- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.001
Merhaba canım ben özel bir klinikte yaptırdım fiyat 1,500 tl ek olarak ilaçları aldım ilaçlarım da 1,500 tuttu yaklaşık.Aşılamamın ücreti ne kadar, özel de mi yapıyorsunuz yoksa devlet mi
8 gun kadar çift çizgi çıkması normal, bana da bakmadı yumurtalar catlamıs mı diye catlamıştır; o 2. Çizgi çatlamadıgından değil hormondanİnşallah arkadaşım. Ağlayacaktım neredeysesizin kaçıncı gün? Belirti var mı sizde? Aşılama yaparken benim Dr yumyrtalar çatladı mı diye hiç kontrol etmedi. Bu yüzden baya takıldım. Sizin kaç yumurta gelişmişti? Çok soru sordum sanırım günler geçmiyor daha 4 gün oldu off off
İçime su serptiniz teşekkür ederim Rabbim pozitif sonuçlar da paylaşmayı nasip etsin inşallah8 gun kadar çift çizgi çıkması normal, bana da bakmadı yumurtalar catlamıs mı diye catlamıştır; o 2. Çizgi çatlamadıgından değil hormondan
Yani 3000 bin miMerhaba canım ben özel bir klinikte yaptırdım fiyat 1,500 tl ek olarak ilaçları aldım ilaçlarım da 1,500 tuttu yaklaşık.
İlaçlar pahaliymis yaMerhaba canım ben özel bir klinikte yaptırdım fiyat 1,500 tl ek olarak ilaçları aldım ilaçlarım da 1,500 tuttu yaklaşık.
Bende yok kabızlık falandaBen de umutlanmak istemiyorum da, bir kaç gündür afedersiniz inanılmaz gazım vardi, 2 gündür de tıkır tıkır işleyen bağırsaklarda tık yok
Hayırla sonuçlanır inşallah.. Gününe az kalmış ama için rahat edecekse yap bı test canımMerhaba kızlar bende 18 kasımda aşılama yaptırdım. Karnımın alt bölgesinde yanma hissi var ve aşırı bel ağrısı adetim 1 aralıkta sizce test yapmalı miyim yoksa adet günümü beklemeli miyim
Evet ben rapor falan almadım devletten rapor alınıyormuş o zaman ilaçları karşılıyormuş devlet; ben yogun calıstıgım için devlete gidemedim. Zaten aşılama sürecinde cokca izin almak gerektiği için bir de ona zaman ayıramadım malesef maliyet benden oldu. Evet toplam 3.000 tl ye geldi bana.İlaçlar pahaliymis ya
Kizlar 10 oldu ve iki gundur cok fenayim özellikle dururken goguslerim cok acio hayatimda ilk kez bu kadar acio ya acaba adet cok yogunmu olcak yada jel mi bukadar etki yapioya sizinde oldumu bole ? Akinti cok nadir oluo diebilirim
Aynı gun canım aşılama ve test günümüz ben erkenden evde test yaptım negatifti henüz kan testi yaptırmadım ama bende bir belirti de yokMerhaba kızlar bende 18 kasımda aşılama yaptırdım. Karnımın alt bölgesinde yanma hissi var ve aşırı bel ağrısı adetim 1 aralıkta sizce test yapmalı miyim yoksa adet günümü beklemeli miyim
Anlıyorum canım Allah ım inşallah nasip eder sanada. Benim kasık bölgem aşırı yanıyor bacaklarımla birlikte günüme yakın agrım olurdu sadece böyle bişey olmazdı ama bende pek umutlanmak istemiyorum jelde yapiyor olabilirAynı gun canım aşılama ve test günümüz ben erkenden evde test yaptım negatifti henüz kan testi yaptırmadım ama bende bir belirti de yok
