Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla zor olur hatta çok yumurta oluşunca aşılama iptal oluyor genelde ama senin doktoru anlamadım
Sanırım 19 civarında iki yumurta var diye aşılama yaptı. Hatta çatlayana baktı bir tanesi çatlamış dedi sağdaki ler 2 mm gerideydi onlar çatlama diye düşündü sanırım

Sizin aşılama öncesi mi bakıldı çatladı mı diye yoksa sonra mı bakıldı
Aşılama masasında bir de ultrason var, ultrason ile karından bakıyorlar. Çatladığını oradan görüyor ve aşağıdan aparatın ucu ile o çatlayan yumurtaya mümkün olduğunca yakına bırakıyorlar spermi.

Kızlar iğneleri kaç ta vuruşacaksınız bugün

Bizde görüyor muyuz ay çok heyecanlı
Ekran doktora dönük oluyor, ona bakara yönü ayarlıyor ben aşılama olurken nefes alıp verdim hiç kasmadım sanki vücudumun alt kısmı bana ait değil gibi serbest bıraktım çok kolay oldu öyle. Ben görsem sürekli soru sorardım o mu, kaç olmuş, iyi çatlamış mı, nasıl anladık fln derdim

Çok heyecanlı ya inşallah hamile kalırız. Birazdan iğneye gitçem ben de

Benim 11 de. Pazartesi kaçta olacak

Canim pazartesi 8 gibi hastanede olucaz.once yumurta catladimi diye kontrol ettiricem cunku 2 3 sefer igneye ragmen yumurtam catlamadi. Insallah catlarsa 11.30gibi asilama olur.ancak yetisiyor.ornek ver tahlil yikama vs.ucu ucuna yetisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…