- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.281
Adet gunlerine yakin veya adet gununde agrin oldumu adet olcam dedigin kadar siddetli cok merak ettim cunku asilama yaparlarkende agri adet agrisi gibi ?İnsallah ısteyen herkez hayırlı haberı alır
Bnm 7 . Gunden sonra gogus bel cok agriodu ya bide dun aksamdan beri bacagim sizlio adet olcak gibiyim iiceBenm 9 ve 10 da inanılmaz belim ağrıdı psikolojik falan değil bu arada 11 gün sabah kalktığımda hiç ağrım yoktu daha da olmadı Bi kendini takip etsene sende de olcak mı? Benm doktor olabilir önemli diil dedi de bnce önemli
yok 7 gün diyen başka biriydiSen o zaman bugün son mu jel
Sana tavsiyem düşünmemeye çalış geçmiyor günler yoksa
Karıştırdımyok 7 gün diyen başka biriydiBen adet olana kadar kullanacağım.
Aynı durum bende de var. 2 kez aşılama oldum ikisinde de çatlatma iğnesi kullanmadık. Bugün veya yarın adet bekliyorum. Tutmazsa, 3. aşılamamda artık iğne isteyeceğim.Gerçekten çok mutlu oldum ya eşimin biraz sperm yavaş hareketliliği var sizin eşinizde yoktu galiba bende yumurtam kendiliğinden çatladıgı için klomen verdi çatlatma ignesi vermedi istedm halde vermedi darısı bana inşallh
Olacak gibiyim canım. 7. gün olmasına rağmen adet belirtilerim var maalesef. Diğer aşılamada da böyleydiKarıştırdıminşallah adet olmazsın amin
Beyin söylediğine düşündüğüne inanıyor pozitif enerjiye sahip ol. Evet olmayabilir ama bence daha güzel Bi zamanda olacağı için olmaz tevekkül etmek çok rahatlatıyor evet üzülüyoruz ama yapacak bişi yok elimizde diil herşeyOlacak gibiyim canım. 7. gün olmasına rağmen adet belirtilerim var maalesef. Diğer aşılamada da böyleydi
Adet gunlerine yakin veya adet gununde agrin oldumu adet olcam dedigin kadar siddetli cok merak ettim cunku asilama yaparlarkende agri adet agrisi gibi ?
çok teşekkür ederim bugün 3.gün bakalım bekliyoruz hayırlı bir sonuç
keçiboynuzu kaynattım özünü içirdim hergün havuç suyu sıktım çikolata yedirdim muzu kivi roka istiridye bile düşünün yani elimden ne geldiyse artıkİlaçtansa keçboynuzu daha iyi geliyor sanki. Eşimin ilk aşılamada 80milyondu. Bu aşılamadan epey önce keçi boynuzu yemeye başladı. Bu aşılamada 150 milyon olmuştu.
Bir ay dinlenme veriyorlar canım. Benim bir sonraki ay da kist oluştu. Bir ay da onun için ara vermek zorunda kaldımBu benim ilk asilamamdi eğer tutmazsa ikinci aşılama için hemen yapılıyor mu yoksa bir ay ara verip tekrardan mi yapılıyor ?
Aynen imtihanımız buymuş. Çok şükür canımız sağ. Sağ oldukça her daim umut vardır.Beyin söylediğine düşündüğüne inanıyor pozitif enerjiye sahip ol. Evet olmayabilir ama bence daha güzel Bi zamanda olacağı için olmaz tevekkül etmek çok rahatlatıyor evet üzülüyoruz ama yapacak bişi yok elimizde diil herşey
Kist oluşmasının sebebi neydi ?Bir ay dinlenme veriyorlar canım. Benim bir sonraki ay da kist oluştu. Bir ay da onun için ara vermek zorunda kaldım
Benim de iğnenin 9. Günü bugün dün test yaptım çift çizgi hala da iğnenin etkisi bence, yarın kan testi vereyim diyorum
Çok erken bence arkadaşım. 14 günden önce çıkma ihtimali düşük.Benim de iğnenin 9. Günü bugün dün test yaptım çift çizgi hala da iğnenin etkisi bence, yarın kan testi vereyim diyorum
Çatlatma iğnesinden sonra çoğunlukla bir dahaki aya kist oluşuyormuş canım. Kadınlar kulübünde bu şekilde olan çok kişi vardı.Kist oluşmasının sebebi neydi ?
Benim dun 13. Gunumdu kan verdim 1. 29 cikti sonucum . Ilk asilamam da 13. Gun adet olmustum . Bugun 14. Gunum . Cuma gunu normal adet gunum bakalim hayirlisi olmadi bu daÇok erken bence arkadaşım. 14 günden önce çıkma ihtimali düşük.
nasıl cesaret ediyonuz yaBenim de iğnenin 9. Günü bugün dün test yaptım çift çizgi hala da iğnenin etkisi bence, yarın kan testi vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?