- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.081
İşallah öyledir Umutlanmak istemiyorum. Zaten bundan sonraki aşama tüp bebek. Hayırlısı olsun hepimiz içinCanım olumsuz olma bazen adet ağrısıyla benzer belirtiler de olabilşyomuş inşallah öyledir
İnşallah hayırlısıyla olsun minnaklarımızİşallah öyledir Umutlanmak istemiyorum. Zaten bundan sonraki aşama tüp bebek. Hayırlısı olsun hepimiz için
Tam uy ama bende yaptım tuttu ikinciye bidaha yaptım tutmadı ama tam uymamıştım belki ondan tutmadıİnşallah canım ben de hastalanırsam soğan kürü yapcam. Onunla çok hamile kalan var
Nasıl yaptın canım bugün hastalandım ben deTam uy ama bende yaptım tuttu ikinciye bidaha yaptım tutmadı ama tam uymamıştım belki ondan tutmadı
Şuan tam hatırlamıyorum ama saracoglunun dediği gibi yaptımNasıl yaptın canım bugün hastalandım ben de
Adetten 2 gün sonra 15 gün boyunca sabah aksam yazıyor. Bunu yaparken korunmamak mı gerekiyor? Benim kistlerim çok büyük ya.Şuan tam hatırlamıyorum ama saracoglunun dediği gibi yaptım
Bnmde 12.gun bugun ve gogus agrim azaldi ya cok siddetliydi bacagim fln sizlio adet belirtim var galiba bnmde tutmadi zaten umidim yoktu bklicektim ama ister istemez insan uzuluoKızlar aşılamadan sonraki 12.günüm adet sancılarım var normal mi ya çok moralim bozuldu tutmadı kesin diye
Ya şöyle diyim sende farkedeceksin etkisini akıntı bi artıyo varya ovulasyon yap istersen ovulasyon yakın bırak ilişki olarak degerlendirAdetten 2 gün sonra 15 gün boyunca sabah aksam yazıyor. Bunu yaparken korunmamak mı gerekiyor? Benim kistlerim çok büyük ya.
Ahhh şu bacak sızısı bazen yürütmeyicek gibi ağrıyoBnmde 12.gun bugun ve gogus agrim azaldi ya cok siddetliydi bacagim fln sizlio adet belirtim var galiba bnmde tutmadi zaten umidim yoktu bklicektim ama ister istemez insan uzuluo
Bende o bacak uyusmasi oluyor ama genelde adetten once oluyor . Ne zaman test yapıcaksın ikimizin gunu ayniAhhh şu bacak sızısı bazen yürütmeyicek gibi ağrıyo
Carsamba benim gunum insallahSes çıkmıyor kimsede günü gelen yok mu
Çarşamba günü yapmam lazım ama yapmayı düşünmüyorum bikaç gün daha fazla bekliycem zaten hiçbir belirtim yok bacaklarım sızlıyo ama dediğin gibi adet belirtisi olduğu için çokta ümidim yokBende o bacak uyusmasi oluyor ama genelde adetten once oluyor . Ne zaman test yapıcaksın ikimizin gunu ayni
Ben de carsamba yapicam bakalim ya bu da olmazsa zaten tup bebek var onumuzdeÇarşamba günü yapmam lazım ama yapmayı düşünmüyorum bikaç gün daha fazla bekliycem zaten hiçbir belirtim yok bacaklarım sızlıyo ama dediğin gibi adet belirtisi olduğu için çokta ümidim yok
Benim ilk aşılamam birkere daha ddniycem olmazsa tüp bebek rabbim nasip etsin ne diyelimBen de carsamba yapicam bakalim ya bu da olmazsa zaten tup bebek var onumuzde
Ben ılkinde 13. Gunde adet oldum bunda da ayni sey olur diye tırsıyorum bu aralar gunler yaklastikcaBenim ilk aşılamam birkere daha ddniycem olmazsa tüp bebek rabbim nasip etsin ne diyelim
Aynn ya sinir oluorum en tuhafida asilama yapildi bacagima bir sizi girdi kopacak gibi simdi arada sizlio diom aha gelio kirmizi halay cekerekAhhh şu bacak sızısı bazen yürütmeyicek gibi ağrıyo
ben sabah test yaptım negatifSes çıkmıyor kimsede günü gelen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?