- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.221
İnşallah olmazsınızYok persembe adet gunum carsamba leke gelmezse adet olmam ama adet olcak gibi belirtiler var karnim goguslerim sisti agrio bacagim sizzlio tahmini ya erken olcam ya gunumde ama olcam yani
Ya bnde hic yasamadim hamilelik duygusunu ama erken olcam su an o kadar netki adet belirtim bi anda oldu bide nasip iste tutmadi demekki umarim olmayiz adet ve bebis olur bu agrilarin sebebiİnşallah olmazsınızhamile kalınınca ne olur onu da bilmiyorum sancı olur diyen var Perşembe benim de adet günüm ama erken de olabilirim ben de olacak gibi hissediyorum
İnşaallahYa bnde hic yasamadim hamilelik duygusunu ama erken olcam su an o kadar netki adet belirtim bi anda oldu bide nasip iste tutmadi demekki umarim olmayiz adet ve bebis olur bu agrilarin sebebi
Ben de yanıma ped alıyorum ama insan sankilesin olacak gibi düşünüyor ama öyle değil tabi yine de umutÇok pis bir duygu maalesef. Bugünden itibaren ben de artik her tuvalete gidisimde acaba diye endişe edicemumarim olmayiz
Insallah az zmnimiz kaldi anlariz yakinda cnm bnm dua edicez artikİnşaallah ❤ Ama beklemek çokzor bazen düşünmeyeyim diyorum sinirliyim bir de belirtiler adet gibiama dediğiniz gibi inşallah bebektir
Bir de progestan acayip sarhoş gibi yapıyor beniİnşaallah ❤ Ama beklemek çokzor bazen düşünmeyeyim diyorum sinirliyim bir de belirtiler adet gibiama dediğiniz gibi inşallah bebektir
Aynen canım ben de acamiyim burda bazen unutuyorum bakmayı damdan düşen misali buradan aynı durumu yaşayanlarla paylaşımda bulunmak çok güzelInsallah az zmnimiz kaldi anlariz yakinda cnm bnm dua edicez artik
Aynn en azindan dert ortakligi olup teselli oluoruz birbimizeAynen canım ben de acamiyim burda bazen unutuyorum bakmayı damdan düşen misali buradan aynı durumu yaşayanlarla paylaşımda bulunmak çok güzel
Çabuk öğrensek beklemesek daha kolay olacak :)Aynn en azindan dert ortakligi olup teselli oluoruz birbimize
Bndece keske kesin degiliz yada kesin hamileyiz diebilsek insan teste bile korkuo sirf oyuzden yapmiorum testÇabuk öğrensek beklemesek daha kolay olacak :)
Valla hiç Belirti yok ne adet için ne diğeri için. Şimdi doktorumla konuştum oda uykun erkn geliyor mu dedi bilmem dedim artık istemesemde gelirşimdide mesaj attım esniyorum valla diye
günümüz geçse bari biraz ümitBndece keske kesin degiliz yada kesin hamileyiz diebilsek insan teste bile korkuo sirf oyuzden yapmiorum test
Ben de de tamamen uykum kaçtı gece 2 ye kadar oturuyorum :)Uyku bir belirti ise benim kesin tutmadı hiç uykum gelmiyor
Zorla uyudum resmen allahım yaUyku bir belirti ise benim kesin tutmadı hiç uykum gelmiyor
Ben de ikinci aşılama yerine tüp bebek mi denesem diyorum kararsızımBende 8 kasım aşılama yaptırdim tutmadi diğer ay dinlen 2 . Ay gel dedi doktor. Bende femara ve fostimon kulladim şu an diğer teslimi bekliyorum
Bir sıkıntı var mıydı sizde yada eşinizdeBen de ikinci aşılama yerine tüp bebek mi denesem diyorum kararsızım
Ben burada yeniyim kime nasıl yazı mesaj tam anlamadan gönderiyorum kızlar ama sancı olmasa biraz ümit olacak da ümide izin vermiyor çektiğim kaşık ağrısıZorla uyudum resmen allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?