Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim pazartesi 8 gibi hastanede olucaz.once yumurta catladimi diye kontrol ettiricem cunku 2 3 sefer igneye ragmen yumurtam catlamadi. Insallah catlarsa 11.30gibi asilama olur.ancak yetisiyor.ornek ver tahlil yikama vs.ucu ucuna yetisiyor

Benim de Pazartesi 8 de gitcez 11 de aşılama olacak inşallah

Kizlar ben bu ay ilk kez asilama yaptiricam. Benim adetlerim duzenli dolayisiyla yumurtlamada problem yok bazen hissediyorum hatta.. Fakat esimde sorun var yani sperm şekil bozukluklari vs. Bu yuzden doktor bana igne ilac falan yazmadi yumurta gelistirici. Dedi eger yazarsam cogul gebelik riski olusur o yuzden bu ay sadece yumurta takibi yapip catlama ignesiyle deneyelim. Spermler yikaniyormus zaten. Ama yinede kafam cok karisik cogu kadina yazmislar igne falan. Bu sekilde tutma ihtimali olurmu bilmiyorum. Bu sekilde ignesiz hamile kalan oldumu lutfen cok ihtiyacim var suan biriniz yazarsa cok mutlu olurum. Sali gunu ilk yumurta takibi icin randevum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…