- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.241
Benim henüz test yapmakiçin erken çünkü adet geçmediTest yaptırmaya cesaret edemeyen var mı? Normalde bana bugün yap demişti doktorum dün aradım çarşamba yapsam olmaz mı dedim sanırım yarında yapamıcam
Belkide yerleşmeli ağrıdırBen burada yeniyim kime nasıl yazı mesaj tam anlamadan gönderiyorum kızlar ama sancı olmasa biraz ümit olacak da ümide izin vermiyor çektiğim kaşık ağrısı
Eşimdespermler hareketsiz biraz ama doktor normal yolla da hamile kalırsın ama vakit alır dedi ben de hiç bir sorum yokmuşBir sıkıntı var mıydı sizde yada eşinizde
Ne zaman aşılama olmuştuBenim henüz test yapmakiçin erken çünkü adet geçmedi
21 kasımNe zaman aşılama olmuştu
He daha var bnm 18 kasımdı ben cesaret edemiyorum şu jel gecikme yapabiliyomuş zaten21 kasım
Jel nedir?He daha var bnm 18 kasımdı ben cesaret edemiyorum şu jel gecikme yapabiliyomuş zaten
Progesteron verdi crinona diye daha iki tane var dün doktorum gecikme yapabilir o dediJel nedir?
Vücudu hamile gibi hissettirir emriyonun tutunmasını kolaylaştrıyomuşJel nedir?
İnşallah hamileJel nedir? ☺
ben de kullanıldı mı bilmiyorum aşılama sırasında yapılıyor sanırımVücudu hamile gibi hissettirir emriyonun tutunmasını kolaylaştrıyomuş
İnşallah hamilesinzidirİnşallah hamile
ben de kullanıldı mı bilmiyorum aşılama sırasında yapılıyor sanırım
Hergün akşam kullanıyorum benİnşallah hamile
ben de kullanıldı mı bilmiyorum aşılama sırasında yapılıyor sanırım
Dün doktorum soruyor farklılık var mı diyo yo diyorum hiç fark hissetmiyorum ama inşallah bende sizde isteyen herkesde müjdeyi alsınİnşallah hamilesinzidir
Özelde yaptıracaksan bence de vakit kaybetme. Ben üniversitede yaptırdığım için 2. aşılmayı oldum. Bundan sonrası tüp bebek olacak.Ben de ikinci aşılama yerine tüp bebek mi denesem diyorum kararsızım
İlaçtansa keçboynuzu daha iyi geliyor sanki. Eşimin ilk aşılamada 80milyondu. Bu aşılamadan epey önce keçi boynuzu yemeye başladı. Bu aşılamada 150 milyon olmuştu.promen k mı kullanıyor eşiniz valla onu kullanıyorsa yada benzerini sadece %5 lik bir artış sağlıyo biz yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 kutu kullandık 1 kutu 250 lira çok pahalı bana göre onu kullanıp vakit kaybetceğime aşılamayı ilk ozaman denerdim bugünkü aklım olsa aşılamada şuan 6.günümdeyim ilki tutmamıştı bekliycez bakalım bu da olmazsa bi kaç ay ara verip direk tüp bebek için başlıycam. ama burda kasım ayının başlarında yaptıranlar vardı okuduğumda aralarında hiç tutan yokmu merak ettim
Yaaa inşallah jelden kaynaklanmıyordur gecikme :)He daha var bnm 18 kasımdı ben cesaret edemiyorum şu jel gecikme yapabiliyomuş zaten
Gecikme olmadı da daha iki gün var jel için ondan dolayı mı adet olmucam acaba gerçekten insan kafayı yiyo ama hiç pozitif Bi his yada belirti yok yaYaaa inşallah jelden kaynaklanmıyordur gecikme :)
Canım bana doktor progesteron için 1 hafta kullan dedi sana kaç gün verdiProgesteron verdi crinona diye daha iki tane var dün doktorum gecikme yapabilir o dedi
Gerçekten çok mutlu oldum ya eşimin biraz sperm yavaş hareketliliği var sizin eşinizde yoktu galiba bende yumurtam kendiliğinden çatladıgı için klomen verdi çatlatma ignesi vermedi istedm halde vermedi darısı bana inşallhEvet 6 haftalık yarın doktora gıdıcem ılk kez umarım saglıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?