- 28 Kasım 2015
- 299
- 307
- 103
- 42
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.121
Igne gununu saymadan 12 gun ıdrarda cok cok az silik çizgi vardı 13 gun az daha belırgınlrstı 13 gun kanda 19 cıkdı ıkı gun sonra tekrar baktırdım 47 cıkdı dört gun sonra yıne tekrarladım 272 cıktı belırtıler bence degısır ınsana gore bıde çok dusunuyoruz pıskolojık bıle olabılır dıyorum ya ıkı tedavı oldum aynı ılaclar aynı beden ama onda bıle farklılık oldu belırtılerı dusunmeyın dıkkat edın test gunune kadar bıde kendınıze ınsallah olacakdır vaktı zamanında
Aminn hayırla sağlıklı doğum nasip etsin sansRabbim bizlerede nasip etsin inşallahAmın ınsallah ıkı kez bu tedavıyı oldum ılkındı gosguslerım bır hafta sonra acımaya baslamısdı onda kımyasal yasadım bunda ıse ıgneden hemen sonra gogus acım başladı hala devam ediyor onun dısında ıgneden bı kac gun sonra bel agrısı yasadım 3-4 gun sonra ara ara kasık agrısı bu kadar oda adet olacakmıs gıbı halada bulantı falan yok yarın 6+0 olacak bıde hamılelıgımı ogrendıkden sonrada karnına kucuk kucuk kramplar gırıyor bu kadar rabbım sagsaglım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
Bilgi için teşekkürler. ..Dusunmeyeyim diyorum başka şeylerle ilgileniyorum 2 dk sonra elimde telefon araştırmaya koyuluyorum. Benimde ikinci aşılama bu aradà. Insallah olacak.
Aminn hayırla sağlıklı doğum nasip etsin sansRabbim bizlerede nasip etsin inşallah
İnsallah ben asılama olmadım sadece ılac tedavısı oldum ınsallah bu kez tutar bende sızın gıbıydım ıgne gununden sonra ogrenene kadar hergun gun saydım hergun bıseyler okudum burda rabbım yardımcımız olsun Allah kucaklarımızı doldursun ınsallah
Çok teşekür ederim . Sende saglicakla al kucağına... Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.
Amin cnm hayirli saglikli bebisin olur insallah merak ediorum ilk asilamanmiydi bide belirtilerin neydi ne zmn basladi ?Kızlar ınsallah hepınız hamıle kalırsınız bende kasımın 5 ınde vuruldum catlatma ıgnemi ve 13 gun sonra hamıle oldugumu ogrendım yarın bebegımı gormeye gıdıcem ınsallah sagsaglım gorebılırım ve saglıkla hepımız kavusuruz ınsallah yavrularımıza
Bende hiç Belirti olmaz regl öncesi şuanda. Öleyim aynı regl gibiBenim galiba olmadi ya bilmiyotum cok karisik duygular icindeyim cunku adetten once benim bacagim uyusur gibi bir agri girer su an bacagim o durumda ya cok korkuyorum son 3 gun
Amin cnm hayirli saglikli bebisin olur insallah merak ediorum ilk asilamanmiydi bide belirtilerin neydi ne zmn basladi ?
Peki adete yaklastiginizda gogus agriniz dewam ettimi bnm adete az kaldi cok canim yaniodu goguslerimden hic bole olmazdi bugun gunduz yoktu aksama dogru fln basladi ve sicak basma var bugun acabami diorum cokda umidim yoksa iste merak insani yiyo elimde degilAmın ınsallahTesekkur ederım ben asılama olmadım sadece ılac tedavısı oldum belırtıler gogus acısı ve bel agrısı oldu hamıle oldugumu ogrendıgım sıralar adet sancısı gıbı oldu bu kadar gogus acısı ıgneden hemen sonra başladı bel agrısıda ıgneden yaklasık 4-5 gun sonra oldu uc dort gun surdu gectı
Peki adete yaklastiginizda gogus agriniz dewam ettimi bnm adete az kaldi cok canim yaniodu goguslerimden hic bole olmazdi bugun gunduz yoktu aksama dogru fln basladi ve sicak basma var bugun acabami diorum cokda umidim yoksa iste merak insani yiyo elimde degil
Nasıl bir. Tedavi uyguladınz acabaİnsallah ben asılama olmadım sadece ılac tedavısı oldum ınsallah bu kez tutar bende sızın gıbıydım ıgne gununden sonra ogrenene kadar hergun gun saydım hergun bıseyler okudum burda rabbım yardımcımız olsun Allah kucaklarımızı doldursun ınsallah
Anladm cnm insallah bebisimiz bizimde vardir ve tutunmustur ts edermBenım agrım hep devam ettı tabı bazen az oluyordu bazen cok oluyordu mesela bugun cok agrı hıssedıyorum degısıyor yanı ama hep agrı vardı az olsada
Insallah tutar ya diyecek soz de yokBende hiç Belirti olmaz regl öncesi şuanda. Öleyim aynı regl gibi
Nasıl bir. Tedavi uyguladınz acaba
Anladm cnm insallah bebisimiz bizimde vardir ve tutunmustur ts ederm
Hamilmısnz pekiFemara ılacını kullandım ardından yumurtam gelısınce doktorum catlatma ıgnesı verdı sonra ılıskı gunlerını soyledı bu sekılde oldu
Hamilmısnz peki
Evet canım herşey nasip Eminim olacak moral çok önemli hayırlısıyla inşallah müjde alırız hep birlikteBen de 43 yaşındayım canım. inan ki kısmette yoksa tüple de olmuyor. Ben bahçeci dahil sayısız kere denedim tüp bebeği. Ama olmadı. Artık donasyona git dedi doktorlar. Ama ben tedaviyi bırakmak yerine aşılama ile devam edicem inşallah. iki hafta önce son negatifimi aldım tüp tedavisinde. bugün soğan kürüne başladım rahim temizlensin de aralıkta aşılama yaptırayım diye. Allah büyüktür belki bu şekilde vesile olur bilemiyorum
10 milyon testte yazan yıkanmış bir de sancılar başladı kasıkta sanırım adet olucam hamilelik olsa böyle kasım ağrısı olmaz sanırımCanım yıkanmış haldeki spermi ne kadardı o daha önemli aslında doktor doğru söylemiş gerçekten aşılama bi zaman kaybı illaki vesile olup tutanlarda çok ama tüp bebeğin oranı daha yüksek iyi bir merkezde olursa bazı özeller bir daha gelsin para versin diye kalitesiz işlem uyguluyorlarmış işini seven ve iyi yol izleyen doktor gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?