- Konu Sahibi yavru kartal
-
Sanırım 19 civarında iki yumurta var diye aşılama yaptı. Hatta çatlayana baktı bir tanesi çatlamış dedi sağdaki ler 2 mm gerideydi onlar çatlama diye düşündü sanırımValla zor olur hatta çok yumurta oluşunca aşılama iptal oluyor genelde ama senin doktoru anlamadım
Bir tane olması yeterli bizim için dedi doktor bana
Sanırım 19 civarında iki yumurta var diye aşılama yaptı. Hatta çatlayana baktı bir tanesi çatlamış dedi sağdaki ler 2 mm gerideydi onlar çatlama diye düşündü sanırım
Sizin aşılama öncesi mi bakıldı çatladı mı diye yoksa sonra mı bakıldıSanırım 19 civarında iki yumurta var diye aşılama yaptı. Hatta çatlayana baktı bir tanesi çatlamış dedi sağdaki ler 2 mm gerideydi onlar çatlama diye düşündü sanırım
Aşılama masasında bir de ultrason var, ultrason ile karından bakıyorlar. Çatladığını oradan görüyor ve aşağıdan aparatın ucu ile o çatlayan yumurtaya mümkün olduğunca yakına bırakıyorlar spermi.Sizin aşılama öncesi mi bakıldı çatladı mı diye yoksa sonra mı bakıldı
Benim olduğum yerde yoktu öyle bir şey devlette oldum amaAşılama masasında bir de ultrason var, ultrason ile karından bakıyorlar. Çatladığını oradan görüyor ve aşağıdan aparatın ucu ile o çatlayan yumurtaya mümkün olduğunca yakına bırakıyorlar spermi.
Ben de üniversite hastanesinde oldum. Bilmiyorum ama bana spermler bir şekilde zaten yollarını bulur gibi geliyor sonuçta bir değil iki değil binlercelerBenim olduğum yerde yoktu öyle bir şey devlette oldum ama
Ben devlet hastanesinde oldum ama inşallah sonumuz güzel olurBen de üniversite hastanesinde oldum. Bilmiyorum ama bana spermler bir şekilde zaten yollarını bulur gibi geliyor sonuçta bir değil iki değil binlerceler
İnşallahBen devlet hastanesinde oldum ama inşallah sonumuz güzel olur
Bizde görüyor muyuz ay çok heyecanlıAşılama masasında bir de ultrason var, ultrason ile karından bakıyorlar. Çatladığını oradan görüyor ve aşağıdan aparatın ucu ile o çatlayan yumurtaya mümkün olduğunca yakına bırakıyorlar spermi.
Kızlar iğneleri kaç ta vuruşacaksınız bugün
Arkadaşlar herkese merhaba, kasım ayında aşılama yaptıracağım. Bebişlerimizi birlikte bekleyelim, birbirimize destek olalım.
Ben özel bir klinikte yapıracağım.Eylül de sadece klomen kullanmıştım bu ay ara verdik. Kasım da aşılama yapılacak.
Benimle birlikte tüm bekleyenlere dualarlasağlıkla bebişlerimiz gelsin inşallah
An itibariyle aşılama takvimi:
KULLANICI ADI AŞILAMA TARİHİ TEST yavru kartal 18.11.2019 ? M Minikbirmucizemeselesi 18.11.2019 ? Umutumut82 18.11.2019 ? Balgozlu55 16.11.2019 ? Umutlu Anne Bekleyiste 16.11.2019 ? Aponjj 14.11.2019 ? Y yaska32 12.11.2019 ?
Ekran doktora dönük oluyor, ona bakara yönü ayarlıyorBizde görüyor muyuz ay çok heyecanlı
Çok heyecanlı ya inşallah hamile kalırız.Ekran doktora dönük oluyor, ona bakara yönü ayarlıyorben aşılama olurken nefes alıp verdim hiç kasmadım sanki vücudumun alt kısmı bana ait değil gibi serbest bıraktım çok kolay oldu öyle. Ben görsem sürekli soru sorardım o mu, kaç olmuş, iyi çatlamış mı, nasıl anladık fln derdim
Kızlar iğneleri kaç ta vuruşacaksınız bugün
Benim 11 de. Pazartesi kaçta olacakBana gece 12 dedi doktorum
Canım ben Letu kullanıyorum p.tesi kontrole gideceğim fostimon götüreceğim yanımda bakalım hayırlısı süreç ilerleyecek öğreneceğim.Ne yaptin canim sende gelisme var mi?
Benim 11 de. Pazartesi kaçta olacak
Dün oldum canımİnşallahsen ne zaman aşılama oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?