Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana sonra dediler yıkama işlemi olduğunu ilk başta bir şey hissediyorsun ama ben duaya odaklamıştım kendimi takma , düşünme ,akışına bırak canım

İnşallah ben de rahat olup , duamı edebilirim çok heyecanlıyım. Ultrason muayenesinden sonra bile o kadar mutluydum ki sanki iki yumurtan var dememişte iki tane Bebişin var demiş gibi sevindim

Evet canımamin inşallah tek seferde tutar. Hergün iğne yapmak zor inşallah meleklerimiz Göbüşlerimizi doldurur
Insallah insalllahhhbenim ikinci olucak asilamam kendin mi yapiyorsun ignelerini . Ben ilkini klinikte yaptirdim hep ama bu seferkileri kendim

Evet canım kendim yapıyorum. İlkinde sana nasıl işlemler yapıldı
Ayni gonlf igneleri kullandim sonra yumurtalar buyuyunce vatlat ignesi icin saat verdi doktor. O saatte yaptirdik igneyi.
36 saat sonra asilama ya cagirdi .gitmeden once sperm vrrdik baska bie yerde onlar cikar cikmaz doktora gittik. Hemen asilamayi yapti
Koltuga uzandım alttan muyaneye pozisyonunu aldim
Sonra spekulum mu ne oyle bisey takti sabit kalsin diye sonra ince bi katater diyorlar galiba pek bilmemiçeriye onun ucuna da sperm olan enjeksiyonu koydu öylece spermleri saldi 30 dakika uzanarak kaldim sonra eve

İnşallah bu sefer pozitif olur canım sonucun

Kuzular aşılama öncesi eşlerinize kaç gün perhiz verildi. Bana Cuma olsun dediler ama dün olmadı bugün olsa sorun olur mu? Çatlatma iğnesini de bugün vurulcam Pazartesi aşılama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…