Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8 gun kadar çift çizgi çıkması normal, bana da bakmadı yumurtalar catlamıs mı diye catlamıştır; o 2. Çizgi çatlamadıgından değil hormondan

Merhaba kızlar bende 18 kasımda aşılama yaptırdım. Karnımın alt bölgesinde yanma hissi var ve aşırı bel ağrısı adetim 1 aralıkta sizce test yapmalı miyim yoksa adet günümü beklemeli miyim

Merhaba kızlar bende 18 kasımda aşılama yaptırdım. Karnımın alt bölgesinde yanma hissi var ve aşırı bel ağrısı adetim 1 aralıkta sizce test yapmalı miyim yoksa adet günümü beklemeli miyim
Hayırla sonuçlanır inşallah.. Gününe az kalmış ama için rahat edecekse yap bı test canım

İlaçlar pahaliymis ya
Evet ben rapor falan almadım devletten rapor alınıyormuş o zaman ilaçları karşılıyormuş devlet; ben yogun calıstıgım için devlete gidemedim. Zaten aşılama sürecinde cokca izin almak gerektiği için bir de ona zaman ayıramadım malesef maliyet benden oldu. Evet toplam 3.000 tl ye geldi bana.

Kizlar 10 oldu ve iki gundur cok fenayim özellikle dururken goguslerim cok acio hayatimda ilk kez bu kadar acio ya acaba adet cok yogunmu olcak yada jel mi bukadar etki yapioya sizinde oldumu bole ? Akinti cok nadir oluo diebilirim

Canim binlerce sayfa okudun 3 yildir genelde hep döllenmenin ilk günlerinde hep siddetli gögüs hassasiyeti yaziyorlar

Aynı gun canım aşılama ve test günümüz ben erkenden evde test yaptım negatifti henüz kan testi yaptırmadım ama bende bir belirti de yok

Aynı gun canım aşılama ve test günümüz ben erkenden evde test yaptım negatifti henüz kan testi yaptırmadım ama bende bir belirti de yok
Anlıyorum canım Allah ım inşallah nasip eder sanada. Benim kasık bölgem aşırı yanıyor bacaklarımla birlikte günüme yakın agrım olurdu sadece böyle bişey olmazdı ama bende pek umutlanmak istemiyorum jelde yapiyor olabilir

Kuzum bnada catladimi die kontrol etmedi 2. Asilamam ikisinde de bakmadi 3 yumurta vardi sagda 1 tane buyumedi solda 2 tane biri yirmi bucuk biri 10bucuk du catlatma ignesi yaptim enfeksyon cikti baya agrili gecti 10.gunum bugun 2 gundur goguslerim cok korkunc derecede acio hayatimda hic bu sekilde acimadi kasiklarim agrio gazim var ve 4 5gundur asiri derece kabizim terlemelerim var sabh uyaninca ve belim kopuo sanirim bu kadar ama jel ve enfeksyondan die dusunuom 6 gun sonra adet olmazsam insallah tutmus olcak merak ettiklerini sorabilirsin ilk asilamamda bnde senin gibi heycanli tedirgin merakliydim cekinme bildigim herseyi cevaplamaya calisirim insallah asilamalarimiz tutar rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize

Canim binlerce sayfa okudun 3 yildir genelde hep döllenmenin ilk günlerinde hep siddetli gögüs hassasiyeti yaziyorlar
Nasil yani eger bebek varsa simdimi tutunuo yani gecmi dollenmis oluo ciddi anlamda hayatimda bole acimadi dururken yanio acio sanci girermi ya goguse ucuna dogru öle oluo bi tuhaf jel desem gecen ayda olurdu enfeksyon desem vajinada burayla alakasi olurmu bilmiom insallah guzl hberdir bu aci

Benm adetken bile göğsüm ağrır şuan tık yok

Amin canımm benim 4 yumurta oluştu 4 te aynı gitti en son ki muayene de 18.5 mm idi. Canım benim de tıpkı senin gibi belirtilerim var aşırı göğüs hassasiyeti, yoğun kasık ağrısı ve belime bıçak saplanıyor gibii. Tabi ben bunları hamilelik belirtisi olarak değil de ilaçların etkisi olarak düşünüyorum. Evet kabul ediyorum çok karamsarım Umarım bu ay pozitifi görürüz inşallah. Ayrıca verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…