Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçen sana dikkat etmiyorum dedim ya dememle bir şeyler fark etmeye başladım şimdi akıntıma dikkat ederim ama pek kuru değilim diyeyim
Benim adetim bittiğinden beri çok fazla akıntım okuyor ilk 10 gün sarıydı şimdi hem şeffaf hem kremsi çok çok açık sarımsı gibi geliyor . Geçen ay ki ilaçlardan mı acaba

Nasıldı canım
Baya negatif yaa hiç silik falan çizgi yok teste güveniyorum da bakalım şuan diyetteyim sağlıklı besleniyorum bi 6 ay sonra tup bebek gorusmelerine baslayacagim insallah insallah gerek kalmaz kendiliginden tutar niyeyse cok korkuyorum tup bebekten

İnşallah canım kendiliğinden hamile kalırsın

çatlatma da vermedi sadece klomen catlama sıkıntım yok zaten benim 8,5 cm baya ciddi buyuk bişey nerdeyse avuc kadar oluo oyle mı dedı sana tez zamanda gecer ıns

Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum geçmezse danışırım
merhaba canım ben aşılama olalı 6 gün oldu ve o günden beri kasıklarımda ağrı var ve şimdi araştırırken sende de olduğunu gördüm ne kadar sürdü ağrı ve hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alasın bebeğini

Benim aşılama sonrası kasık ağrısı oldu çok canım aşılamadan bir hafta sonra da yumurtlama akıntısı gibi afedersin sümüksü peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu en büyük belirtim buydu aşılamanın 10.günü test negatif 12.günü çok silik bir çizgi gördüm 14.günü de bhcg 46 çıktı canım

Günü sayarken aşılama gününü 1. Gün olarak mi sayıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…