Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydın arkadaslar, benim bugun aşılama 14. Gün; test günüm. 2 gündür dupaston içmiyorum. Sabah kalktım kahverengi lekelenme var bu dupastonu bıraktıgım için mi yoksa adet mi?

Günaydın arkadaşlar bugün aşılamam 7.gunu dün geceden beri adet ağrısı gibi ağrım başladı duphaston bitmesine iki gün kaldi.bu hap bittikten sonra mi adet olunuyor yoksa içerkende adet olunur mu ??bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Valla ben bitirdim 2 gündür kahve lekeler var bugun de test gunumdu korkuyorum olumsuz sonuc almaktan dun evde test yaptım negatifti. Hala gelen giden de yok. Bu sabah test yapmadım ama eve gidince yapıcam tekrar kırmızılar gelmezse. Aşırı bel ağrım var bir de.

kan tahlili verseniz belki yerleşme kanaması falandır Allah yardımcımız olsun

Evet ben de adet oldum kızlar; 11 kişiyle başlamıştık son 3 kişi filan kaldı ilk sayfadaki isimlerden; sildim moral bozmasın diye geriye kalanlar pozitif olur inşallah, bir aşılama hikayesi de burda biter.

Üzülmeyin demenin hiç bir anlamı yok o yüzden demiycem inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin aratmasın. Bunun ne kadar zor olduğunu sadece yaşayanlar anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…