Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin, hiç lekelenme oldu mu sende?

Amın ınsallah ıkı kez bu tedavıyı oldum ılkındı gosguslerım bır hafta sonra acımaya baslamısdı onda kımyasal yasadım bunda ıse ıgneden hemen sonra gogus acım başladı hala devam ediyor onun dısında ıgneden bı kac gun sonra bel agrısı yasadım 3-4 gun sonra ara ara kasık agrısı bu kadar oda adet olacakmıs gıbı halada bulantı falan yok yarın 6+0 olacak bıde hamılelıgımı ogrendıkden sonrada karnına kucuk kucuk kramplar gırıyor bu kadar rabbım sagsaglım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
M

Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belirtilerin nelerdi biraz anlatabilir misin?

Gebeliginizi kanda ne zaman batırdıniz. Birde çok belirti yaşıyor mu insan ? Bende ilk iki gun kasiklarimda ağrı vardı. Bugün 3 gün bişey yok

Igne gununu saymadan 12 gun ıdrarda cok cok az silik çizgi vardı 13 gun az daha belırgınlrstı 13 gun kanda 19 cıkdı ıkı gun sonra tekrar baktırdım 47 cıkdı dört gun sonra yıne tekrarladım 272 cıktı belırtıler bence degısır ınsana gore bıde çok dusunuyoruz pıskolojık bıle olabılır dıyorum ya ıkı tedavı oldum aynı ılaclar aynı beden ama onda bıle farklılık oldu belırtılerı dusunmeyın dıkkat edın test gunune kadar bıde kendınıze ınsallah olacakdır vaktı zamanında
Gebeliginizi kanda ne zaman batırdıniz. Birde çok belirti yaşıyor mu insan ? Bende ilk iki gun kasiklarimda ağrı vardı. Bugün 3 gün bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…