- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.201
Yok persembe adet gunum carsamba leke gelmezse adet olmam ama adet olcak gibi belirtiler var karnim goguslerim sisti agrio bacagim sizzlio tahmini ya erken olcam ya gunumde ama olcam yaniBen Aralık 5 gibi 28 gün olursa adet olmalıyım bazen 26 günde de oluyor valla sancım devam bakalım sizin geçti mi adetiniz
Önceki sayfaları okumadım aşılaması tutan var mı acabaAy herkez umutsuz insallah tersi cikar
Henüz yok gibiÖnceki sayfaları okumadım aşılaması tutan var mı acaba
Bu topikde bilmiorum ama tutanlar var okudugum fln burda bi kisiyle konustum yeni geldim bnde bu topige insallah hepimizinki tutarÖnceki sayfaları okumadım aşılaması tutan var mı acaba
İlk aşılamada 11.günde adet oldum. Şimdi yine adet belirtilerim var. Tutmasa bile tek iyi yönü tüp bebeğe geçeceğiz. Onun tutma olasılığı daha yüksek.Bu topikde bilmiorum ama tutanlar var okudugum fln burda bi kisiyle konustum yeni geldim bnde bu topige insallah hepimizinki tutar
Ewt yuksek die duydum bnde insallah bu ay tutar cnm ya bnde ilk asilama 16.gun adet gormustum carsamba persembe bkliom umarim olmamİlk aşılamada 11.günde adet oldum. Şimdi yine adet belirtilerim var. Tutmasa bile tek iyi yönü tüp bebeğe geçeceğiz. Onun tutma olasılığı daha yüksek.
Çok pis bir duygu maalesef. Bugünden itibaren ben de artik her tuvalete gidisimde acaba diye endişe edicemEwt yuksek die duydum bnde insallah bu ay tutar cnm ya bnde ilk asilama 16.gun adet gormustum carsamba persembe bkliom umarim olmam
Gerçekten çok gıcık bir duygu. Beklemek de umut etmek de zorÇok pis bir duygu maalesef. Bugünden itibaren ben de artik her tuvalete gidisimde acaba diye endişe edicemumarim olmayiz
BenimdeMrb benimde aşılamanın 7.günü bugün bendeki bütün belirtiler kayboldu bugun iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorumgünler hiç geçmiyor gibii
Benimde 7.gunu sol kasığımda ağrı var benim başka da belirti yok siz ne zaman test yapicaksinizMrb benimde aşılamanın 7.günü bugün bendeki bütün belirtiler kayboldu bugun iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorumgünler hiç geçmiyor gibii
Insallah olmayizÇok pis bir duygu maalesef. Bugünden itibaren ben de artik her tuvalete gidisimde acaba diye endişe edicemumarim olmayiz
adı ne canım. benim kullandığın markası Crinone. İlk aşılamada da kullanmıştım ama erken adet oldumBişey sorcam bu progestoron jelle adet gecikir mi
14.günü yapmayı düşünüyorum. Öncesi yapıp hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorumBenimde
Benimde 7.gunu sol kasığımda ağrı var benim başka da belirti yok siz ne zaman test yapicaksiniz
Crinone bnmki deadı ne canım. benim kullandığın markası Crinone. İlk aşılamada da kullanmıştım ama erken adet oldum
Daha iki tane varda acaba regl olmazsam hemen heveslenmeyimadı ne canım. benim kullandığın markası Crinone. İlk aşılamada da kullanmıştım ama erken adet oldum
Durumun nasıl belirti var mı? İnşallah hamilesindir.Daha iki tane varda acaba regl olmazsam hemen heveslenmeyim
Valla hiç Belirti yok ne adet için ne diğeri için. Şimdi doktorumla konuştum oda uykun erkn geliyor mu dedi bilmem dedim artık istemesemde gelirDurumun nasıl belirti var mı? İnşallah hamilesindir.
Bende tutabilirsem ve ozamana adet olmassam 14.gunu düşünüyorum ama tutmadı sanki adet belirtileri başladı gibi yada psikolojik böyle oldu14.günü yapmayı düşünüyorum. Öncesi yapıp hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
İnşallah adet olmayız da pozitif i görürüz hayırlısı ile. İyi düşünelim ki iyi olsunBende tutabilirsem ve ozamana adet olmassam 14.gunu düşünüyorum ama tutmadı sanki adet belirtileri başladı gibi yada psikolojik böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?