- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.961
Benimde ayni iğnelerim ilkinde 16. Güne kadar pozitif gördüm 17.gun adet olmustum . Bugün de 16.gunu iğnenin jeli de bıraktımSenin ne zaman sıfırlandı. Ben daha önce Haziran dı sanırım vurulduğumda . Ovitrelle vuruldum bunda da ovitrelle vuruldum
16.gün kanda da yüksek miydi? Şimdi önceki vurulduğuna baktım iğne günü hariç 10. Gün regl olmuşum . Sadece 9 gün geçebilmiş iğnedenBenimde ayni iğnelerim ilkinde 16. Güne kadar pozitif gördüm 17.gun adet olmustum . Bugün de 16.gunu iğnenin jeli de bıraktım
Gecen hafta carsamba oldumBenimde 2. Aşılamam hep sabırsızzım daha kaç gün var test yaptırmaya ama düşünmeden alamıyorum kendimi ne zaman oldum 2. Aşılamanı canım
merhaba nasıl gidiyor benimde 18 de olduBenim ayın 18 gibi gorunuyor dr ile planladıgımız şimdi adeti bekliyorum, sen ne zaman yaptırıyorsun?
Kan tahlili yaptırdınız mımerhaba nasıl gidiyor benimde 18 de oldu
Yok henüz erken değil miKan tahlili yaptırdınız mı
Maşallah canım şuan bende bir aksiyon yok; erken gebelik yaptım hiçbişey çıkmadı. 14.günü bekliyorum.merhaba nasıl gidiyor benimde 18 de oldu
Dün ve önceki gün inanılmaz belim ağrıyordu o kadar ki anlatamam belimin tam ortası sabah uyandım geçmiş bugün de yok ağrım akıntımda var ama progestoron jel kullanıyorum ondan diye tahmin ediyorum çarşambaya kadar beklemek çok zor değil mi yaMaşallah canım şuan bende bir aksiyon yok; erken gebelik yaptım hiçbişey çıkmadı. 14.günü bekliyorum.
Tüp bebek için yeterli motivasyona sahip değilim benAşılama vakit kaybı mi diye düşünmüyor değilim
Ben de aşılama tüp arası gidip geldim en son aşılama dedikTüp bebek için yeterli motivasyona sahip değilim ben
Oyalanma yöntemi biliyorsanız söyleyin çünkü şu indirim dönemi kredi kartım patladı kafam dağılsın diyeBen de aşılama tüp arası gidip geldim en son aşılama dedikE tüp için de maddi manevi hazır olmak gerek tüp desem ohooo kaç ay beklemem gerek Beklemek istemiyorum artikkk
Kelin ilacı olsa başına sürermişOyalanma yöntemi biliyorsanız söyleyin çünkü şu indirim dönemi kredi kartım patladı kafam dağılsın diyelimit kalmadı durdum allahtan
Ben devlette yaptım cerrahpasada ama sper alma işlemini yapan kişi yoktu o yüzden hocanın özel muayenehanesinde yaptık sadece bu işleme ekstra 700 verdim. Ama devlette olsaydı 300 olcakti. İlaçlar la falan toplamda 1400e geldi. Ama benim tekrarlayan kimyasal gebeliklerim olduğu için bu fiyatın içinde doktorun bana önlem olarak aşılama günü başlattığı sulandırıcı iğnelerde var. Tam net rakam değil aşağı yukarı bu kadar
Niye Çarşamba yı bekliyorsun aşılaman 18 i ise Pazartesi 15.gün. Doktor bana 15.gün yap dediDün ve önceki gün inanılmaz belim ağrıyordu o kadar ki anlatamam belimin tam ortası sabah uyandım geçmiş bugün de yok ağrım akıntımda var ama progestoron jel kullanıyorum ondan diye tahmin ediyorum çarşambaya kadar beklemek çok zor değil mi yabiz kimseye söylemedik heveslenmesinler diye aşılamayı bilmeyen tüp bebek gibi sanıyor ama aslında normal ilişki ile aynı ihtimal aslında heveslenip sürekli soru sormasınlar diye kimse bilmiyor. Eşimle de konuşmak istemiyorum oda unutmak istiyorum düşünme sende diyo bu haftada işler az işyeirndr kafamı dağıtamıyorum
Bugün daha 11. Gün diil miNiye Çarşamba yı bekliyorsun aşılaman 18 i ise Pazartesi 15.gün. Doktor bana 15.gün yap dedi
Bide bende kabızlık yok önemli bir belirti mi buBugün daha 11. Gün diil mi
Kaçıncı günKızlar bugün yumurtlamadı ki gibi bir akıntım var afedersiniz sümük gibi parça parça geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?