- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.161
Benim de daha adetime 2 gün var. Cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama adet görmeden umudumu kaybetmiyorum tabi.Bi benmi bekliyorum başka bekleyen var mı
Bnde 20 sinde olmustu ama yapmicam test zaten adet belirtilerim basladi persembe olurum gibi duruo rabbim yardim etsin bizlereBenim 20 kasim, ben de cumartesi günü yaptim, negatifti. Allahtan umut kesilmez.
Bnde bkliom ama adeti test yapmmBi benmi bekliyorum başka bekleyen var mı
Cnm normalde doktorum dun test yap demisti 12.gunu ama yapmicam zaten zmn az uzulmk istemiom bide adet belirtilerimde basladi buyuk ihtimal tutmadiNe zamanı bekliyorsunuz
Yapmasak bu testleri erkenden iyi tabi de duramıyor insan. Numunelik 1 tane müjdeli haber gelir inşallah kalan arkadaşlardanBnde 20 sinde olmustu ama yapmicam test zaten adet belirtilerim basladi persembe olurum gibi duruo rabbim yardim etsin bizlere
Walla bn bu ay karar verdim bkliom daha hic test alcam die kafamdan bile gecirmedim sakin sakin bklicem dedim hic kndimide umursamadim umarim guzl hberlerimiz olurYapmasak bu testleri erkenden iyi tabi de duramıyor insan. Numunelik 1 tane müjdeli haber gelir inşallah kalan arkadaşlardan
Aşılama maalesef herşeyi yolunda olan çiftler için bile şansı çok artıran bir yöntem değil. Başarı oranı maksimum %20. O da herşey yolunda giderse. Kendi adıma benim ve eşimin tahlilleri kağıt üzerinde sağlıklı, adetlerim son derece düzenli. Ona rağmen iki başarısız aşılamam var. Tutana kadar daha bir kaç tane denerim gibime geliyor. Eninde sonunda yine tüp bebekle aynı hesaba gelebilir. Tüplerde problem varsa bence siz hiç aşılama için zamanınızı ve paranızı harcamayın. Tabi yine içiniz nasıl rahat edecekse, doktorunuz ne önerecekse o önemli.Kızlar sizlere danışmak istediğim br konu var benim sorunum tüplerimde sol tıkalı sağda da sıvı akısı var ama enfeksiyon kaynaklı yapışıklık var hsg de böyle çıktı ilk aşılamam dı negatif sonuç alırsan sizce bir aşılama daha denemelimiyim yoksa direkt tüp bebek mi yaptırayım siz olsanız nasıl bir karar verirsiniz
Direk tüp bebek diye düşünürdüm boşuna enerjini harcama aşılama da hiç sorun olmayınca bile ihtimal %10-20 sen engellerden bahsediyordu boşver aşılamayıKızlar sizlere danışmak istediğim br konu var benim sorunum tüplerimde sol tıkalı sağda da sıvı akısı var ama enfeksiyon kaynaklı yapışıklık var hsg de böyle çıktı ilk aşılamam dı negatif sonuç alırsan sizce bir aşılama daha denemelimiyim yoksa direkt tüp bebek mi yaptırayım siz olsanız nasıl bir karar verirsiniz
Canım sen bursada mı yaşıyorsunDirek tüp bebek diye düşünürdüm boşuna enerjini harcama aşılama da hiç sorun olmayınca bile ihtimal %10-20 sen engellerden bahsediyordu boşver aşılamayı
Aslında benimde niyetim o şekilde açık açık konuşacağım eğer tutmazsa doktorumla laparoskopi de düşünmüyorum açıkçası direk tüp bebek istiyorumAşılama maalesef herşeyi yolunda olan çiftler için bile şansı çok artıran bir yöntem değil. Başarı oranı maksimum %20. O da herşey yolunda giderse. Kendi adıma benim ve eşimin tahlilleri kağıt üzerinde sağlıklı, adetlerim son derece düzenli. Ona rağmen iki başarısız aşılamam var. Tutana kadar daha bir kaç tane denerim gibime geliyor. Eninde sonunda yine tüp bebekle aynı hesaba gelebilir. Tüplerde problem varsa bence siz hiç aşılama için zamanınızı ve paranızı harcamayın. Tabi yine içiniz nasıl rahat edecekse, doktorunuz ne önerecekse o önemli.
Yok istanbulda yaşıyorum memleteim bursaCanım sen bursada mı yaşıyorsun
Doktorunla konuş, sonuçların uygunsa neden olmasın. Tabi umarım bütün bunlara gerek kalmadan doğal yollarla bebişiniz size bir süpriz yapar ve çıkar gelir :)Aslında benimde niyetim o şekilde açık açık konuşacağım eğer tutmazsa doktorumla laparoskopi de düşünmüyorum açıkçası direk tüp bebek istiyorum
Ben Bursadayım da doktor olarak kime gidiyorsun diye soracaktımYok istanbulda yaşıyorum memleteim bursa
2 yılı geçti canım doğal yolla olacak gibi değil benceDoktorunla konuş, sonuçların uygunsa neden olmasın. Tabi umarım bütün bunlara gerek kalmadan doğal yollarla bebişiniz size bir süpriz yapar ve çıkar gelir :)
Adet düzeninizde bir sıkıntı yoksa, yumurtalarınız klomene yanıt veriyorsa bence de gerek yok. Muhtemelen temiz çıkacaktır zaten. Ben de yaptırmadım, şimdilik yaptırmayı da düşünmüyorum.Kızlar ben rahim filmi çekilmedim klomen sonrası aşılama yapıldı tutmadı ne yazık ki . Doktor tekrar aşılama yapmak istiyor ben rahim filmi çekilmek istediğimi söyledim zaman kaybı bence diyor . Sizce de öyle mi ? Sizin doktorlarınız nasıl bir yol izliyor ?
Yumurtalarım klomene yanıt veriyor çok şükür ama pkoluyum adetim bazen düzensizlsiyor .Adet düzeninizde bir sıkıntı yoksa, yumurtalarınız klomene yanıt veriyorsa bence de gerek yok. Muhtemelen temiz çıkacaktır zaten. Ben de yaptırmadım, şimdilik yaptırmayı da düşünmüyorum.
Doktorunuz zaten yönlendirir bence şüphelense. Sonuçta siz rahim filmini çektirseniz onun karına veya zararına bir durum yok. Siz durumunuz müsaitse 2-3 kez daha aşılama deneyin bence. Tabi umarım gerek kalmaz :)Yumurtalarım klomene yanıt veriyor çok şükür ama pkoluyum adetim bazen düzensizlsiyor .
O da öyle söyledi zaten benim zararıma olmaz çektirseniz dedi . 28 yaşındayım ben olsam zaman kaybetmem dedi . Ama ocak ayı için randevu aldım .İnşallah gerek kalmaz . Çok teşekkür ederim .Doktorunuz zaten yönlendirir bence şüphelense. Sonuçta siz rahim filmini çektirseniz onun karına veya zararına bir durum yok. Siz durumunuz müsaitse 2-3 kez daha aşılama deneyin bence. Tabi umarım gerek kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?