- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.941
Benimde 2. Aşılamam hep sabırsızzım daha kaç gün var test yaptırmaya ama düşünmeden alamıyorum kendimi ne zaman oldum 2. Aşılamanı canımBende oyleydim ilk asilamamdasu an ki asilamamda cok daha umursamaz oldum :)) hatta su an kacinci gunundeyim onu bile bilmiyorum takip etmiyotum sadece 5. Gunde lh testi yapmistim iki cizgi de kop koyuydu hatta t c den birazdaha koyu cikmisti sief o iki cizgiyi gormek icin
O yüzden farklı canım cihaz kaynaklı ikisi de aynı şeyi ifade ediyorEvet biri sağlık ocağı biri hastane
cat. igne sonrasi kacinci gunun canimSonucum 2,9 çıktı kızlar
16 sında yapıldı çatlatma iğnem canımcat. igne sonrasi kacinci gunun canim
Canim senin iğne kaynaklı büyük ihtimalle 14. Gün bak sen . Doktor ne dedi ?Sonucum 2,9 çıktı kızlar
Evdeyim doktora göstermedim yani şimdi ben anlamadım herkesin sıfır çıktı benimle aşılama yapılan. Hadi Çarşamba iğne etkisiydi . Bu değer ne şimdiCanim senin iğne kaynaklı büyük ihtimalle 14. Gün bak sen . Doktor ne dedi ?
Belki sıfırlandı ilacın etkisi geçince ve şimdi tekrar artıyor?Kızlar kafam çok karıştı 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum 18inde aşılama oldum. 27 kasımda 4,6 çıktı sonucum tamam bu iğne etkisi diyelim . Bugün 29 Kasım 2,9 çıktı bu neyin etkisi ne oluyor. Üzüleyim mi olmamış mı. 15.günüm Pazartesi doktor o zaman kan ver demişti benim ağrım çok olunca erken gittim başka bi doktora
Nasıl yani ? Şuan kafam çok karışıkBelki sıfırlandı ilacın etkisi geçince ve şimdi tekrar artıyor?
Kiminde igne etkisi 7 günde kiminde 12 13 günde devam edebiliyor . Eğer değerin 14. Gün yukselirse o zaman bebektendir kuzum kaçıncı günün senin 12 miEvdeyim doktora göstermedim yani şimdi ben anlamadım herkesin sıfır çıktı benimle aşılama yapılan. Hadi Çarşamba iğne etkisiydi . Bu değer ne şimdi
yavru kartal Umutumut82 kızlar sizle aynı gün oldum sizin ne zaman sıfırlandı. Benim neden böyle çıktı
Daha önce çatlatma vuruldum 11.gün adet oldum. 16kasımda vuruldum iğneKiminde igne etkisi 7 günde kiminde 12 13 günde devam edebiliyor . Eğer değerin 14. Gün yukselirse o zaman bebektendir kuzum kaçıncı günün senin 12 mi
Benim niye böyle çıkıyor. Daha önce sadece çatlatma iğnesi vuruldum 11. Gün adet oldum . Değerimde zaten sıfırdı.Canim 7 8 sefer bu igneyi kullandim maksimum 11.gunde bitti
Bugün iğnenin 13.günü değil mi? Ben mi yanlış sayıyorum iki gündür neden idrar pozitifCanim 7 8 sefer bu igneyi kullandim maksimum 11.gunde bitti
M Minikbirmucizemeselesi biraz ugrastım ama buldum senin için; kendini üzme belki yükselirEki Görüntüle 2559042
Bugun iğne 10. gün; aşılama 8.gün iğne etkisi geçmiş görünüyor.
Kuzucum benim de ikinci çatlatma iğnem ilkinde farklıydı benim şuan farklı benimde bugün iğnenin 16. Günü aşılamanın 14. Günü.Daha önce çatlatma vuruldum 11.gün adet oldum. 16kasımda vuruldum iğne
Yani Salı günü bitti. O gün ben de iğnenin etkisi geçti sanırım rahatladım diye yazmıştım. Test yapmamıştım ama vücudum değişmişti. Sağolasın canımM Minikbirmucizemeselesi biraz ugrastım ama buldum senin için; kendini üzme belki yükselir
Senin ne zaman sıfırlandı. Ben daha önce Haziran dı sanırım vurulduğumda . Ovitrelle vuruldum bunda da ovitrelle vuruldumKuzucum benim de ikinci çatlatma iğnem ilkinde farklıydı benim şuan farklı benimde bugün iğnenin 16. Günü aşılamanın 14. Günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?