Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 2. Aşılamam hep sabırsızzım daha kaç gün var test yaptırmaya ama düşünmeden alamıyorum kendimi ne zaman oldum 2. Aşılamanı canım

Kızlar kafam çok karıştı 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum 18inde aşılama oldum. 27 kasımda 4,6 çıktı sonucum tamam bu iğne etkisi diyelim . Bugün 29 Kasım 2,9 çıktı bu neyin etkisi ne oluyor. Üzüleyim mi olmamış mı. 15.günüm Pazartesi doktor o zaman kan ver demişti benim ağrım çok olunca erken gittim başka bi doktora

Belki sıfırlandı ilacın etkisi geçince ve şimdi tekrar artıyor?

Evdeyim doktora göstermedim yani şimdi ben anlamadım herkesin sıfır çıktı benimle aşılama yapılan. Hadi Çarşamba iğne etkisiydi . Bu değer ne şimdi
Kiminde igne etkisi 7 günde kiminde 12 13 günde devam edebiliyor . Eğer değerin 14. Gün yukselirse o zaman bebektendir kuzum kaçıncı günün senin 12 mi

M Minikbirmucizemeselesi biraz ugrastım ama buldum senin için; kendini üzme belki yükselir
Yani Salı günü bitti. O gün ben de iğnenin etkisi geçti sanırım rahatladım diye yazmıştım. Test yapmamıştım ama vücudum değişmişti. Sağolasın canım sıfır çıksa sıfır diycem sıfır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…