Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam 25 Kasım'da ilk aşılama oldum merakla bekliyorum şu anda kasıklarım da ağrı var kullandığım progesteron ilacı dan olabilir mi bilemiyorum

Kızlar aşılamadan sonraki 12.günüm adet sancılarım var normal mi ya çok moralim bozuldu tutmadı kesin diye
Bnmde 12.gun bugun ve gogus agrim azaldi ya cok siddetliydi bacagim fln sizlio adet belirtim var galiba bnmde tutmadi zaten umidim yoktu bklicektim ama ister istemez insan uzuluo

Adetten 2 gün sonra 15 gün boyunca sabah aksam yazıyor. Bunu yaparken korunmamak mı gerekiyor? Benim kistlerim çok büyük ya.
Ya şöyle diyim sende farkedeceksin etkisini akıntı bi artıyo varya ovulasyon yap istersen ovulasyon yakın bırak ilişki olarak degerlendir

Bende o bacak uyusmasi oluyor ama genelde adetten once oluyor . Ne zaman test yapıcaksın ikimizin gunu ayni
Çarşamba günü yapmam lazım ama yapmayı düşünmüyorum bikaç gün daha fazla bekliycem zaten hiçbir belirtim yok bacaklarım sızlıyo ama dediğin gibi adet belirtisi olduğu için çokta ümidim yok

Ben de carsamba yapicam bakalim ya bu da olmazsa zaten tup bebek var onumuzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…