Kuzum bnada catladimi die kontrol etmedi 2. Asilamam ikisinde de bakmadi 3 yumurta vardi sagda 1 tane buyumedi solda 2 tane biri yirmi bucuk biri 10bucuk du catlatma ignesi yaptim enfeksyon cikti baya agrili gecti 10.gunum bugun 2 gundur goguslerim cok korkunc derecede acio hayatimda hic bu sekilde acimadi kasiklarim agrio gazim var ve 4 5gundur asiri derece kabizim terlemelerim var sabh uyaninca ve belim kopuo sanirim bu kadar ama jel ve enfeksyondan die dusunuom 6 gun sonra adet olmazsam insallah tutmus olcak merak ettiklerini sorabilirsin ilk asilamamda bnde senin gibi heycanli tedirgin merakliydim cekinme bildigim herseyi cevaplamaya calisirim insallah asilamalarimiz tutar rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimizeİnşallah arkadaşım. Ağlayacaktım neredeysesizin kaçıncı gün? Belirti var mı sizde? Aşılama yaparken benim Dr yumyrtalar çatladı mı diye hiç kontrol etmedi. Bu yüzden baya takıldım. Sizin kaç yumurta gelişmişti? Çok soru sordum sanırım günler geçmiyor daha 4 gün oldu off off
Nasil yani eger bebek varsa simdimi tutunuo yani gecmi dollenmis oluo ciddi anlamda hayatimda bole acimadi dururken yanio acio sanci girermi ya goguse ucuna dogru öle oluo bi tuhaf jel desem gecen ayda olurdu enfeksyon desem vajinada burayla alakasi olurmu bilmiom insallah guzl hberdir bu aciCanim binlerce sayfa okudun 3 yildir genelde hep döllenmenin ilk günlerinde hep siddetli gögüs hassasiyeti yaziyorlar
Ama benm yumurta 19 sabahı çatladı ondan erken tutmuş olamaz test yapmak korkutucu geliyoİğnenin 13-aşılamanın 12. Günü
Benm adetken bile göğsüm ağrır şuan tık yokKuzum bnada catladimi die kontrol etmedi 2. Asilamam ikisinde de bakmadi 3 yumurta vardi sagda 1 tane buyumedi solda 2 tane biri yirmi bucuk biri 10bucuk du catlatma ignesi yaptim enfeksyon cikti baya agrili gecti 10.gunum bugun 2 gundur goguslerim cok korkunc derecede acio hayatimda hic bu sekilde acimadi kasiklarim agrio gazim var ve 4 5gundur asiri derece kabizim terlemelerim var sabh uyaninca ve belim kopuo sanirim bu kadar ama jel ve enfeksyondan die dusunuom 6 gun sonra adet olmazsam insallah tutmus olcak merak ettiklerini sorabilirsin ilk asilamamda bnde senin gibi heycanli tedirgin merakliydim cekinme bildigim herseyi cevaplamaya calisirim insallah asilamalarimiz tutar rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize
Bnmde agrio adete yakin ama hayatimda bole acimadi patlicak sanki tovbe ya cok fenalar ay bole konusup konusup bide sonu husran oluo ya o cok kotu oluoBenm adetken bile göğsüm ağrır şuan tık yok
Kaçıncı gün 10 muBnmde agrio adete yakin ama hayatimda bole acimadi patlicak sanki tovbe ya cok fenalar ay bole konusup konusup bide sonu husran oluo ya o cok kotu oluo
Amin canımmKuzum bnada catladimi die kontrol etmedi 2. Asilamam ikisinde de bakmadi 3 yumurta vardi sagda 1 tane buyumedi solda 2 tane biri yirmi bucuk biri 10bucuk du catlatma ignesi yaptim enfeksyon cikti baya agrili gecti 10.gunum bugun 2 gundur goguslerim cok korkunc derecede acio hayatimda hic bu sekilde acimadi kasiklarim agrio gazim var ve 4 5gundur asiri derece kabizim terlemelerim var sabh uyaninca ve belim kopuo sanirim bu kadar ama jel ve enfeksyondan die dusunuom 6 gun sonra adet olmazsam insallah tutmus olcak merak ettiklerini sorabilirsin ilk asilamamda bnde senin gibi heycanli tedirgin merakliydim cekinme bildigim herseyi cevaplamaya calisirim insallah asilamalarimiz tutar rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize
Ewt 10.gunKaçıncı gün 10 mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?