- Konu Sahibi yavru kartal
-
İnşallah olur bu seferOlabilir canım. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin. Bana bir kutu jel aldırdı sadece. Pazartesi aşılama dan sonra da kendim folik aside başlamayı düşünüyorum
Ne takvimi? Ben bir iki gündür üyeyim tam bilemiyorum da
Ben ekliyim
konunun ilk sayfasına bak şekerimNe takvimi? Ben bir iki gündür üyeyim tam bilemiyorum da
İnşallah olur bu sefero kadar ilaç umutlandırıyor. Son düşük yaptığım bayram tatiliydi. Tatile gitmeden pozitif test yaptım ama açık kahve akıntım vardı. Doktora gitmedim çünkü doktorum izinliydi ben de onu beklemek istedim. Sonra bayram tatili bitince adetle düştü kuzum 5 haftalık ama bir kaç gün mide bulantısı fln oldu hissettim yani bir şeyler ve çok müthiş bir histi insan mide bulantısını bile sevebiliyor böyle bir durumda
Folik aside başlaman gerekiyor ama aşılama bekleme benceOlabilir canım. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin. Bana bir kutu jel aldırdı sadece. Pazartesi aşılama dan sonra da kendim folik aside başlamayı düşünüyorum
İnşallah hepimizin kucaklar sağlıklı bebişlerle dolsunİnşallah bu sefer hamile kalıp sağlıcakla kucaklarımız dolar
Olur canım
konunun ilk sayfasına bak şekerim
nasip canım, senın aşılama ne zamandı? ayrıca o lıstedekılerın hepsı pozitif olacak Allah ın ıznıyle.Bilemedim ki, negatif olursa sizlerin moralinizi bozmayayım
Kuzum ben bugünü değerlendirdim. Dün eşim ufak bi kaza geçirdi olmadı. Bugün çok akıntım ve ağrım olunca belki erken çatlar diye değerlendirdim.M Minikbirmucizemeselesi
Bu arada bize de cuma çalışın demişti yapamadık, senle aynı durumdayız ne yapsak ki?
Bana da salı aşılama yaptı, çarşamba cuma pazar ilişki olsun üstüne cila olsun şansı artıralım dedi. Çünkü diğer yumurtalar çatlama ya devam ediyormuş, onları da değerlendirin dedi. Bence siz de değerlendirin, diğer yumurtaları da göz ardı etmemek lazım bence deM Minikbirmucizemeselesi
Bu arada bize de cuma çalışın demişti yapamadık, senle aynı durumdayız ne yapsak ki?
Folik aside başlaman gerekiyor ama aşılama bekleme bence
Benim 12 Kasım, inşallah hepimizin pozitif olsunnasip canım, senın aşılama ne zamandı? ayrıca o lıstedekılerın hepsı pozitif olacak Allah ın ıznıyle.
Bana da salı aşılama yaptı, çarşamba cuma pazar ilişki olsun üstüne cila olsun şansı artıralım dedi. Çünkü diğer yumurtalar çatlama ya devam ediyormuş, onları da değerlendirin dedi. Bence siz de değerlendirin, diğer yumurtaları da göz ardı etmemek lazım bence de
Folik asit ve vitamin kullandırıyordu doktor bana, ben de onlardan toparlak oldumÇok kilo aldırıyor bana o yüzden çok kararsız
ben 15 gündür kullanıyorum folik asidi; d vitamini ve selenyum ile birlikte.Çok kilo aldırıyor bana o yüzden çok kararsız
Ben daha önce kullandım en son Ağustos Ta kullandım. Çok kilo alınca bıraktımFolik asit ve vitamin kullandırıyordu doktor bana, ben de onlardan toparlak oldumama olsun kilo verilir... Folik asit 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı diyorlar. Bence bir sor doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?