- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
ben 15 gündür kullanıyorum folik asidi; d vitamini ve selenyum ile birlikte.
Solda iki sağda da biraz daha küçük iki tane oldu. Yani soldakiler 19 civarındaydı sağdaki ler de 17.5 gibi. Bunların dışında daha küçük üç beş daha vardı.Kaç yumurtan oldu canım
Sen ne kullandın bu kadar çok olduSolda iki sağda da biraz daha küçük iki tane oldu. Yani soldakiler 19 civarındaydı sağdaki ler de 17.5 gibi. Bunların dışında daha küçük üç beş daha vardı.
Senin kaç yumurtan oldu canım? Ben iğne de kullandım göbekten, hatta son üç gün destek için fostimona ek merional iğne ekledik üç taneKaç yumurtan oldu canım
evet tabi doktor verdiBunları da mı doktor yazdı
Bana da bir jel yazdı canımNeden bu kadar ilaç kullanıyorsun doktorum bir tek jel yazdı bana
9 tane fostimon kullandım adetin ikinci gününden itibaren, son üç gün de ek üç merional oldum. Bir de iğnenin ilk üç günü bir karışım yaptım bal, karanfil, çörek otu ve tarçın macunu... Aslında devam ettirebilseydim daha iyi olurdu. Daha önceden de yapmıştım bu karışım iyi oluyor destekleyici yumurtayı. Bir de benim yumurtada çok sorunum olmadı şimdiye kadar. İnşallah biri tutarSen ne kullandın bu kadar çok oldu
Her doktor farklı canım bana iki hafta yasak verdi .Bana da salı aşılama yaptı, çarşamba cuma pazar ilişki olsun üstüne cila olsun şansı artıralım dedi. Çünkü diğer yumurtalar çatlama ya devam ediyormuş, onları da değerlendirin dedi. Bence siz de değerlendirin, diğer yumurtaları da göz ardı etmemek lazım bence de
Doğru söylüyorsun gerçekten, en iyisi doktorla konuşmakHer doktor farklı canım bana iki hafta yasak verdi .
Ben sadece gonal f kullandım 75 ve 50 dozda iki yumurtam varSenin kaç yumurtan oldu canım? Ben iğne de kullandım göbekten, hatta son üç gün destek için fostimona ek merional iğne ekledik üç tane
evet tabi doktor verdi
Bana da bir jel yazdı canım
9 tane fostimon kullandım adetin ikinci gününden itibaren, son üç gün de ek üç merional oldum. Bir de iğnenin ilk üç günü bir karışım yaptım bal, karanfil, çörek otu ve tarçın macunu... Aslında devam ettirebilseydim daha iyi olurdu. Daha önceden de yapmıştım bu karışım iyi oluyor destekleyici yumurtayı. Bir de benim yumurtada çok sorunum olmadı şimdiye kadar. İnşallah biri tutar
Hastanede beklerken biriyle tanıştım. Bir tüpünü almışlar çok zor diye düşünmüş, ama hemen hamile kalmışBen sadece gonal f kullandım 75 ve 50 dozda iki yumurtam var
İkiz olsa mutlu olurum ne yalan söyleyeyimYa çoğul gebelik olursa 3-5 tane
İğneden 24-36saat sonra çatlıyor. Sonrasını da değerlendir ne olur ne olmaz. 3-5 tane olsunHastanede beklerken biriyle tanıştım. Bir tüpünü almışlar çok zor diye düşünmüş, ama hemen hamile kalmışbence bir yumurta bile yeterli, bende de iki tanesi 19 u geçmişti sonuç olarak, diğerleri daha küçüktü. Acaba çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurtalar büyümeye devam ediyor mu çatlayana kadar? Çünkü yumurta hemen anında çatlamıyor bir iki gün sonra çatlıyor ya
İkiz olsa mutlu olurum ne yalan söyleyeyimama üç dört çok zor bir durum olur her şeyden önce taşıyabilir miyim bilmiyorum inşallah öyle olmaz
3-5 miİğneden 24-36saat sonra çatlıyor. Sonrasını da değerlendir ne olur ne olmaz. 3-5 tane olsun
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah3-5 miben 162 boyunda 65 kiloyum nasıl taşıyayım 3ü 5i ama ikiz isterim ailede hiç yok ama sadece bit tüp bebek ikiz var kuzenimin başka hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?