Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnm gogus acilarm kabizlik ve belimin kopmasi dewam bide buna ek olarak su gibi akintim basladi ayipttir solemesi cis yapmis gibi ayni beyaz akinti var moralim gittikce bozuluo enfeksyonmu artioki su cuma gelsede hastaneye gitsem

Niye erken yapıonuz bakın ben iki üç gün daha umutlancam umut fakirin ekmeği
ben umutlanma degil daha cok stres oluyorum enazindan simdi diger ay icin kendimi hazirliyorum benim icin daha iyi canim
İn

İnşallah degisir, bi iyi haber alalim su grupta be
ins. canim ya ama benim gecende 10 11. gunlerde silik 12.gun tek cizgiydi sonrada degismedi nasip bakalim ama gercekten kimsede bu ay guzel haber veremedi

Ya elbette herkez kendinin nası rahatlıycağını biliyor allah hepimize nasip etsin inşallah en yakın zamanda

Ben de inanmıyorum bence plasebo etkisi psikolojik

Kaçıncı gün adet oldun canım
14 kasım aşılama 26 kasım regl tatlım. Ilkinde de böle oldu 12 gün sonra adet oldum hemde erken oldum baya. Ama kızlar olmadı diye pes etmiyorum bu ilaçlar zaten bende baya etkili şuan adetimden bile belli hala etkisi olduğu o yüzden bu ay hem ben hem eşim dikkat edecez inşallah belki olur inşallah olur ve de tutunur bu sefer bebeğim

İnşallah canım ben de hastalanırsam soğan kürü yapcam. Onunla çok hamile kalan var

Kızlar aşılama için nasıl rapor alıyosunuz. Çatlatma iğnesini ücretli alıyoz bnde devlet hastahabesinde tedavi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…