- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.061
Valla öyleama nerden bucaz ne zor işler ya
Evet yazdım zaten biraz eskide kalmış negatif adet oldum 4.günü bugünÇok teşekkür ederim. Sizin ki belli oldu mu ?
Bn cumaya kadar beklicem persembe cuma adet olmazsam sknti yok test yaparimBn çarşambaya kadar yapmıcam test
Kaçıncı gün adet oldun canımEvet yazdım zaten biraz eskide kalmış negatif adet oldum 4.günü bugün
İnşallah degisir, bi iyi haber alalim su grupta bebenimde 12.gunum ve bugun test yaptim tamamen kar gibi beyaz bir test
14.gune degisirmi acaba
Valla öyleyaşlı kadın mı arayacağız bunu yapan bulmak için ablam ankaradaki kadından memnun kalırsa ona gidicem ben de... Haber veririm buradan, işe yararsa
Bende hiç yokKızlar r mide bulantısı çeken var mı benim iki gündür bulantım geçmedi .ağzımın içinde değişik bi tat var.
Benim iki gündür varBende hiç yok
ben umutlanma degil daha cok stres oluyorum enazindan simdi diger ay icin kendimi hazirliyorum benim icin daha iyi canimNiye erken yapıonuz bakın ben iki üç gün daha umutlancam umut fakirin ekmeği
ins. canim ya ama benim gecende 10 11. gunlerde silik 12.gun tek cizgiydi sonrada degismedi nasip bakalim ama gercekten kimsede bu ay guzel haber veremediİn
İnşallah degisir, bi iyi haber alalim su grupta be
Ya elbette herkez kendinin nası rahatlıycağını biliyor allah hepimize nasip etsin inşallah en yakın zamandaben umutlanma degil daha cok stres oluyorum enazindan simdi diger ay icin kendimi hazirliyorum benim icin daha iyi canim
ins. canim ya ama benim gecende 10 11. gunlerde silik 12.gun tek cizgiydi sonrada degismedi nasip bakalim ama gercekten kimsede bu ay guzel haber veremedi
Ben de inanmıyorum bence plasebo etkisi psikolojikYa bilmiyo musunuz benm annem de çocuk sahibi olmakta kısa bir süre sıkıntı çekmiş komşuya Bi kadın gelmiş rahim üzeltiyomuş anneminde rahmi tersmiş düzeltmiş ve o ay hamile kalmış banada doktor rahmin ters dedi ama engel değil bakma sen hurafelere dedi ama açıkçası ben o şeylere inanıyorum
Evet yazdım zaten biraz eskide kalmış negatif adet oldum 4.günü bugün
Amin tatlım inşallah seninde olur hangi doktor seninki?Sağlık olsun diyebiliyor insan sadece... Rabbim tez zamanda karnıni da kucağına da doldursun inşallah...
14 kasım aşılama 26 kasım regl tatlım. Ilkinde de böle oldu 12 gün sonra adet oldum hemde erken oldum baya. Ama kızlar olmadı diye pes etmiyorum bu ilaçlar zaten bende baya etkili şuan adetimden bile belli hala etkisi olduğu o yüzden bu ay hem ben hem eşim dikkat edecez inşallah belki olur inşallah olur ve de tutunur bu sefer bebeğimKaçıncı gün adet oldun canım
İnşallah canım ben de hastalanırsam soğan kürü yapcam. Onunla çok hamile kalan var14 kasım aşılama 26 kasım regl tatlım. Ilkinde de böle oldu 12 gün sonra adet oldum hemde erken oldum baya. Ama kızlar olmadı diye pes etmiyorum bu ilaçlar zaten bende baya etkili şuan adetimden bile belli hala etkisi olduğu o yüzden bu ay hem ben hem eşim dikkat edecez inşallah belki olur inşallah olur ve de tutunur bu sefer bebeğim
Canım olumsuz olma bazen adet ağrısıyla benzer belirtiler de olabilşyomuş inşallah öyledirBugün aşılamamın 9. Günü ve adet belirtilerim başladı 2-3 güne hasta olurum.
Umutlar gelecek aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?