Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olabilir canım. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin. Bana bir kutu jel aldırdı sadece. Pazartesi aşılama dan sonra da kendim folik aside başlamayı düşünüyorum
İnşallah olur bu sefer o kadar ilaç umutlandırıyor. Son düşük yaptığım bayram tatiliydi. Tatile gitmeden pozitif test yaptım ama açık kahve akıntım vardı. Doktora gitmedim çünkü doktorum izinliydi ben de onu beklemek istedim. Sonra bayram tatili bitince adetle düştü kuzum 5 haftalık ama bir kaç gün mide bulantısı fln oldu hissettim yani bir şeyler ve çok müthiş bir histi insan mide bulantısını bile sevebiliyor böyle bir durumda

İnşallah bu sefer hamile kalıp sağlıcakla kucaklarımız dolar

M Minikbirmucizemeselesi

Bu arada bize de cuma çalışın demişti yapamadık, senle aynı durumdayız ne yapsak ki?
Bana da salı aşılama yaptı, çarşamba cuma pazar ilişki olsun üstüne cila olsun şansı artıralım dedi. Çünkü diğer yumurtalar çatlama ya devam ediyormuş, onları da değerlendirin dedi. Bence siz de değerlendirin, diğer yumurtaları da göz ardı etmemek lazım bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…