- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.101
Kanamam olur mu ki ? Kistlerim var yaYa şöyle diyim sende farkedeceksin etkisini akıntı bi artıyo varya ovulasyon yap istersen ovulasyon yakın bırak ilişki olarak degerlendir
Aşılamadan sonraki günleri degerlendirdiyseniz sonradan da döllenmiş olabilirben sabah test yaptım negatifnormalde kan testi günüm yarındı ama olsa cıkardı herhalde.
Amin tatlım inşallah seninde olur hangi doktor seninki?
senle ben aynı günü bekliyozCarsamba benim gunum insallah
Aşılama dan sonra çatlayan yumurta olmalı dimi bu durum içinAşılamadan sonraki günleri degerlendirdiyseniz sonradan da döllenmiş olabilir
Bugün 14. Gün müben sabah test yaptım negatifnormalde kan testi günüm yarındı ama olsa cıkardı herhalde.
18 kasım aşılama yapıldı. bugun 13.gun.Bugün 14. Gün mü
Benmde 18 Kasım ama bana çarşamba test yap dedi neden acaba18 kasım aşılama yapıldı. bugun 13.gun.
Aa kim yaptı ben pelin ocala gidiyorum ikisinide kendi yaptıİyi dileklerin için teşekkürler...Abdullah tüten doktorum ama kendışı yapmadı asilamayı...
hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin, hiç lekelenme oldu mu sende?Kızlar ınsallah hepınız hamıle kalırsınız bende kasımın 5 ınde vuruldum catlatma ıgnemi ve 13 gun sonra hamıle oldugumu ogrendım yarın bebegımı gormeye gıdıcem ınsallah sagsaglım gorebılırım ve saglıkla hepımız kavusuruz ınsallah yavrularımıza
hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin, hiç lekelenme oldu mu sende?
Ya açıkçası çok bilemiyorum belki kistlerine iyi gelebilir belki gelmez genelde iyi geliyo ama yine de yanlış bise demekte istemem açıkçasıKanamam olur mu ki ? Kistlerim var ya
Ya evet ben kendi durumum gibi dusundum, benim asilamam yapıldığında yumurtalarim catlamamistiAşılama dan sonra çatlayan yumurta olmalı dimi bu durum için
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belirtilerin nelerdi biraz anlatabilir misin?Tesekkur ederimYok olmadı hıc bende
M
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belirtilerin nelerdi biraz anlatabilir misin?
Aa kim yaptı ben pelin ocala gidiyorum ikisinide kendi yaptı
Kızlar ınsallah hepınız hamıle kalırsınız bende kasımın 5 ınde vuruldum catlatma ıgnemi ve 13 gun sonra hamıle oldugumu ogrendım yarın bebegımı gormeye gıdıcem ınsallah sagsaglım gorebılırım ve saglıkla hepımız kavusuruz ınsallah yavrularımıza
Gebeliginizi kanda ne zaman batırdıniz. Birde çok belirti yaşıyor mu insan ? Bende ilk iki gun kasiklarimda ağrı vardı. Bugün 3 gün bişey yok
Benim galiba olmadi ya bilmiyotum cok karisik duygular icindeyim cunku adetten once benim bacagim uyusur gibi bir agri girer su an bacagim o durumda ya cok korkuyorum son 3 gunsenle ben aynı günü bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?