- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Yıkamayı bugün yaptı canım hatta akıntı hissettim ondandır dediler . İnşallah hayırlı olur . Temmuz - Ağustos ayında bebeklerimiz bizimle olur inşallahHadi hayırlı olsun, öncesinde yıkama işlemi yaptı mı? Bana bugun yapıldı yıkama.
Bakılması çok güzel benim bakmadı biliyorsun .Bana iki hafta yasak verdi
Öyle dediler hatta elime kağıt verdiler biz değerlendiririz diye hesaplıyorduk ama .Banada
cuma iliski
Cumartesi catlatma ignesi
Pazartesi asilama
Sali persembe iliski dedi. Bazen asilama olsa bile basarisiz olabiliyormus.nirmal iliskide olsun dedi. Icerde kalip sinradan gelisip catlayan yumurta olabilir oyuzden asilamadan sonra 1 hafta iliski oneriyoruz dedi
Öyle dediler hatta elime kağıt verdiler biz değerlendiririz diye hesaplıyorduk ama .
Bilemedim kuzumNe biliyim kuzum sen icinden nasil geliyirsa oyle yap
Bilemedim kuzuminsan şimdi bilemiyorda napsam diye .
Herhangi bi akıntı olmadı kaltıgımda öZellikle peçete ile de baktım evw geldim 2 saat sonra falan acık kahverengi biraz akıntı oldu gectiCanım sende de doktor yaptıktan sonra bi akıntı hissettin mi yıkadığı için o atmıştır dediler bana
Kalktığımda bende de akıntı yoktu doktor yaptıktan sonra dinlenmeye alındığımda sanki bir akıntı hisseder gibi oldum kahverengi lekelenmem olmuş çok az .Herhangi bi akıntı olmadı kaltıgımda öZellikle peçete ile de baktım evw geldim 2 saat sonra falan acık kahverengi biraz akıntı oldu gecti
Muhakkak vardır bi tedavisi bi sorsaydınapandist ameliyatindan dolayi yapisiklik varmis canim acilirmi hic bilmiyorum
Kızlar ben de öğlen yaptırdım çok şükür zor ve ağrılı değil sakın korkmayın kendinizi kasmayın bol bol okuyun .15-20 dk dinlendiriyorlar doktorun işi 5 dk sürüyor . Jel yazdı doktor sabah yapılması daha iyiymiş ama ben bugün sabah yapamadığım için akşamüstü kullandım . İnşallah sizlerinde güzel geçer olumlu sonuçlar alırız
Hadi hayırlı olsun, öncesinde yıkama işlemi yaptı mı? Bana bugun yapıldı yıkama.
Aminnnn inşallah canım inşallahAmin canım inşallah. Rabbim hayırlarla pozitifleri görmeyi de nasip etsin aminn
Ne yıkaması yapılıyor
Ben yıkandığını bilmiyordum. Sabah aşılama gittiğinizde nasıl işlemler uygulandı? Yıkama nasıl yapılıyor onu da bilmiyorumÖylesine korkulacak bir şey değil canım
Bende bu ay 2. Asilamama basladim . Pazar gununden beri gonalf kullaniyorum . Pazartesi kontrolum var
Bende bu ay 2. Asilamama basladim . Pazar gununden beri gonalf kullaniyorum . Pazartesi kontrolum var
Hosbuldummmm tesekkurler iyiyim cok sukue sen nasilsinHoşgeldin canım dönmüşsün aramıza nasılsın?
İlk eşini alıyorlar sperm işlemleri yapılıp seni odaya alıyorlar doktor ilk önce yıkıyor sonra işlemi gerçekleştiriyor kolay bir işlemBen yıkandığını bilmiyordum. Sabah aşılama gittiğinizde nasıl işlemler uygulandı? Yıkama nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum
Gittim bu persembe gittim .pazae gunu bana 50 lik vur demisti doktor . Persembe gunu yavas buyudugunu gördü bu sefer 75 lik dozdan devam edersin dedi pazartesi bir daha kontrole gidicemKaç gündür ne kadar vuruyorsun canım. Ben ctesi başladım ptesi aşılama yapılacak sen hiç kontrole gitmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?