- 6 Kasım 2014
- 609
- 355
- 303
- 32
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.861
Merhaba canım ben 8 gün vuruldum iğne adetimin 3 günü başladım iğneye 8 gün sonra akşamına çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün sonrada aşılama olduİyi günler kızlar birşey sormak istiyorum aşılama iğnelerine adetin kaçıncı günü başlanıyor? Yarın 4.günüm doktora gideceğim başlayalım der mi acaba iğnelere. Sizler kaçıncı günde başladınız.Cevap verirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim canımMerhaba canım ben 8 gün vuruldum iğne adetimin 3 günü başladım iğneye 8 gün sonra akşamına çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün sonrada aşılama oldu
Yok canım ben Ocak’ta hsg çekileceğim . Ama doktora kalsa bu ay tekrar aşılama demişti . Bu arada ben kendime çok dikkat etmiyorum hanı akıntım agrim var mi diye .Kızlar n'aptınız 2. Aşılama ya ara vermeden yaptıran var mı?
Bu ay ben de saldım doktor tüp bebeksiz zor dedi eşimin değerleri kötü geldi. 2. Aşılama yı mecbur yapcaz dedi rapor çıkarmak için. Bazen bi umut deniyim diyorum sonra zaten normal olmazmış diyorum git gellerdeyim. Adetimden sonra da sarı akıntı devam etti tekrar doktora gittim bi gebelik bakalım dedi istemedim.Yok canım ben Ocak’ta hsg çekileceğim . Ama doktora kalsa bu ay tekrar aşılama demişti . Bu arada ben kendime çok dikkat etmiyorum hanı akıntım agrim var mi diye .
Hsg yi çektir öyle daha mantıklı. Eğer yapışıklık varsa açılıyor. Hsg sonrası hamile kalanda çok varYok canım ben Ocak’ta hsg çekileceğim . Ama doktora kalsa bu ay tekrar aşılama demişti . Bu arada ben kendime çok dikkat etmiyorum hanı akıntım agrim var mi diye .
Baktırsaydın keşke canım olabilir tabi gebelik neden olmasın yeter ki Rabbim ol desinBu ay ben de saldım doktor tüp bebeksiz zor dedi eşimin değerleri kötü geldi. 2. Aşılama yı mecbur yapcaz dedi rapor çıkarmak için. Bazen bi umut deniyim diyorum sonra zaten normal olmazmış diyorum git gellerdeyim. Adetimden sonra da sarı akıntı devam etti tekrar doktora gittim bi gebelik bakalım dedi istemedim.
Doktor gerek yok dedi zaman kaybı bence dedi ama ben kendim istedim zaten canım. Evet kalan çok var ama bakalımHsg yi çektir öyle daha mantıklı. Eğer yapışıklık varsa açılıyor. Hsg sonrası hamile kalanda çok var
Noldu canım sonuç?Kızlar acil cevap verin lütfen aşılamanın 10. Günü bugün peçeteyle sildiğimde çok çok hafif kahve rengi leke geldi neden acaba ya
Şüphesiz Rabbim nasip ederse olurBaktırsaydın keşke canım olabilir tabi gebelik neden olmasın yeter ki Rabbim ol desinEŞine kürler uygulayabilirsin faydasını görürsün , doktor bir ilaç vermedi mi ?
Sıkıntı etme canım bu şekilde oluşan kistler adetle atılıyormuş kalmıyormuş. Hormon aldığımız için düzenimiz bozuluyor. Eğer çok gecikirse gebe değilsen . Adaçayı kaynat bardağın içine bi tatlı kaşığı keten tohumu ezip at. 2 güne söker.Selam kızlar her yere yazıyorum valla napimmm
Kızlar geçen ay gonal f kullandım çok fazla yumurtam oluştuğu için iptal oldu tedavim hatırlarsınız belki burda yazismistik. Bu ay düşük dozla basliyacaz ama bugün 33. günüm ben henüz adet olamadım ya iyice sinirlerim bozuldu. Acaba oluşan yumurtalar ardı ardına çatladıgi için adetim gecikiyor olabilir mi ? Çatlatma iğnesi yapilmadı kist olma ihtimali var mı bir de bı kaç ay önce kistlerim vardı onlara rağmen adetim gelirdi fikri olan var mı yardım lütfen
Sağol canım adet döngüm 27 ve bugün 33. gün hiç sancım falan da yok bı kaç gune olmaz doktora gitmem gerekecek güya aşılama için adetimi bekliyorum gelmedi bı türlü hayırlısı bakalım sen başladın mı ikinci aşılamayaSıkıntı etme canım bu şekilde oluşan kistler adetle atılıyormuş kalmıyormuş. Hormon aldığımız için düzenimiz bozuluyor. Eğer çok gecikirse gebe değilsen . Adaçayı kaynat bardağın içine bi tatlı kaşığı keten tohumu ezip at. 2 güne söker.
İnşallah gelir canım . Bir ay ara verdik canım doktor tüp bebek tutar aşılama zor dedi bana. Ama mecbur 2. Aşılama yı yapacaz dedi rapor içinSağol canım adet döngüm 27 ve bugün 33. gün hiç sancım falan da yok bı kaç gune olmaz doktora gitmem gerekecek güya aşılama için adetimi bekliyorum gelmedi bı türlü hayırlısı bakalım sen başladın mı ikinci aşılamaya
İnşallah faydasını görür . Bana göre değil doktora göre zaman kaybı canım yasım 28 diye ben senin yerinde olsam beklemem dediŞüphesiz Rabbim nasip ederse olurkürler ilaç eşime hiç iyi gelmedi canım doktor hiç bişey kullanma kullandıkça kötüye gidiyor dedi. Sadece akşamları ceviz fıstık falan veriyorum. Hsg zaman kaybı değil canım öyle bakma. Arkadaşım 3 yıldır uğraşıyordu klomen falan hep kullandı meğersem yapışıklık varmış . O kadar ilacı boşuna kullanmış
Olsun ne dediğine bakma yap sen hiç belli olmaz bu işler hayırlısı olsun canım hepimiz içinİnşallah gelir canım . Bir ay ara verdik canım doktor tüp bebek tutar aşılama zor dedi bana. Ama mecbur 2. Aşılama yı yapacaz dedi rapor için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?