- Konu Sahibi yavru kartal
-
Aa kimin olmuş cuma benim perşembe oldu iste. Bugünde sulandırıcı iğnelere başlayacam yarında progestan kullanmaya başlayacam nasipseCuma çok aşılama oldu canım. Pazartesi de 3 kişi olacak bunu konuştuk. Sende durum ne
İlk sayfada liste var kuzum. Eşin perhiz yaptı mı aşılamadan önceAa kimin olmuş cuma benim perşembe oldu iste. Bugünde sulandırıcı iğnelere başlayacam yarında progestan kullanmaya başlayacam nasipse
Evet doktor En fazla 4 gün perhiz olmasını yeni sperm üretimi olmasını istedi.İlk sayfada liste var kuzum. Eşin perhiz yaptı mı aşılamadan önce
İnşallah pozitif olur canımBuarada ilkinde olmadı ama bu sefer çok gaz sancısı oldu biraz adet ağrısı oldu bugün daha iyi kabızlık ve göğüs hassasiyeti var. Ilkinde bitek gaz sancısı olmuştu. Bide lekelenme daha yeni bitti iki gün leke geldi doktor normal olabilir dedi.
Var var oda ben dibine kadar butun ağrıları hissettimKızlar benim karnım çok ağrıyor. Ovulasyon akıntısı da başladı. Dün karnımdan son iğnemi yaptım benim gibi ağrı çeken var mı? Bugün çatlatmayı vurcam
Bana Cuma ilişki olsun dedi ama dün olmadı bugün olsa olur mu kiEvet doktor En fazla 4 gün perhiz olmasını yeni sperm üretimi olmasını istedi.
Çok ağrıyor acaba kendi kendine çatladı mı kiVar var oda ben dibine kadar butun ağrıları hissettim
Anlamadim aşılamadan önce mi ilişki istediBana Cuma ilişki olsun dedi ama dün olmadı bugün olsa olur mu ki
Evet canım Cuma ilişki ctesi iğne Pazartesi aşılama dediAnlamadim aşılamadan önce mi ilişki istedi
Bence farketmez 4 günden fazlasi olmazmis diye biliyorumBana Cuma olsun dendi ama dün eşim ufak bi kaza geçirdi. O yüzden olmadı bugün olsa farkeder mi ki
Doktor dediyse normaldir. Kendiliğinden çatlamaz büyük ihtimalle büyüdüğü için oluyor ama ağır is yapmaEvet canım Cuma ilişki ctesi iğne Pazartesi aşılama dedi
Benim de ağrım çok yumoşum çatladı mı anlamadım. Dün olmayınca bugün olsun dedim ama gene de bi sorayım dedimBence farketmez 4 günden fazlasi olmazmis diye biliyorum
Sende mi aşılama yaptiriyon sanki ilk aşılamadada aynı anda yaptiriyodukBence farketmez 4 günden fazlasi olmazmis diye biliyorum
Olur ya farketmezBenim de ağrım çok yumoşum çatladı mı anlamadım. Dün olmayınca bugün olsun dedim ama gene de bi sorayım dedim
Doktor dediyse normaldir. Kendiliğinden çatlamaz büyük ihtimalle büyüdüğü için oluyor ama ağır is yapma
Evet sanirim oyle biseydikSende mi aşılama yaptiriyon sanki ilk aşılamadada aynı anda yaptiriyoduk
İnşallah hepimizin bebişleri tutunur.resmen bugünle birlikte 8 gündür iğne vurundum karın ağrılarım cabasıOlur ya farketmezasilamadan sonra da bana iliski gunu verdi doktorum .
Aa hadi inşallah bu sefer tutarEvet sanirim oyle biseydikben de 2. Asilamamdayim pazartesi kontorlum var . Senin ne zaman asilaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?