Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba. Psikolojik olarak etkilenmeyeyim diye pek girmiyorum ama hemen hafta p.tesi aşılamam olmuştu Çarşamba’dan beri duphaston kullanıyorum adet görene kadar bırakma dedi doktor ama ne ağrım ne başka birşey hiç birşey yok. Normal mi bu durum anlamadım. Olmayacak galiba benimde öyle hissediyorum.

Yumurtalarım klomene yanıt veriyor çok şükür ama pkoluyum adetim bazen düzensizlsiyor .
Benim ne yumurtlamam da ne de adet düzenimde sorun var ama tüplerimde sorun var doktorlar herşeyi erteliyor bence çektirin filmi en azından kafanızdaki soru işaretini silersiniz

O da öyle söyledi zaten benim zararıma olmaz çektirseniz dedi . 28 yaşındayım ben olsam zaman kaybetmem dedi . Ama ocak ayı için randevu aldım .İnşallah gerek kalmaz . Çok teşekkür ederim .
Ben film çektirmemiştim; tutmadı ilk aşılamaydı; dr da sıkıntı oldugunu dusunmuyorum demıstı adetlerim cok duzenlidir.

Kızlar bir şey soracağım, dün idrarda beta hcg testi yaptım bayaaa silikti, bugün tekrar yaptım tamamen beyaz çıkar ve emin olayım diye, ama dünden daha koyu çıktı iğnenin 8. Günü bugün sizce olabilir mi yani bir gün silik bir gün koyu çıkması

İnşallah vardır yarın yine yap

Bende de hiç Bi belirti yok olması mı iyi olmamasımı anlamadım

Çok emin değilim ama kızlar ilaçtan dolayı çift çizgi çıkıyor demişlerdi ilacın etkisi 14 günde geçiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…