Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay insallah tutar ya bnde cok karamsarim dualarim da sadece umudum rica ederm

Üzülme her yerde bu sinyallerini iyi bir mesaj olduğu yazıyor bak bana bnde hiç sinyal yok
Iide gecen ayda cok umitlenip fos cikti ha bu kadar asiri agrim vs yoktu ama sonunda bos olursa die dusunuom kiz belirtisizde hamis olan cok okuom bnde bide bak adet gelmicek demekki gogus agrin yok ole dusun senin kacinci gun ?

Benimki de ilaçsız 2500 cok da farklı degil gerci

Herkese gunaydin. Uyandim, biraz once tuvalete gittim. Normalde adetime 3 gun var ama resmen adet olmusum gibi hissettim. Cok korktum kendimi negatife hazirlamistim guya ama hic de öyle olmuyormus Şimdilik olmadim ama olacagim sanki

Herkese gunaydin. Uyandim, biraz once tuvalete gittim. Normalde adetime 3 gun var ama resmen adet olmusum gibi hissettim. Cok korktum kendimi negatife hazirlamistim guya ama hic de öyle olmuyormus Şimdilik olmadim ama olacagim sanki
Bu ay hepimiz umutsuz ve erken adet olcaz hissi yasioz insallah hic kirmizi gormeyizde hamis oluruz umutsuzlugumuzda bi mujdemiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…