Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallah canım şuan bende bir aksiyon yok; erken gebelik yaptım hiçbişey çıkmadı. 14.günü bekliyorum.
Dün ve önceki gün inanılmaz belim ağrıyordu o kadar ki anlatamam belimin tam ortası sabah uyandım geçmiş bugün de yok ağrım akıntımda var ama progestoron jel kullanıyorum ondan diye tahmin ediyorum çarşambaya kadar beklemek çok zor değil mi ya biz kimseye söylemedik heveslenmesinler diye aşılamayı bilmeyen tüp bebek gibi sanıyor ama aslında normal ilişki ile aynı ihtimal aslında heveslenip sürekli soru sormasınlar diye kimse bilmiyor. Eşimle de konuşmak istemiyorum oda unutmak istiyorum düşünme sende diyo bu haftada işler az işyeirndr kafamı dağıtamıyorum

Ben de aşılama tüp arası gidip geldim en son aşılama dedik E tüp için de maddi manevi hazır olmak gerek tüp desem ohooo kaç ay beklemem gerek Beklemek istemiyorum artikkk
Oyalanma yöntemi biliyorsanız söyleyin çünkü şu indirim dönemi kredi kartım patladı kafam dağılsın diye limit kalmadı durdum allahtan

Merhaba bende cerrahpasada yaptırdım. Bugün oldum hemde Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Niye Çarşamba yı bekliyorsun aşılaman 18 i ise Pazartesi 15.gün. Doktor bana 15.gün yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…