Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar iğnemin 12. Günü ama ikinci çizgi çok silik çıktı negatif sandım cam kenarına gidince çok silik belli oluyor iğnenin etkisi olabilir mi

Canim cik silikte olsa bence gebeliktir. 12 gun igne etkisiyle hic karsilasmadim ki bende 7 kere igne oldum

Şu bel çekme olayı hakkında bilginiz var mı duydunuz mu
Merhabalar bel çekme değil de rahim oturtma diye bir şey benim bildiğim o. Aslında büyük babannelerimiz döneminde Anadolu da çok bilinen bir uygulama bu. Özellikle güney doğu Anadolu tarafında VS. Afganlar fln da biliyor. Biriyle tanıştım hastanede Afgan o söyledi annesi yapıyormuş. Şimdi instada birilerini takip ediyorum ankarada ve istanbulda yerleri varmış. Onlar rahim oturtma ve masajı yapıyormuş. YouTube da da rahim oturtma diyip bir bakın isterseniz. Kendiniz uygulayabileceğiniz şekilde anlatıyor bazı videolar. Onlar da eğitimlerini Yurt dışında almış. Ablam gidecek randevu aldı, önümüzdeki ay. Yorumlarını yazarım buraya.

Ya bilmiyo musunuz benm annem de çocuk sahibi olmakta kısa bir süre sıkıntı çekmiş komşuya Bi kadın gelmiş rahim üzeltiyomuş anneminde rahmi tersmiş düzeltmiş ve o ay hamile kalmış banada doktor rahmin ters dedi ama engel değil bakma sen hurafelere dedi ama açıkçası ben o şeylere inanıyorum

Açıkcası ben böyle şeyler çok okudum. Ben inanıyorum. Fırsatım olursa yeni yılda gitmek istiyorum hala bebiş gelmemiş olursa bunların yanında bilmiyorum duydunuz mu, buhar banyoları var. Onları da tanıtıyor birileri siteleri var, bir çok farklı sebebe göre farklı karışımlar hazırlıyorlar. Bu yurt dışında da çok biliniyor. Eskiden bizim ülkede de yaparlarmış. Neden bunlar kayboldu anlamıyorum. Ben İngilizce kaynaklarda ve forumlarda da okudum buharı. Çok etkiliymiş. Rahim temizleyici, kanal açıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı. Şimdi önümüzdeki ay tekrar aşılama olacak o olmazsa bunları yapacağım ben. Kesinlikle inanıyorum böyle şeylere. Rahim bir çok sebepten kayabilirmiş yerinden ve bunu doktorlar anlamazmış. İşte o eski anlayan ellerden bulmak lazım.

ama nerden bucaz ne zor işler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…