- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.261
Gecikme belki de hamileliktendir inşallahHe daha var bnm 18 kasımdı ben cesaret edemiyorum şu jel gecikme yapabiliyomuş zaten
Ne var sanırım bitir hepsini dedi gebelik oluşursa devam ederiz dediCanım bana doktor progesteron için 1 hafta kullan dedi sana kaç gün verdi
Keşke Ama diyorlar ya hissediliyor diye Bn hiç hissetmiyorum belkide hayal kırıklıkları böyle düşünmeme sebep oluyo bilmiyorumGecikme belki de hamileliktendir inşallah
15 taneCanım bana doktor progesteron için 1 hafta kullan dedi sana kaç gün verdi
Gerçekten çok mutlu oldum ya eşimin biraz sperm yavaş hareketliliği var sizin eşinizde yoktu galiba bende yumurtam kendiliğinden çatladıgı için klomen verdi çatlatma ignesi vermedi istedm halde vermedi darısı bana inşallh
İnsallah tez zamanda hamıle haberını alırız benım esımde sorun yokdu ama polıkıstık over vardı ıste femara catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım
Bana da adet olana kadar kullan, olduğun anda bırak dedi.Canım bana doktor progesteron için 1 hafta kullan dedi sana kaç gün verdi
Sana tavsiyem düşünmemeye çalış geçmiyor günler yoksamerhabaalar bende 29 kasımda aşılama oldum. bende kendim gibilerini arıyordum ilk aşılamam oldu klomenle bakalım Allah büyüktür
Aaa o zaman kullanırken regl oluyoooBana da adet olana kadar kullan, olduğun anda bırak dedi.
Ozaman kullanırken adet olunuyor mu ?benim hap 10gun kullan dedi günde iki kez içiyorum yarın bitiyor bakalım ne olucak ondan sonrasiBana da adet olana kadar kullan, olduğun anda bırak dedi.
Benim öyle oldu canım. Aşılamnın 11. günü, doğal olarak jeli de 11 tane kullanınca adet oldum. Yani gecikme değil aksine erken adet oldum ilk aşılamamda.Aaa o zaman kullanırken regl oluyooo
Bizimki hap değil crinone jel canımOzaman kullanırken adet olunuyor mu ?benim hap 10gun kullan dedi günde iki kez içiyorum yarın bitiyor bakalım ne olucak ondan sonrasi
Ay aynn arada gidio bnm aradda bacagimi koparcak sanki diom aha oldum bakiom yok bi diom agri sizi kalmadi tekrar baslio vucudumuz resmen dalga gecio bizlegünümüz geçse bari biraz ümitama sancı ile dolaşıyorum konsantra olamıyorum işe güce aklımfikrim orda sancı da unutturmuyor sağ olsun
Bnada pazar gunu yap dedi yapmiomTest yaptırmaya cesaret edemeyen var mı? Normalde bana bugün yap demişti doktorum dün aradım çarşamba yapsam olmaz mı dedim sanırım yarında yapamıcam
Bunda kaçıncı gününBenim öyle oldu canım. Aşılamnın 11. günü, doğal olarak jeli de 11 tane kullanınca adet oldum. Yani gecikme değil aksine erken adet oldum ilk aşılamamda.
Bunda da aşılama gününü sayıyorsak 7. gün.Geçen hafta çarşamba günü oldum.Bunda kaçıncı günün
darısı bizee
Benm 9 ve 10 da inanılmaz belim ağrıdı psikolojik falan değil bu arada 11 gün sabah kalktığımda hiç ağrım yoktu daha da olmadı Bi kendini takip etsene sende de olcak mı? Benm doktor olabilir önemli diil dedi de bnce önemliBunda da aşılama gününü sayıyorsak 7. gün.Geçen hafta çarşamba günü oldum.
Sen o zaman bugün son mu jelBunda da aşılama gününü sayıyorsak 7. gün.Geçen hafta çarşamba günü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?