Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen bende negatifi görünce anlık üzüntü yaşadım..
Sonra dedim ucunda ölüm yok ya..
Sonraki denemede olur..
Olmadı tüp yaparız..
Olmadı 2.ci tup..
Olmadı 3. Tup..
Değişik bi şekilde kendimi motive ettim

Aynen bende öyle duusnuyorum en azından tüp bebek raporuna baya hazırlık yapmış oldum

Aynen bende öyle duusnuyorum en azından tüp bebek raporuna baya hazırlık yapmış oldum
Aynen öyle..
Ama dün sekreter hanima sordum..
3 aşılama sonrası tup bebege geçiş yapılıyormuş..

Gecen haberlerde dinledim..
2 Aşılama sonrası özellerde rapor cikartabiliyo..

2 asilama sonrasi ozelde rapor cikartip tup bebek yapmayida dusunmuyo deilim..

Kafam biraz karıştı gibi

Kızlar merhaba ben de geçtiğimiz salı aşılama yaptırdım ilk aşılamam... İki hafta sonra test yapalım dedi ama günler geçmiyor... Bugün 5 gün, yumurtalıklarda biraz ağrı oluyor ara ara. Bugün bir de rahim kısmında hissettim az biraz ağrı gibi biraz seyirme gibi biraz iğne batması gibi. Her şeye acaba diye bakıyorum sizler ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? Nasıl geçecek bu günler

Belirtileri takma kuzum 4-5 haftadan önceki herşey adet içinde gebelik içinde aynı. Sadece şöyle düşün gözlerini kapat. Elini karnına koy biliyorum burdasınız.sizi çok seviyorum. Anneniz heyecanla sizi bekliyor de. Ve çok dua et. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Kızlar bugün jeli almış eşim. Eczacı ister dolaba koysun isterse dışarda dursun demiş. Siz nerde muhafaza ediyorsunuz. Çatlatma iğnesini dolaba koydum ama jeli bilemedim

Çok uzun zamandır öyle yapıyorum ben de yani aşılamadan beri beş gündür ben aşılama koltuğunda 45 dk kadar yattım hep güzel hayaller kurdum dualar ediyorum hepimiz için, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla bir de çok sayıda ilaç kullanıyorum progestan alıyorum günde iki, estrofem günde üç, crinone jel günde iki, bir de coraspirin günde bir sanki ilaç içince olacak gibi geliyor ben sanırım 11-12. gün test yaptırırım

Neden bu kadar ilaç kullanıyorsun doktorum bir tek jel yazdı bana

Neden bu kadar ilaç kullanıyorsun doktorum bir tek jel yazdı bana
Doktor verdi bu kadar ilacı... İki kez progestan günde, üç kere de diğer ilaç sabah akşam da jel... Benim üç defa kimyasal düşük oldu. Sanırım ondan dolayı verdi tedbiren. On dört gün kullan sonra test yapalım dedi.

Aşılamanın akşamında başlattılar bana da. Sonra sabah akşam devam ediyorum. İki kutu ilaç var iki haftalık. Sanırım sonuca kadar
Olabilir canım. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin. Bana bir kutu jel aldırdı sadece. Pazartesi aşılama dan sonra da kendim folik aside başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…