- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Çok şükür canım iyiyimHosbuldummmm tesekkurler iyiyim cok sukue sen nasilsin
Ilk asilaman miydi ? Hadi rabbim cektigimiz cefanin sefasini da sürdürmeyi nasip etsinÇok şükür canım iyiyimsen gittiğinden beri doktor aşılama ya karar verdi ben de gonal f vurdum yarın çatlatma iğnesi yaptırcam
Malum bölgenin içini mi dışını mı yıkıyor.İlk eşini alıyorlar sperm işlemleri yapılıp seni odaya alıyorlar doktor ilk önce yıkıyor sonra işlemi gerçekleştiriyor kolay bir işlem
Bana sonra dediler yıkama işlemi olduğunu ilk başta bir şey hissediyorsun ama ben duaya odaklamıştım kendimi takma , düşünme ,akışına bırak canımMalum bölgenin içini mi dışını mı yıkıyor.
Gittim bu persembe gittim .pazae gunu bana 50 lik vur demisti doktor . Persembe gunu yavas buyudugunu gördü bu sefer 75 lik dozdan devam edersin dedi pazartesi bir daha kontrole gidicem
SormadimNe kadar olmuşlar yumuşların
Ilk asilaman miydi ? Hadi rabbim cektigimiz cefanin sefasini da sürdürmeyi nasip etsin
Bana sonra dediler yıkama işlemi olduğunu ilk başta bir şey hissediyorsun ama ben duaya odaklamıştım kendimi takma , düşünme ,akışına bırak canım
Sormadimbu sefer o da soylemedi
Insallah insalllahhhEvet canımamin inşallah tek seferde tutar. Hergün iğne yapmak zor inşallah meleklerimiz Göbüşlerimizi doldurur
Artiik ben saldimİyi olmuş . Ben de Perşembe gittim şimdi hesap yApıp duruyorumşu kadar olmuştur bu kadar olmuştur diye
Evet canım kendim yapıyorum. İlkinde sana nasıl işlemler yapıldıInsallah insalllahhhbenim ikinci olucak asilamam kendin mi yapiyorsun ignelerini . Ben ilkini klinikte yaptirdim hep ama bu seferkileri kendim
Ayni gonlf igneleri kullandim sonra yumurtalar buyuyunce vatlat ignesi icin saat verdi doktor. O saatte yaptirdik igneyi.Evet canım kendim yapıyorum. İlkinde sana nasıl işlemler yapıldı
unutmazsam sorayim olmadiMuhakkak vardır bi tedavisi bi sorsaydın
İnşallah bu sefer pozitif olur canım sonucunAyni gonlf igneleri kullandim sonra yumurtalar buyuyunce vatlat ignesi icin saat verdi doktor. O saatte yaptirdik igneyi.
36 saat sonra asilama ya cagirdi .gitmeden once sperm vrrdik baska bie yerde onlar cikar cikmaz doktora gittik. Hemen asilamayi yapti
Koltuga uzandım alttan muyaneye pozisyonunu aldim
Sonra spekulum mu ne oyle biseytakti sabit kalsin diye sonra ince bi katater diyorlar galiba pek bilmem içeriye onun ucuna da sperm olan enjeksiyonu koydu öylece spermleri saldi 30 dakika uzanarak kaldim sonra eve
Bana 3 gun demislerdiKuzular aşılama öncesi eşlerinize kaç gün perhiz verildi. Bana Cuma olsun dediler ama dün olmadı bugün olsa sorun olur mu? Çatlatma iğnesini de bugün vurulcam Pazartesi aşılama olacak
Bana Cuma olsun dendi ama dün eşim ufak bi kaza geçirdi. O yüzden olmadı bugün olsa farkeder mi kiBana 3 gun demislerdi
Cuma çok aşılama oldu canım. Pazartesi de 3 kişi olacak bunu konuştuk. Sende durum neBen burdaki konulara bi türlü yetişemiyorumhangi ara bu kadar konuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?