Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bilgi için teşekkürler. ..Dusunmeyeyim diyorum başka şeylerle ilgileniyorum 2 dk sonra elimde telefon araştırmaya koyuluyorum. Benimde ikinci aşılama bu aradà. Insallah olacak.

Aminn hayırla sağlıklı doğum nasip etsin sansRabbim bizlerede nasip etsin inşallah

İnsallah ben asılama olmadım sadece ılac tedavısı oldum ınsallah bu kez tutar bende sızın gıbıydım ıgne gununden sonra ogrenene kadar hergun gun saydım hergun bıseyler okudum burda rabbım yardımcımız olsun Allah kucaklarımızı doldursun ınsallah
Bilgi için teşekkürler. ..Dusunmeyeyim diyorum başka şeylerle ilgileniyorum 2 dk sonra elimde telefon araştırmaya koyuluyorum. Benimde ikinci aşılama bu aradà. Insallah olacak.

Çok teşekür ederim . Sende saglicakla al kucağına... Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.

Amin cnm hayirli saglikli bebisin olur insallah merak ediorum ilk asilamanmiydi bide belirtilerin neydi ne zmn basladi ?

Amın ınsallah Tesekkur ederım ben asılama olmadım sadece ılac tedavısı oldum belırtıler gogus acısı ve bel agrısı oldu hamıle oldugumu ogrendıgım sıralar adet sancısı gıbı oldu bu kadar gogus acısı ıgneden hemen sonra başladı bel agrısıda ıgneden yaklasık 4-5 gun sonra oldu uc dort gun surdu gectı
Amin cnm hayirli saglikli bebisin olur insallah merak ediorum ilk asilamanmiydi bide belirtilerin neydi ne zmn basladi ?

Peki adete yaklastiginizda gogus agriniz dewam ettimi bnm adete az kaldi cok canim yaniodu goguslerimden hic bole olmazdi bugun gunduz yoktu aksama dogru fln basladi ve sicak basma var bugun acabami diorum cokda umidim yoksa iste merak insani yiyo elimde degil

Benım agrım hep devam ettı tabı bazen az oluyordu bazen cok oluyordu mesela bugun cok agrı hıssedıyorum degısıyor yanı ama hep agrı vardı az olsada

Nasıl bir. Tedavi uyguladınz acaba

Evet canım herşey nasip Eminim olacak moral çok önemli hayırlısıyla inşallah müjde alırız hep birlikte

10 milyon testte yazan yıkanmış bir de sancılar başladı kasıkta sanırım adet olucam hamilelik olsa böyle kasım ağrısı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…