- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.141
Benim de sancım var adet olucam diye ödüm patlıyorAy ne biliyim kuzum inanki agrim sancim olsa daha mutlu olacak gibiyim
Kacinci gunun ? Sanki bnde adet olcakmis hissim varBenim de sancım var adet olucam diye ödüm patlıyor
Merhaba, benim 2. asilamam. İlk asilamamda gunum sasmamisti. Gelecek adet tarihimi ben de merak ediyorumKacinci gunun ? Sanki bnde adet olcakmis hissim varher asilamada ayni zmn adet olurnurmu yoksa erken gec olunuomu 3 5 gun oynarmi ?
Günaydın arkadaşım. Adetin geliyor sanki, hazırlıklı ol benceGunaydın arkadaslar, benim bugun aşılama 14. Gün; test günüm. 2 gündür dupaston içmiyorum. Sabah kalktım kahverengi lekelenme var bu dupastonu bıraktıgım için mi yoksa adet mi?
Valla ben bitirdim 2 gündür kahve lekeler var bugun de test gunumdu korkuyorum olumsuz sonuc almaktanGünaydın arkadaşlar bugün aşılamam 7.gunu dün geceden beri adet ağrısı gibi ağrım başladı duphaston bitmesine iki gün kaldi.bu hap bittikten sonra mi adet olunuyor yoksa içerkende adet olunur mu ??bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Bu lekeler 2 gündür var, acaba mı diyorum ama kendimi kandırıyorum sanırımGünaydın arkadaşım. Adetin geliyor sanki, hazırlıklı ol bence
Sıkma canını, olursa cok güzel bir supriz olur, olmazsa da Aralik'ta kaldığımız yerden devam. Ama tabi gönlümüz olmasından yana, inşallah adetin gelmezBu lekeler 2 gündür var, acaba mı diyorum ama kendimi kandırıyorum sanırım
Dupaston ne ilacı ki progestoron muGunaydın arkadaslar, benim bugun aşılama 14. Gün; test günüm. 2 gündür dupaston içmiyorum. Sabah kalktım kahverengi lekelenme var bu dupastonu bıraktıgım için mi yoksa adet mi?
Umarim olmayizMerhaba, benim 2. asilamam. İlk asilamamda gunum sasmamisti. Gelecek adet tarihimi ben de merak ediyorum
Progesteron aşılamadan sonra verildiDupaston ne ilacı ki progestoron mu
kan tahlili verseniz belki yerleşme kanaması falandır Allah yardımcımız olsunValla ben bitirdim 2 gündür kahve lekeler var bugun de test gunumdu korkuyorum olumsuz sonuc almaktandun evde test yaptım negatifti. Hala gelen giden de yok. Bu sabah test yapmadım ama eve gidince yapıcam tekrar kırmızılar gelmezse. Aşırı bel ağrım var bir de.
Benim 20 kasim, ben de cumartesi günü yaptim, negatifti. Allahtan umut kesilmez.22 kasım da aşılama oldum bugün erken gebelik testim negatif erken mi yapmışım çok kötü modum düştü moralim bozuldu
Evet ben de adet oldum kızlar; 11 kişiyle başlamıştık son 3 kişi filan kaldı ilk sayfadaki isimlerden; sildim moral bozmasın diye geriye kalanlar pozitif olur inşallah, bir aşılama hikayesi de burda biter.Valla ben bitirdim 2 gündür kahve lekeler var bugun de test gunumdu korkuyorum olumsuz sonuc almaktandun evde test yaptım negatifti. Hala gelen giden de yok. Bu sabah test yapmadım ama eve gidince yapıcam tekrar kırmızılar gelmezse. Aşırı bel ağrım var bir de.
He tamam benimkinin adı başka jelProgesteron aşılamadan sonra verildi
Ne zamanı bekliyorsunuzUmarim olmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?