Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
promen k mı kullanıyor eşiniz valla onu kullanıyorsa yada benzerini sadece %5 lik bir artış sağlıyo biz yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 kutu kullandık 1 kutu 250 lira çok pahalı bana göre onu kullanıp vakit kaybetceğime aşılamayı ilk ozaman denerdim bugünkü aklım olsa aşılamada şuan 6.günümdeyim ilki tutmamıştı bekliycez bakalım bu da olmazsa bi kaç ay ara verip direk tüp bebek için başlıycam. ama burda kasım ayının başlarında yaptıranlar vardı okuduğumda aralarında hiç tutan yokmu merak ettim

İlaçtansa keçboynuzu daha iyi geliyor sanki. Eşimin ilk aşılamada 80milyondu. Bu aşılamadan epey önce keçi boynuzu yemeye başladı. Bu aşılamada 150 milyon olmuştu.

Evet 6 haftalık yarın doktora gıdıcem ılk kez umarım saglıklıdır
Gerçekten çok mutlu oldum ya eşimin biraz sperm yavaş hareketliliği var sizin eşinizde yoktu galiba bende yumurtam kendiliğinden çatladıgı için klomen verdi çatlatma ignesi vermedi istedm halde vermedi darısı bana inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…