Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bakılması çok güzel benim bakmadı biliyorsun .Bana iki hafta yasak verdi

Banada
cuma iliski
Cumartesi catlatma ignesi
Pazartesi asilama
Sali persembe iliski dedi. Bazen asilama olsa bile basarisiz olabiliyormus.nirmal iliskide olsun dedi. Icerde kalip sinradan gelisip catlayan yumurta olabilir oyuzden asilamadan sonra 1 hafta iliski oneriyoruz dedi

Öyle dediler hatta elime kağıt verdiler biz değerlendiririz diye hesaplıyorduk ama .

Herhangi bi akıntı olmadı kaltıgımda öZellikle peçete ile de baktım evw geldim 2 saat sonra falan acık kahverengi biraz akıntı oldu gecti
Kalktığımda bende de akıntı yoktu doktor yaptıktan sonra dinlenmeye alındığımda sanki bir akıntı hisseder gibi oldum kahverengi lekelenmem olmuş çok az .

Amin canım inşallah. Rabbim hayırlarla pozitifleri görmeyi de nasip etsin aminn

Ben yıkandığını bilmiyordum. Sabah aşılama gittiğinizde nasıl işlemler uygulandı? Yıkama nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum
İlk eşini alıyorlar sperm işlemleri yapılıp seni odaya alıyorlar doktor ilk önce yıkıyor sonra işlemi gerçekleştiriyor kolay bir işlem

Kaç gündür ne kadar vuruyorsun canım. Ben ctesi başladım ptesi aşılama yapılacak sen hiç kontrole gitmedin mi
Gittim bu persembe gittim .pazae gunu bana 50 lik vur demisti doktor . Persembe gunu yavas buyudugunu gördü bu sefer 75 lik dozdan devam edersin dedi pazartesi bir daha kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…