- Konu Sahibi yavru kartal
-
Bana ilk günden basla dedi.Ben normal kullancam daha başlamadım şuan ilişki önerdi çünkü yarın baslayacam
Her doktorun farklı yaa inşalalh tutsunlarda hayırlısıylaBana ilk günden basla dedi.
Aynen bende öyle duusnuyorum en azından tüp bebek raporuna baya hazırlık yapmış oldumAynen bende negatifi görünce anlık üzüntü yaşadım..
Sonra dedim ucunda ölüm yok ya..
Sonraki denemede olur..
Olmadı tüp yaparız..
Olmadı 2.ci tup..
Olmadı 3. Tup..
Değişik bi şekilde kendimi motive ettim
Aynen öyle..Aynen bende öyle duusnuyorum en azından tüp bebek raporuna baya hazırlık yapmış oldum
Ay inşallah ya. Bnm ikinci aşılama buHer doktorun farklı yaa inşalalh tutsunlarda hayırlısıyla
Belirtileri takma kuzum 4-5 haftadan önceki herşey adet içinde gebelik içinde aynı. Sadece şöyle düşün gözlerini kapat. Elini karnına koy biliyorum burdasınız.sizi çok seviyorum. Anneniz heyecanla sizi bekliyor de. Ve çok dua et. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinKızlar merhaba ben de geçtiğimiz salı aşılama yaptırdımilk aşılamam... İki hafta sonra test yapalım dedi ama günler geçmiyor... Bugün 5 gün, yumurtalıklarda biraz ağrı oluyor ara ara. Bugün bir de rahim kısmında hissettim az biraz ağrı gibi biraz seyirme gibi biraz iğne batması gibi. Her şeye acaba diye bakıyorum sizler ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? Nasıl geçecek bu günler
Crinone ise dolaba koymanıza gerek yok demişti bana hem doktor hem eczacıKızlar bugün jeli almış eşim. Eczacı ister dolaba koysun isterse dışarda dursun demiş. Siz nerde muhafaza ediyorsunuz. Çatlatma iğnesini dolaba koydum ama jeli bilemedim
Neden bu kadar ilaç kullanıyorsun doktorum bir tek jel yazdı banaÇok uzun zamandır öyle yapıyorum ben deyani aşılamadan beri beş gündür ben aşılama koltuğunda 45 dk kadar yattım hep güzel hayaller kurdum dualar ediyorum hepimiz için, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla bir de çok sayıda ilaç kullanıyorum progestan alıyorum günde iki, estrofem günde üç, crinone jel günde iki, bir de coraspirin günde bir sanki ilaç içince olacak gibi geliyor ben sanırım 11-12. gün test yaptırırım
Crinone ise dolaba koymanıza gerek yok demişti bana hem doktor hem eczacı
Doktor verdi bu kadar ilacı... İki kez progestan günde, üç kere de diğer ilaçNeden bu kadar ilaç kullanıyorsun doktorum bir tek jel yazdı bana
Aşılamanın akşamında başlattılar bana da. Sonra sabah akşam devam ediyorum. İki kutu ilaç var iki haftalık. Sanırım sonuca kadarEvet canım ondan. Bana aşılama günü YanındA getir dediler
Jel oda sıcaklığında kalsın bisey olmaz cnm ben oyle kullandimKızlar bugün jeli almış eşim. Eczacı ister dolaba koysun isterse dışarda dursun demiş. Siz nerde muhafaza ediyorsunuz. Çatlatma iğnesini dolaba koydum ama jeli bilemedim
Olabilir canım. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin. Bana bir kutu jel aldırdı sadece. Pazartesi aşılama dan sonra da kendim folik aside başlamayı düşünüyorumAşılamanın akşamında başlattılar bana da. Sonra sabah akşam devam ediyorum. İki kutu ilaç var iki haftalık. Sanırım sonuca kadar
Jel oda sıcaklığında kalsın bisey olmaz cnm ben oyle kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?