakin daavranabilcezYa şöyle düşünün; tavla oynuyorsunuz. Hilesiz bir zarda 6-6 gelme olasılığı her deneme için %16 civarında. Gebelikte de aynı. Her ay ihtimal maksimum o kadar. Tutturamamak çok da büyük bir olay değil. Evet her ay daha da sabırsızlanıyoruz ama moral bozmamak gerek.
Aynen öyle canım. Beklemek sabır ne kadar zor. Dün gece çok düşündüm. O kadar zaman bekliyoruz. Rabbim sabrı ve sakin kalmayı öğretiyor bize bebeğimiz olduğunda sabır ve sakin kalmaya çok ihtiyacımız olacak. Gece uyanacak yaramazlık yapcak. Bizim icin o kadar kıymetli olacak ki sakin daavranabilcez
Kan verdim canım. Doktor aşılama yapan doktorun bu kistler hakkında bilgi verdi mi aşılamadan önce dedi. Ben de kist yok demişti iki hafta da büyümüş dedim. Doktorunla görüş dedi.Sen ne yaptin canim muayene oldunmu
Kistler için Pazartesi aşılama yapan doktora gitçem. Bu doktor yorum yapmadı
Başka doktora gittiğim için çok bişey söylemek istemedi. İdrar yollarında enfeksiyon var dedi ilaç yazdı. Tekrar bhcg istediRiskli bir durum olsa soylerdi diye düşünüyorum. keske tekrar baktirsaydin büyümeye devam ediyorlarmi diye
Canım soğan kürü yapanların topiğini bir oku istersen. Hem kist miyom polip gibi şeyleri gideriyor hem de hamileliği kolaylaştırıyormuş. O topiği de takip et istersenKistler için Pazartesi aşılama yapan doktora gitçem. Bu doktor yorum yapmadı
Başka doktora gittiğim için çok bişey söylemek istemedi. İdrar yollarında enfeksiyon var dedi ilaç yazdı. Tekrar bhcg istedi
Amin aminAynen çok haklısın canım zaman bizi hem olgunlaştırıyor hemde çoğu yaşananlara alışmayı öğretiyor. Elbette Allah büyük doğru söylüyorsun bekletiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim inşallah bizlerede bolca sabır
İnşallah canımInsallah güzel cikar sonucun. Bu ay patir patir döküldük.
Sağolasın canımPopüler Konu - Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?
Mrb canim. Yazini gordum simdi belki banada umut olursun :)) Bende 2 gun once iliskiden sonra lavaboya gittigimde lekelenmem olmustu sonra az az kanamam devam etti. Bugun hala devam ediyor . Cok korkuyordum 2 gundur onn stresiyle uyumuyorum resmen. Dun doktora gittim alttan muayene etti birsey...www.kadinlarkulubu.com
Burayı da takip edebilirsiniz kızlar
Farklı yerde mi verdin canımKızlar benim Çarşamba günü 0.5 çıkmıştı bugün <2 çıktı
İnşallah canımSayfayı habire yeniliyorum çıkmadı daha sanırım dedikleri gibi 3 buçuğu bulacak iyi ki eve gelmişim
Evet biri sağlık ocağı biri hastaneFarklı yerde mi verdin canım
Bende oyleydim ilk asilamamdaKızlar 5. Günüm çok sabırsızım eşimi bunalıyorum tuttumu acaba diye durmadan tekrarlıyorum merakla saborsızlıkla beklşyorum zaman geçmiyor hiç aklımı bozdum elimde telefon sürekli aşılamayla ilgi bşy ler bakıyorum okuyorum. Bir an önce hayırlısıyla güzel haberleri alalım inşallahrabbim bizlerde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?