- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.981
Ben de motivasyon olsun diye daha 2 gün önce kayit oldum buraya, pek de müjdeli haber goremedimInsallah güzel cikar sonucun. Bu ay patir patir döküldük.
Bedne hiç böle etkiler yok ya nedenKizlar 10 oldu ve iki gundur cok fenayim özellikle dururken goguslerim cok acio hayatimda ilk kez bu kadar acio ya acaba adet cok yogunmu olcak yada jel mi bukadar etki yapioya sizinde oldumu bole ? Akinti cok nadir oluo diebilirim
Bilmiorum ama ii etkiler degil onu biliorum kabizlik bnde de var bu arada oda ii bisey degil ne oldugumuz belli olmadan bu seyleri yasayip sonra tmm oldu diyip uzuluoruz en azindan belirti olmadan unutuosundur gununu fln kafan rahat oluodur ve belki supriz olucakBedne hiç böle etkiler yok ya neden
Yok bildigim kadariyla ignenin etkisiymis 10 11 .gunune kadar cift cizgi gorup sonra etkisi gecince tek cizgi olanda var bazi bayanlar sirf bunun icim gun gun test denemis okumustum uzulme insallah tutarMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 buçuk yıldır tedavi oluyorum. 5 klomen 1 femara 1 gonal f tedavisi gördüm. 8 ay ara verip bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik. 8 gün 75 Lik fostimon iğne kullandım pazar günü de 2 çatlatma iğnesi yaptırıp salı günü de aşılama oldu. Yani bugün aşılama nın 4.günü bugun ovulasyon testi yaptım iki çizgi hiç olmadığı kadar koyu çıktı ve moralim baya bozuldu. Yumyrtalar çatlamamış anlamına mı geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve bugun baya belim ve karnım ağrıyor.
İnşallah arkadaşım. Ağlayacaktım neredeyseYok bildigim kadariyla ignenin etkisiymis 10 11 .gunune kadar cift cizgi gorup sonra etkisi gecince tek cizgi olanda var bazi bayanlar sirf bunun icim gun gun test denemis okumustum uzulme insallah tutar
İnşallah minnaklarımız gelirGecen hafta carsamba oldum
Merhaba, öncelikle umarim tutar aşılamanızİnşallah arkadaşım. Ağlayacaktım neredeysesizin kaçıncı gün? Belirti var mı sizde? Aşılama yaparken benim Dr yumyrtalar çatladı mı diye hiç kontrol etmedi. Bu yüzden baya takıldım. Sizin kaç yumurta gelişmişti? Çok soru sordum sanırım günler geçmiyor daha 4 gün oldu off off
Bu topiği nerdeyse ilk açıldığı zmndan takip ediyorum hepinizi az çok tanıdım inanın ki kendimle beraber benim gibi olan herkese sizlere dua ediyorum. Benim ilk günler çok umudum vardı ama bugun çok umutsuzum. Rabbim bu ay pozitifi göstersin hepimizeMerhaba, öncelikle umarim tutar aşılamanızbenimki kontrol etti ve catlamamisti buna ragmen yapti asilamayi, catlayacak dedi. Bugun 9. günüm , hic umudum yok.
İğnenin 13-aşılamanın 12. GünüBugün daha 11. Gün diil mi
Ne kadar zamandir deniyorsunuz bilmiyorum, akil veriyormus gibi olmak istemem ama umutsuz olmayın, sadece her sonuca hazırlıklı olun. Ben bu ay olmayacağını dusunuyorum ve negatifi gormeye hazirlikliyim, belki test bile yapamadan adet olacagim. Cok mutsuz da değilim bu durumdan, önümüzdeki aya kismet diyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doğru zamanda doldursunBu topiği nerdeyse ilk açıldığı zmndan takip ediyorum hepinizi az çok tanıdım inanın ki kendimle beraber benim gibi olan herkese sizlere dua ediyorum. Benim ilk günler çok umudum vardı ama bugun çok umutsuzum. Rabbim bu ay pozitifi göstersin hepimize
Aşılamamın ücreti ne kadar, özel de mi yapıyorsunuz yoksa devlet miİnşallah tutar sen kaçında olacaksın canım? Sperm ayırma yöntemi olarak ne seçiyor doktorunuz sordunuz mu? Benim dr um microchip kullanacağını söyledi.
Tabi kii rahat olmak gerek ama çok yoruldum bu aşılama dan sonra tedavi olmayı bırakıcam. 11 yaşında kızım var kızım 4 yaşını doldurduktan sonra korunmayı bıraktık. 2 buçuk yıldır da tedavi oluyorum sabırsızlığım bu yüzden. Hayırlı zamanda olsun inşallah dua dan başka elden gelen birşey yokNe kadar zamandir deniyorsunuz bilmiyorum, akil veriyormus gibi olmak istemem ama umutsuz olmayın, sadece her sonuca hazırlıklı olun. Ben bu ay olmayacağını dusunuyorum ve negatifi gormeye hazirlikliyim, belki test bile yapamadan adet olacagim. Cok mutsuz da değilim bu durumdan, önümüzdeki aya kismet diyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doğru zamanda doldursun
Ben de umutlanmak istemiyorum da, bir kaç gündür afedersiniz inanılmaz gazım vardi, 2 gündür de tıkır tıkır işleyen bağırsaklarda tık yokGerçekten kabızlık şartmı gebelik için
Allah bağışlasınTabi kii rahat olmak gerek ama çok yoruldum bu aşılama dan sonra tedavi olmayı bırakıcam. 11 yaşında kızım var kızım 4 yaşını doldurduktan sonra korunmayı bıraktık. 2 buçuk yıldır da tedavi oluyorum sabırsızlığım bu yüzden. Hayırlı zamanda olsun inşallah dua dan başka elden gelen birşey yok
Hemde çooook. Arkadaşlarımın bebeklerini görüp anne nolur bi kardeşim olsun diye dua ediyorAllah bağışlasınO da istiyor mu kardes?
Daha asılmadan sonraki 7. GünKaçıncı gün
Hayırlı olsun inşalalh sizinki tutarMerhaba bende cerrahpasada yaptırdım. Bugün oldum hemdeRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?