- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.021
Ay insallah tutar ya bnde cok karamsarim dualarim da sadece umudum rica edermAmin canımmbenim 4 yumurta oluştu 4 te aynı gitti en son ki muayene de 18.5 mm idi. Canım benim de tıpkı senin gibi belirtilerim var aşırı göğüs hassasiyeti, yoğun kasık ağrısı ve belime bıçak saplanıyor gibii. Tabi ben bunları hamilelik belirtisi olarak değil de ilaçların etkisi olarak düşünüyorum. Evet kabul ediyorum çok karamsarım Umarım bu ay pozitifi görürüz inşallah. Ayrıca verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
Üzülme her yerde bu sinyallerini iyi bir mesaj olduğu yazıyor bak bana bnde hiç sinyal yokEwt 10.gun
Iide gecen ayda cok umitlenip fos cikti ha bu kadar asiri agrim vs yoktu ama sonunda bos olursa die dusunuomÜzülme her yerde bu sinyallerini iyi bir mesaj olduğu yazıyor bak bana bnde hiç sinyal yok
Benimki de ilaçsız 2500 cok da farklı degil gerciEvet ben rapor falan almadım devletten rapor alınıyormuş o zaman ilaçları karşılıyormuş devlet; ben yogun calıstıgım için devlete gidemedim. Zaten aşılama sürecinde cokca izin almak gerektiği için bir de ona zaman ayıramadım malesef maliyet benden oldu. Evet toplam 3.000 tl ye geldi bana.
Bazılarının da hic belirtisi olmuyor ki. Çok takılmamak lazim bunlara. Hatta ne kadar belirti okursan o kadar husrana ugruyorsun. Ben de yapmamaliyim ama yine yapıyorum elimde degilBende yok kabızlık falanda
Ben de belim ağrıyor belirtiler adet yaklaşıyor diyor ama neyseHerkese gunaydin. Uyandim, biraz once tuvalete gittim. Normalde adetime 3 gun var ama resmen adet olmusum gibi hissettim. Cok korktumkendimi negatife hazirlamistim guya ama hic de öyle olmuyormus Şimdilik olmadim ama olacagim sanki
Senin kaç gün var canim adete?Ben de belim ağrıyor belirtiler adet yaklaşıyor diyor ama neyse
Bu ay hepimiz umutsuz ve erken adet olcaz hissi yasioz insallah hic kirmizi gormeyizde hamis oluruz umutsuzlugumuzda bi mujdemiz olurHerkese gunaydin. Uyandim, biraz once tuvalete gittim. Normalde adetime 3 gun var ama resmen adet olmusum gibi hissettim. Cok korktumkendimi negatife hazirlamistim guya ama hic de öyle olmuyormus Şimdilik olmadim ama olacagim sanki
Ay aminn aminnnBu ay hepimiz umutsuz ve erken adet olcaz hissi yasioz insallah hic kirmizi gormeyizde hamis oluruz umutsuzlugumuzda bi mujdemiz olur
Beeennn sali gunj yapcamAy aminn aminnnyok mu hic test günü yaklaşan ya
12. Günü işte bugünSenin kaç gün var canim adete?
Bn çarşambaya kadar yapmıcam testBu ay hepimiz umutsuz ve erken adet olcaz hissi yasioz insallah hic kirmizi gormeyizde hamis oluruz umutsuzlugumuzda bi mujdemiz olur
Benim de carsamba gunu test gunum ayni seyi dusunuyotumBn çarşambaya kadar yapmıcam test
Hayırlı olsun inşalalh sizinki tutar
Dayanamadım erken gebelik testi yaptim. Kalbim kadar temiz cikti sonucum
Hiç yabancı Bi görüntü diilDayanamadım erken gebelik testi yaptim. Kalbim kadar temiz cikti sonucun
Artık yalama oldum iyice, önceki aylarda daha çok üzülüyordum, insan alisiyor negatifi gore goreHiç yabancı Bi görüntü diil
Zaten merak etmeyi bırakınca oluyoArtık yalama oldum iyice, önceki aylarda daha çok üzülüyordum, insan alisiyor negatifi gore gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?