Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim dun 13. Gunumdu kan verdim 1. 29 cikti sonucum . Ilk asilamam da 13. Gun adet olmustum . Bugun 14. Gunum . Cuma gunu normal adet gunum bakalim hayirlisi olmadi bu da
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme diyemiyorum çünkü elde değil üzülmemek. Bundan sonraki planın ne olacak. Yine aşılma mı? Tüp bebek mi?

Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme diyemiyorum çünkü elde değil üzülmemek. Bundan sonraki planın ne olacak. Yine aşılma mı? Tüp bebek mi?
Doktorum tup bebek dedi kendisi ama ben 1 ay ara vermek istiyorum maddi olarak hazir degiliz . O yyzden clife macun siparis ettim onu kullanicam bu ay hem ignelerin etkisi ile hem de o macunla destek olmus olurum insallah

Aslinda plan yapmamak lazimplan yapinca olmuyor tup ne kadardır acaba devlette
İlaçları 3bine yakın tutar dedi. Tabi benim emekli sandığı. 900 gün sgk primi yatırmış olanlar için de aynısı geçerli. Ne yapalım canım olmayınca mecburen B planı yapıyoruz. İnşallah gerek kalmaz.

3 bin yine iyi ya ben bahceciye gittim tedavi icin ama geri döndüm asilama 3bin + ilaclar dahil degil fiyata o da 2-5 bin arasiymis . Sadece asilama ama bu tup bebekte 20 bini geciyor orda gozum korktu

Aynı durum bende de var. 2 kez aşılama oldum ikisinde de çatlatma iğnesi kullanmadık. Bugün veya yarın adet bekliyorum. Tutmazsa, 3. aşılamamda artık iğne isteyeceğim.
Peki eşinize vitamin ilacı vermedimi doktor biz aldık proxeed plus diye 3-6 ay arası kullanacak eğer olamzsa bende aşılamaya başlayacam bide fiyatları Pahalı galiba aşılamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…