- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Benimde ignelerimin 7. Gunu bugunİnşallah hepimizin bebişleri tutunur.resmen bugünle birlikte 8 gündür iğne vurundum karın ağrılarım cabasıinşallah sağlıcakla hayırla olsun bebişlerimiz. Dolsun göbüşlerimiz
Benim 3 ten sonra hafif hafif vardı. Dünden beri çok ağrıyorBenimde ignelerimin 7. Gunu bugunkarin agrim falan yok
Bende ilkinde erken regl oldum beklenen gunden 4 gun erken oldum .aradaki ay da 4 gun gec oldum . Ne heyecanlanmistim bebek normal yolla oldu doyeAa hadi inşallah bu sefer tutarperşembe oldu yaa benim bitti beklemedeyim ilk aşılamada çok erken geliştiği için yumurta erken regl oldum o yuzden ikinci sana gore erken oldu
Aslında bu da normal sayılır çünkü döllenip döllenmemesi şans spermi sadece daha yakına koyuyorlar.Bende ilkinde erken regl oldum beklenen gunden 4 gun erken oldum .aradaki ay da 4 gun gec oldum . Ne heyecanlanmistim bebek normal yolla oldu doye
Yumurtadandir insallahBenim 3 ten sonra hafif hafif vardı. Dünden beri çok ağrıyor
Gecen bende de bi gebelik belirtileri oldu testte bi pozitif gibi cikti sonra cizgi falan kalmadi yine regl de normal zamanda oldu bi heycanlanmistim yanlış alarmmisBende ilkinde erken regl oldum beklenen gunden 4 gun erken oldum .aradaki ay da 4 gun gec oldum . Ne heyecanlanmistim bebek normal yolla oldu doye
Benden 1 haftq sonce asilamasi yapilan arkadasim da obur ay normal beklenen tarihinde adet olmuştu. O yuzden heyecanlandim .tam 4. Gunun sabahi kan vericektim ki sabah geldi iki gpzumin cicegiAslında bu da normal sayılır çünkü döllenip döllenmemesi şans spermi sadece daha yakına koyuyorlar.
Benden 1 haftq sonce asilamasi yapilan arkadasim da obur ay normal beklenen tarihinde adet olmuştu. O yuzden heyecanlandim .tam 4. Gunun sabahi kan vericektim ki sabah geldi iki gpzumin cicegi
Ignelerde az miktarda lh hormonuda buluyor olması lazım benimkinde vardı içeriğine bakmıştımKızlar bizim bu grupta ovulasyon takibi yapan bi arkadaş vardı tam kimdi hatırlayamadım. Bugün çatlatma iğnesi yaptırcam ve testim böyle çıktı. İğneyi vurdurmasam normal şartlarda yarın test yaptığımda pik olur. Pik olduğunda 21-23 mm gibi oluyor. Muhtemelen şuan 18-20mm civarı yumurtam .
İnşallah rahat olmaya çalış ve oku elbette heyecan oluyor , ağlamaklı olunuyor . İnsan çok mutlu oluyor ya tutma düşüncesiyle bile bir de tuttuğunda neler yaşayacağızİnşallah ben de rahat olup , duamı edebilirimçok heyecanlıyım. Ultrason muayenesinden sonra bile o kadar mutluydum ki sanki iki yumurtan var dememişte iki tane Bebişin var demiş gibi sevindim
Benim de Perşembe günü aşılamam yapıldı.Aa kimin olmuş cuma benim perşembe oldu iste. Bugünde sulandırıcı iğnelere başlayacam yarında progestan kullanmaya başlayacam nasipse
Yaa ne güzelBenim de Perşembe günü aşılamam yapıldı.
Evet beraber bekliyorduk benim sonucumu . Buraya ara vermek cok iyi geldiHatırlıyorum senin sonucu beklediğimizi. Buraya ara vermek iyi geliyor mu gerçekten
Rabbim tuttuğu sevincini de yaşatsın aminİnşallah rahat olmaya çalış ve oku elbette heyecan oluyor , ağlamaklı olunuyor . İnsan çok mutlu oluyor ya tutma düşüncesiyle bile bir de tuttuğunda neler yaşayacağız
Senin adına çok sevindim. 2020 yazan sayfa beni de strese sokuyor çok belirti yazılıyor. Burası çok iyi geldi bana da artık o sayfaya çok nadir giriyorum çoğunu da okumuyorumEvet beraber bekliyorduk benim sonucumu . Buraya ara vermek cok iyi gelditavsiye ederim cunku o ara olmadi simdi ben olur diye beklerken olmadigini görünce dengem bozuldu . Aradaki ay ara verdum buraya hoc girmedim .cunku surekli birileri belirtilerini yaziyor acaba hamile miyim diye soruyorlarr onlar belirti yazdikca kendimde ayni belirtileri aramaya basliyordum bulamayinca uzuluyordum . Ara vermek cok iyi geldi kafami bosalttim resmen dusunmeye vaktim oldu . ve her ne olursa olsun dünyanın sonu degil ya onume bakmaya basladim . Artik hic uzulmuyorum olumsuz gorunce
Progestan fitil kullanıyorum sadece bol bol dinleniyorum. İlk aşılamaya göre ağrım daha azYaa ne güzelnasıl geciyo senin şuan
Aminnn inşallah hep beraber yaşayalım inşallahRabbim tuttuğu sevincini de yaşatsın amin
Ben normal kullancam daha başlamadım şuan ilişki önerdi çünkü yarın baslayacamProgestan fitil kullanıyorum sadece bol bol dinleniyorum. İlk aşılamaya göre ağrım daha az
2020 de artik belirti yazan yokSenin adına çok sevindim. 2020 yazan sayfa beni de strese sokuyor çok belirti yazılıyor. Burası çok iyi geldi bana da artık o sayfaya çok nadir giriyorum çoğunu da okumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?