Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok persembe adet gunum carsamba leke gelmezse adet olmam ama adet olcak gibi belirtiler var karnim goguslerim sisti agrio bacagim sizzlio tahmini ya erken olcam ya gunumde ama olcam yani
İnşallah olmazsınız hamile kalınınca ne olur onu da bilmiyorum sancı olur diyen var Perşembe benim de adet günüm ama erken de olabilirim ben de olacak gibi hissediyorum

İnşallah olmazsınız hamile kalınınca ne olur onu da bilmiyorum sancı olur diyen var Perşembe benim de adet günüm ama erken de olabilirim ben de olacak gibi hissediyorum
Ya bnde hic yasamadim hamilelik duygusunu ama erken olcam su an o kadar netki adet belirtim bi anda oldu bide nasip iste tutmadi demekki umarim olmayiz adet ve bebis olur bu agrilarin sebebi

Ya bnde hic yasamadim hamilelik duygusunu ama erken olcam su an o kadar netki adet belirtim bi anda oldu bide nasip iste tutmadi demekki umarim olmayiz adet ve bebis olur bu agrilarin sebebi
İnşaallah Ama beklemek çokzor bazen düşünmeyeyim diyorum sinirliyim bir de belirtiler adet gibiama dediğiniz gibi inşallah bebektir

Test yaptırmaya cesaret edemeyen var mı? Normalde bana bugün yap demişti doktorum dün aradım çarşamba yapsam olmaz mı dedim sanırım yarında yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…