- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Devlette yoktu öyle bir şansım canım ultrason yoktu .Bizde görüyor muyuz ay çok heyecanlı
Evet canımÇatlatma iğnesi mi vuruluyorsunuz?
Canim pazartesi 8 gibi hastanede olucaz.once yumurta catladimi diye kontrol ettiricem cunku 2 3 sefer igneye ragmen yumurtam catlamadi. Insallah catlarsa 11.30gibi asilama olur.ancak yetisiyor.ornek ver tahlil yikama vs.ucu ucuna yetisiyor
Ben acır biraz zannetmiştim çatlatma iğnesi, hayatımda en hissetmediğim iğneydiEvet canım
Devlette yoktu öyle bir şansım canım ultrason yoktu .
Ben acır biraz zannetmiştim çatlatma iğnesi, hayatımda en hissetmediğim iğneydihayırlı olsun inşallah
Hangi iğnenin neden kiKızlar bugün hemşire ilacımın yarısını ziyan etti çok canım sıkıldı
Yumurta geliştirci merional i ilacı çekerken havasını alıyordu fışkırdı ilaçHangi iğnenin neden ki
Üzülme canım doktor gerek görürse tekrar vur der dozu arttırırYumurta geliştirci merional i ilacı çekerken havasını alıyordu fışkırdı ilaç
Benim de Pazartesi 8 de gitcez 11 de aşılama olacak inşallah
Aşılamadan 12-14 gün sonra adet olunuyormuş canımHadi hayirlisi canim. Benim bat 30kasim senin nezaman
Yok canım çok hafif olabiliyor ya hissetmezsin bileKızlar ovitrelle çatlatma iğnesi yakıyor mu
Beni çok yaktı . Kolum uyuştu resmenYok canım çok hafif olabiliyor ya hissetmezsin bile
Benim göbekten oldu canımBeni çok yaktı . Kolum uyuştu resmen
Doktor mu göbekten dediBenim göbekten oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?