Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben Aralık 5 gibi 28 gün olursa adet olmalıyım bazen 26 günde de oluyor valla sancım devam bakalım sizin geçti mi adetiniz
Yok persembe adet gunum carsamba leke gelmezse adet olmam ama adet olcak gibi belirtiler var karnim goguslerim sisti agrio bacagim sizzlio tahmini ya erken olcam ya gunumde ama olcam yani

İlk aşılamada 11.günde adet oldum. Şimdi yine adet belirtilerim var. Tutmasa bile tek iyi yönü tüp bebeğe geçeceğiz. Onun tutma olasılığı daha yüksek.
Ewt yuksek die duydum bnde insallah bu ay tutar cnm ya bnde ilk asilama 16.gun adet gormustum carsamba persembe bkliom umarim olmam

Mrb benimde aşılamanın 7.günü bugün bendeki bütün belirtiler kayboldu bugun iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum günler hiç geçmiyor gibii
Benimde
Mrb benimde aşılamanın 7.günü bugün bendeki bütün belirtiler kayboldu bugun iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum günler hiç geçmiyor gibii
Benimde 7.gunu sol kasığımda ağrı var benim başka da belirti yok siz ne zaman test yapicaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…